Δεν υπάρχει άνω οριο ηλικίας για να ασχοληθεί καποιος με τον μοντελισμό. Χρόνο,χώρο και χρήμα χρειάζεται κανεις.
Το θεμα της εξάπλωσης ή αν θελεις της διαιώνισης του μοντελισμού στην Ελλάδα το έχουμε ξανασυζητησει στο forum και έχουμε καταλήξει σε απογοητευτικά συμπεράσματα.
Τα περισσότερα νέα παιδιά προτιμουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις καφετέριες. Ειναι και κομματάκι ακριβό στα ματια ενος 15άρη το άθλημα,- κατι το ιδιο το μοντελο, κατι τα χρώματα, κατι τα εργαλεία, κατι ενα βιβλίο. Εχεις δει πολλους νεαρους πελατες στα μοντελιστικά καταστήματα? Παιζει ρόλο και οτι το συναρμολογούμενο εχει εξαλειφθει από τα ράφια των βιβλιοπωλείων και των παιχνιδάδικων. Που να βρεί έρεισμα μετά ο νέος για να ξεκινησει?
Με τους μεγαλυτερους ειναι όπως τα λες. Ενδιαφέρον δειχνουν οι φίλοι μου οταν βλεπουν την βιτρίνα μου αλλα απο κει και πέρα τίποτα. Να ξερες πόσες φορές εχω κανει δώρο αυτοκίνητα της Burrago που είναι βαμμένο το αμαξωμα και θελουν συναρμολόγηση τα υπόλοιπα.. Αλλα δεν υπήρξε συνεχεια.
Να μην σου πω οι σύζυγοι των γνωστών μου πόσο αδιάφορα / άκαρδα αντιμετωπίζουν την "λοξα του Γιάννου".
Ασε που μαζευω και μεταλλικά αυτοκινητάκια - εκει να δεις δουλεμα.
Βέβαια νεοι πελάτες υπάρχουν. Θες ο τρόπος ζωής, θες ο Αρχάγγελος, θες η Deagostini, υπάρχει καποια αύξηση, διαφορετικά δεν θα ανοιγαν νεα καταστήματα και θα κλειναν και τα παλια. Τωρα οσο αφορα την αντιμετωπιση των νεων πελατών να μην το ξαναπιάσουμε το θεμα...