Θελω κι αααααααλλοοοοοοοοοοοοο!!!
Σημερα ηταν καθαρα μερα να απολαυσω τους αιθερες απο ...το εδαφος...
Ξεκινησα 7.20 απο το σπιτι, κανοντας τον εξυπνο, επειδη ηξερα "και καλα" τι με περιμενε, που θα παω κλπ....Αμ δε....εφτασα στα διοδια Οινοφυτων στις 7.50 και στην βαση της Ταναγρας (αποσταση περιπου 5-6 χλμ) στις 9.20!!! Λαοθαλασσα στην κυριολεξια...Και αφου ειχε γεμισει το παρκιγκ της ΕΑΒ (περιπου 3000 αυτοκινητα), τα γυρω χωραφια και οι παραδρομοι της εθνικης οδου, ανοιχτηκε και το μεγαλο παρκιγκ, που συμφωνα με σμηνιτες χωραει περιπου 40 χιλιαδες αυτοκινητα...Μεχρι που παρκαρα , ειχε σχεδον γεμισει...Βαλτε τον ΟΣΕ που αφηναν πληθος κοσμου στο σταθμο, και τα λεωφορεια και σκεφτειτε κοσμο....ΧΑΜΟΣ.
Αρματωμενος με το νερακι μου και την καρεκλιτσα μου, παω στη μεση του πουθενα (σε ενα λοφο στη μεση για οσους πηγαν και θυμουνται) και τα ειχα ολα πιατο....Και ξεκιναει το σωου στις 10 με περασμα 4 επαιτειακων αεροπλανων ελληνικης πολεμικης αεροποριας....Phantom,Corsair,F-16,Mirage...Τρελα!!!Μετα αερομαχιες (και να ακουγονται αραια και που οι διαλογοι των πιλοτων που αναχαιτιζαν ), εικονικη καταληψη αεροδρομιου απο 22 αεροπλανα ταυτοχρονα , ελιγμοι , παρουσιασεις, διασωσεις,επιδειξεις....Απαιχτα ολα! Μεχρι και επιβατικο αεροπλανο Spartan(θηριο-κατι σαν C-130) εκανε πληρη περιστροφη γυρω απο τον αξονα του!!!
Στις 3 πηγα να φυγω...εκανα 1.5 ωρα να βγω εθνικη...Δεν το καταλαβα καθολου καθως απο τη μια εβλεπα τα αεροπλανα πανω απο το κεφαλι μου και απο την αλλη ειχα μεινει να θυμαμαι το Σαββατοκυριακο που περασε...
Αν μη τι αλλο ηταν μια απολυτα επιτυχημενη διοργανωση με θεαμα που σπανια βλεπουμε. Μπραβο στους επιτελαρχες που ειχαν την ιδεα και μπραβο σε οσους την υλοποιησαν.Αν κρινω σε σχεση με το εξωτερικο, σε 2 χρονια θα εχουμε και παλι show. Αναμονη λοιπον....