Αποστολέας Θέμα: Ψάχνω υλικά και εργαλεία τύπου Bob Ross - Οχι γνήσια δλδ  (Αναγνώστηκε 8390 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TerAs

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Αν κανείς ξέρει καμιά άκρη για χρώματα πινέλα κτλ που χρησιμοποιεί ο Ross ας μου προτείνει κάτι. Ένα φιλαράκι πήγε και έσκασε 100 ευρώ για να παρει μερικά χρώματα και κανα δυο πινελα....Τα πειρε γνήσια βεβαια αλλα με ρώτησε αν ξέρω τίποτα για πιο φθηνά, αλλα εγώ δεν ξέρω.

Υπάρχει τίποτα σε πιο φθηνό  ????

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
Απ: Ψάχνω υλικά κ εργαλεία τύπου Bob Ross - Οχι γνήσια δλδ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 07, 2007, 08:43:59 πμ »
Αν δεν κανω λαθος ο Bob Ross δεν ειναι αυτος ο ζωγραφος που δινει μαθηματα στην TV και σε DVD?
Τα ΠΑΝΤΑ και ακομα περισσοτερα για ζωγραφικη - και οχι μονο -θα βρεις στον Κατσαχνια στην οδο 3ης Σεπτεμβριου (δεν θυμαμαι αριθμο ειναι το τριτο-τεταρτο μαγαζι οπως μπαινεις στην 3ης Σεπτεμβριου απο Ομονοια στα αριστερα σου) και στο Πλαισιο στο καταστημα της Στουρναρη-απεναντι απο το αλλο Πλαισιο με τους Η/Υ.

Αποσυνδεδεμένος TerAs

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 07, 2007, 10:38:37 πμ »
Nαι αυτός είναι. Κοίταξα λίγο και στο ebay αλλα βρίκα μόνο γνήσια υλικά και είναι ακριβά ακόμα και εκεί.

Ο φίλος που τα αγόρασε έδωσε για ένα χρώμα 6 ευρώ σε μεγεθος λαδομπογιάς!! Μιλάμε οτι ειναι πολύ ακριβα.
Για αυτό ρώτησα αν υπάρχει τίποτα σε απομίμηση.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 07, 2007, 10:56:08 πμ »
Ψάξε και στον Φίλια ,στην Ζαίμη,στα Εξάρχεια,δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο αλλά είναι μικρός ο δρόμος ,ούτως ή άλλως...
Πάντως τα υλικά ζωγραφικής είναι ακριβά,είτε είναι του Ross είτε όχι.
Και 6EUR για μια λαδομπογιά είναι λογικό ποσό,αν ασχολείσαι με την ζωγραφική....

Αποσυνδεδεμένος ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
  • Σαούλ Σαούλ γιατί με καταδιώκεις ;;
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 07, 2007, 12:47:09 μμ »
ΚΑΤΣΑΧΝΙΑΣ και πάσης Ελλάδος !!!!!!
Ασυζητητή.
ΙΣΡΑΗΛ = (Συνεπεια , Αξιοπιστία , Αποτελεσματικότης). Δεν έχετε παρά να μας μιμηθείτε !!!

Αποσυνδεδεμένος di_oramatistis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 13, 2007, 11:53:12 πμ »
Ελεος!Πουλανε το λαδι 6 ευρω και τα Winstor εχουν 3 στο πλαισιο.Φιλε μου ασε αυτα τα "ειδικα" χρωματα.Ολα λαδια ειναι και οι γνωστες μαρκες σιγουρα καλυτερες ειναι απο τα χρωματα ΒΟΒ ROSS.Οποιοδηποτε λαδι και να παρεις κανει.Το ιδιο ισχυει και για τα πινελα. Παρε πινελα φυσικης τριχας απο χρωματοπωλειο. Οσο για το υγρο λευκο στην ουσια ειναι λευκο λαδι αραιωμενο με λαδι που πουλανε στα ειδη ζωγραφικης. Η λεγομενη σπαθη ισως ειναι το μονο εργαλειο που δεν βρισκεις ευκολα παρα μονο την αυθεντικη. Βεβαια εγω χρησιμοποιω και σπατουλες για στοκαρισμα απο χρωματοπωλεια με καλυτερα αποτελεσματα (μικρου μεγεθους).
Μη ψαρωνετε με τα ετοιμα set!Δεν ειμαστε αμερικανακια να μας τα πουλανε σε τρελες τιμες. Παρε τα χρωματα σου και πειραματισου , ετσι θα βρεις και τι εργαλεια σε βολευουν.

Αποσυνδεδεμένος savvasgr

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 19, 2007, 11:20:02 πμ »
Οτι θελεις περι Βob Ross ρωτα σε μενα που το εχω ψαξει πολυ καλα εδω και ενα χρονο που δεν υπηρχε ακομα εισαγωγεας στην Ελλαδα. Με παρομοια υλικα και φθινοτερα εχω ζωγραφισει αρκετους πινακες με τεχνικη του αειμνηστου Βob Ross. 

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 19, 2007, 11:30:22 πμ »
Μήπως είναι σε αυτή την τιμή επειδή είναι σε μεγαλύτερη οικονομική συσκευασία?
Γνώμη μου είναι λόγω σχετικής απειρίας (υποψιάζομαι) να ξεκινήσεις με απλές γνωστές μάρκες,(Talens,Winsor & Newton)
http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=11&category=924
και σιγά σιγά αποκτώντας εμπειρία,θα καταλαβαίνεις από μόνος σου τις ποιότητες των πινέλων και χρωμάτων και θα αναπτύξεις δικό σου συνδυασμό τεχνικών!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 10, 2007, 04:39:59 μμ »
Nαι αυτός είναι. Κοίταξα λίγο και στο ebay αλλα βρίκα μόνο γνήσια υλικά και είναι ακριβά ακόμα και εκεί.

Ο φίλος που τα αγόρασε έδωσε για ένα χρώμα 6 ευρώ σε μεγεθος λαδομπογιάς!! Μιλάμε οτι ειναι πολύ ακριβα.
Για αυτό ρώτησα αν υπάρχει τίποτα σε απομίμηση.
να κοιταξεις στο art&hobby αυτος ειναι ο γενικος προμιθευτης ολων των μαγαζιων!! πραξιτελους αριθμο δεν ξερω ::salut::

Αποσυνδεδεμένος TerAs

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Ψάχνω υλικά και εργαλεία τύπου Bob Ross - Οχι γνήσια δλδ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 10, 2007, 06:54:23 μμ »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όπως ειπα δεν έιναι για μένα αλλά για ένα φίλο.... (εδώ δεν έχω χρόνο για μοντελισμό)

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
Απ: Ψάχνω υλικά και εργαλεία τύπου Bob Ross - Οχι γνήσια δλδ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 10, 2007, 07:44:59 μμ »
εδώ Ιεράπετρα υπάρχει μαγαζί που τα φέρνει αλλά κ γω λέω να πάρεις απ΄τις άλλες γνωστές μάρκες...

Tags: