0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΘΑ χαζέψουμε σήμερα... Ολοι σας βρε ρεμάλια μοντελάρατε το ΠΣΚ και εγινε ο οργασμός της ερπύστριας? Τσιτσέρο μαμάτο είναι το εργαλείο σου.. Λίγο το flash απο το αριστερό καπνογόνο που σου έφυγε και είσαι (οχι θα σε άφηνα) Περιμένω να δώ την συνέχεια σου.. Για το chipping είμαι σίγουρος οτι θα το φέρεις εκεί που πρέπει.. Τι να πώ... Ειναι Α1 το εργαλείο που έφτιαξες
Νικόλα, Επειδή το έχω το κίτ και το ξεκίνησα (και ποτέ δεν τελείωσε) σου αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφερες και το συναρμολόγησες και μάλιστα άψογα.. Πραγματικά ίσως η χειρότερη εφαρμογή που έχω δεί ποτέ σε αρματικό κίτ...
Τσίτσερο, δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο...
Παράθεση από: melpas1013 στις Ιανουαρίου 21, 2008, 11:03:46 μμΤσίτσερο, δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο... Γιαυτό και εγώ λοιπόν θα στο αφιερώσω!!!
(καταραμένη δουλειά Κυριακάτικα δεν με άφησες να μοντελάρω)
...Εδώ δυστυχώς έγινε και μια λακαμιά...... Υπολείμματα λευκού ακρυλικού βγήκαν από τον H&S σε μορφή μικρών κόκκων και ψεκάστηκαν μαζί με το βερνίκι σε όλο το μοντέλο.... Στην αρχή δεν φαινόταν τίποτα όταν όμως στέγνωσε..... Μικρό το κακό μιας και με το σκόνισμα που θα φάει θα εξαλειφθούν (ελπίζω)!
Το Challenger είναι πολύ όμορφο! Να σε ρωτήσω τα CIP τα είχε το kit ή τα κατασκεύσες μόνος σου;