0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρη φίλε μου, ωραίο το Sd.Kfz σου Ρίχτου λασπούρα στις ερπύστριες - τροχούς μέχρι "τελικής πτώσης" Εάν θέλεις να "στοιβάξεις" χιόνι επάνω στις οριζόντιες επιφλανειες μην ξεχνάς την λύση microbaloons Το "περιέργο" στο τελευταίο μήνυμα σου είναι ενα απο τα πρώτα "γκαζάτα" Sd.Kfz.
Παράθεση από: DimitrisKs στις Ιανουαρίου 06, 2008, 04:04:08 πμΜην φύγετε .....έχουμε και συνέχεια Εμεις δεν φευγουμε μην ανησυχεις,αλλα ετσι πως το πας εσυ το μοντελο σου πιο πιθανο το βλεπω να μας παιρνει ο χαρος και να φευγουμε πρωτα παρα να εχεις τελειωσει εσυ το μοντελο σου
Μην φύγετε .....έχουμε και συνέχεια
Δεν θα φύγουμε, θα μείνουμε εδώ να περιμένουμε την συνέχεια.Κρίσεις επί του θέματος δεν θα κάνω (είδες τι καλός που είμαι ? ) διότι δεν το κατέχω
Έμπαινε γερά Δημήτρη Κούκλα γίνεται
Έτσι όπως το πας ,το φαντάζομαι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα
Mπράβο ρε Δημήτρη, το κάνεις πάρα πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημητρη παρα πολυ καλο και αληθοφανες αποτελεσμα.Λιγουτσικο εαν μου επιτρεπεις στραβουτσικο η προστηνη πινακιδα :Η μουφενετε Τασος
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Ιανουαρίου 06, 2008, 12:02:04 μμΔεν θα φύγουμε, θα μείνουμε εδώ να περιμένουμε την συνέχεια.Κρίσεις επί του θέματος δεν θα κάνω (είδες τι καλός που είμαι ? ) διότι δεν το κατέχω Να είσαι καλά Στελάρα Καλουλης είσαι Από βδομάδα Stuka...ετοιμάσου
Δημήτρη μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα!!!Θα δείξει πιστεύω ακόμα καλύτερα, αν στο τέλος πάρεις άσπρο λάδι και παίξεις λίγο με ένα πλατύ πινέλο!
Παράθεση από: DimitrisKs στις Ιανουαρίου 06, 2008, 07:38:06 μμΠαράθεση από: LIVERPOOL στις Ιανουαρίου 06, 2008, 12:02:04 μμΔεν θα φύγουμε, θα μείνουμε εδώ να περιμένουμε την συνέχεια.Κρίσεις επί του θέματος δεν θα κάνω (είδες τι καλός που είμαι ? ) διότι δεν το κατέχω Να είσαι καλά Στελάρα Καλουλης είσαι Από βδομάδα Stuka...ετοιμάσου Ωραία, να πάω στον οφθαλμίατρο να κάνω ένα service στα μάτια μου
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Ιανουαρίου 06, 2008, 10:08:11 μμΠαράθεση από: DimitrisKs στις Ιανουαρίου 06, 2008, 07:38:06 μμΠαράθεση από: LIVERPOOL στις Ιανουαρίου 06, 2008, 12:02:04 μμΔεν θα φύγουμε, θα μείνουμε εδώ να περιμένουμε την συνέχεια.Κρίσεις επί του θέματος δεν θα κάνω (είδες τι καλός που είμαι ? ) διότι δεν το κατέχω Να είσαι καλά Στελάρα Καλουλης είσαι Από βδομάδα Stuka...ετοιμάσου Ωραία, να πάω στον οφθαλμίατρο να κάνω ένα service στα μάτια μου Υπερβολές
χάλια είναι και δεν μου αρέσει
Γεια σου Μιτσαρα με τα ωραια σου.
Οι φθορες μου αρεσουν παρα πολυ παρολο που ειμαι ασχετος με αυτα!!!!!! Αψογο εμενα μου φαινεται πολυ αληθοφανες!!! Προχωρα το να χαρουμε και αλλο!!!!!!!!