Παιδες μολις τελειωσε η ολη κατασκευη πλην των ερπυστριων.
Απροβλιματιστη εφαρμογη εκτος απο ενα κομματακι στο πισω μερος.Λιγο στοκο και ολα κομπλε!
Τα ασπιδια θα τοποθετηθουν αντιθετως με αυτο του alex(δεν ξερω φιλε αν τα εβαλες στο τελος) με αρκετες ζημιες και λυγισμα με την σουπερ επαναστατικη επιστιμονικη,hi fi ,μονο για εμπειρους,τελευταιας λεξη της τεχνολογιας
του αναπτηρα και νυστερι

Για βαψιμο θα ακολουθησω και εγω το μοτιβο του alex για μονοχρωμη παραλλαγη μιας και πολυ λιγα βρεθηκαν με 2χρωμη ακομη και με 3 χρωμη.
Υπηρχαν μαρτυριες στο τελος του πολεμου που μερικα βγαιναν απο το εργοστασιο χωρις καν να τοποθετηθει δευτερο χρωμα πανω(german yellow) και πηγαιναν να πολεμισουν με τα λιγοστα καυσιμα με το εργοστασιακο κοκκινο..

στην μαχη που μενωταν καμια 5Km ποιο μακρυα απο το εργοστασιο παραγωγης
Δεν εχω τοποθετησει τιποτα βελτιωτικα σετ κατευθιαν απο το κουτι.(ποτε μου δεν χρησιμοποιησα βελτιωτικα κιτ

με πιστευετε? και ομως!)
Οι ερπυστριες που εχει το το κιτ δεν ειναι και οτι καλυτερο εχω δει για Link to link.

Που ειναι το βελτιωτικο σετ????

Θα το παλεψω δεν ειναι ολα τελεια σε αυτη την ζωη.
Φωτο θα βαλω στο τελος οταν ειναι τελειωμενο το μοντελο γιατι ο alex εχει βαλει αρκετες κατα την διαρκεια της καταασκευης και πιστευω ειναι αχρειαστο να το επαναλαμβανω και εγω για το ιδιο μοντελο.
Η συνεχεια.....εεε
2 μερες βαψιμο... +μιση μερα οι λεπτομεριες...+ μια μερα ερπυστριες και βαψιμο... εε εχουμε ακομη!
Αλλα πιστευω στο τελος θα ειναι ωραιο γιατι ειναι ενα κτηνος!