Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βελτιωτικά Periklinden...
Μπράβο βρε Περικλή.... Και όπως είπε και ο Γιαννης:Παράθεση από: Yiannis L. στις Αυγούστου 07, 2007, 09:35:07 πμΒελτιωτικά Periklinden...
Εκεί είναι η μαγεία... Το κομμάτι θα είναι μοναδικό!
[μπράβο ξενιτεμένο ασημάκι, πολύ scratch ρε φίλε!!!
Οσο πάει όλο και καλύτερο, αλλά και λεπτομερέστερο γίνεται!!!!!
Περικλή έχω μια Βλέποντας το πολυβόλο Διόραμα με οπλουργούς να κάνουν "ευθυγράμμιση" αυτού Βάζεις και ενα στόχο απέναντι του και γίνεται
Και να το παρατσουκλι σου...Scrathcάς!!!!Με το F-5 το χα παρει εγω με εκεινη την μετατροπη της καμπουρας αλλα τωρα στο παραδιδω μιας και το διεκδικεις επαξια!!!!!!!!Σκαλάς:Παραμενει ο 117tacan... Kαι το επιτυχημενο φυσικα Perklinden....
.....ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ............. ......................................................................και ξανα............ ............................................................................υγ...........
Περικλή υπέροχη δουλειά στο πυροβόλο του Phantom .Με τα όμορφα scratch που κάνεις στο μοντέλο σίγουρα θα γίνει μοναδικό κομμάτι με την υπογραφή σου . Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου και το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό .
Παράθεση από: Yiannis L. στις Αυγούστου 07, 2007, 09:35:07 πμΒελτιωτικά Periklinden...Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...............
Εχω παθει πλακα .....ΦΟΒΕΡΗ δουλεια αυτο το πυροβολο ολα τα λεφτα
....Παράθεση από: 117tacan στις Αυγούστου 07, 2007, 10:35:47 μμΠερικλή έχω μια Βλέποντας το πολυβόλο Διόραμα με οπλουργούς να κάνουν "ευθυγράμμιση" αυτού Βάζεις και ενα στόχο απέναντι του και γίνεται Μπα μονάχο του θα είναι!!!!!!!! Δεν θα βάψουμε και φιγούρες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Περικλής στις Αυγούστου 09, 2007, 08:59:02 πμ....Παράθεση από: 117tacan στις Αυγούστου 07, 2007, 10:35:47 μμΠερικλή έχω μια Βλέποντας το πολυβόλο Διόραμα με οπλουργούς να κάνουν "ευθυγράμμιση" αυτού Βάζεις και ενα στόχο απέναντι του και γίνεται Μπα μονάχο του θα είναι!!!!!!!! Δεν θα βάψουμε και φιγούρες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!Να βάψεις και φιγούρες για να μην ξεχάσεις το "άθλημα"
Πάει αυτός, ξέφυγε... Εκοψε αλυσίδα που λέμε και στο χωριό μου.Τώρα χωρίς πλάκα, κράτα τα κομμάτια και κάνε μερικά αντίγραφα σε ρητίνη, ποτέ δεν ξέρεις.
Λοιπόν, παρακολούθησα τις εξελίξεις από Αγγλία και δεν έχω λόγια! Το ταλέντο σου Περικλή στο σκρατσάρισμα είναι αναμφισβήτητο και πολύ καλό! ΟΤ: Πάντως με τον mozilla δε μπορώ να δω όλες τις φωτό...
Σβέλτα ασημάκι!!!!!
Φίλε Περικλή, μόνο συγχαρητήρια σου αξίζουν......Φανταστική δουλειά!!!!!!!!!!!! Πού είναι οι βελόνες μου???????????
Ραντάρ θα φτιάξεις :