Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σου βρε Περικλή, είσαι πραγματικά φοβερός
Συγχρητήρια Περικλή καταπληκτική δουλειά, φαντασου να κλισεις και την άτρακτο, τι έχουνε να δούνε τα μάτια μας.
Μπράβοοοοοοοοοοοο
Παιδιά κάνας μοντεράτορας δεν υπάρχει να βάλει μία τάξη;;;Ο άνθρωπος είναι εκτός ορίων πλέον...!
Αμαν πως μου ξεφιγε αυτο...Περικς the Maniac ::icon_thumright::Μπραβο,μπραβο..........Καλη δυναμη στην συνεχεια. Τασος
Το ρανταρ μετα απο το ασταρωμα. Δεν ειναι ασχημο... λιγο η αντενα μπροστα με χαλαει αλλα δεν ειχα τροπο η υλικα να την κανω σουρωτηρι!!!!!!
Παράθεση από: Περικλής στις Αυγούστου 12, 2007, 12:33:26 μμΤο ρανταρ μετα απο το ασταρωμα. Δεν ειναι ασχημο... λιγο η αντενα μπροστα με χαλαει αλλα δεν ειχα τροπο η υλικα να την κανω σουρωτηρι!!!!!!Γιατί; Δεν περισεύει από κανένα για να στη στείλει; Αν ήταν 72άρι θα σ'έφτιαχνα αφού αφού έχω καμμιά ντουζίνα...
Περικλή σε κάθε ποστάρισμα που κάνεις μας στέλνεις αδιάβαστους και μας αφήνεις άναυδους.Οτι και να πούμε είναι λίγο,συνέχισε να μας καταπλήκτεις.Δημήτρης
....Γιωργαρε σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!Παράθεση από: Yiannis L. στις Αυγούστου 12, 2007, 10:31:18 πμΠαιδιά κάνας μοντεράτορας δεν υπάρχει να βάλει μία τάξη;;;Ο άνθρωπος είναι εκτός ορίων πλέον...!Καλημερα φιλε μου Γιαννη, αφου το ζητησε το παιδι 117tacan (Δημήτρη) να μην του χαλάσουμε το χατηρι!!!! Σε μικρο και σε τρελό μην τάξεις λένε ....