0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς gkontog Να τον δεχτούμε τον παραπάνω κύριο :Ποιά είναι η γνώμη σου : Όχι τίποτα άλλο,αλλά επειδή πρέπει να συζητήσουμε επί της αρχής κάποια ζητήματα της θεωρίας της σχετικότητας και κατόπιν να λύσουμε επί τέλους και το μεσανατολικό ζήτημα φοβάμαι μήπως ο VIPER μας καθυστερήσει Αποφάσισε εσύ
Απ την πατρίδα έφτασαν χοχλιοί με το καράβι θα τους τιμήσω σύντομα την Κυριακή το βράδυ Να ΄ναι καλά οι φίλοι μου παιδιά από την Κρήτη να ΄ναι γεροί να στέκονται οσάν τον Ψηλορείτη Σαββάτο έρχοναι θαρρώ και θα συναντηθούμε, ένα μπουκάλι τσικουδιά θα κάτσουμε να πιούμε Όλοι στο meeting,στο καφέ θα ΄μαστε μαζεμένοι κι εις θέλει να βρει τσικουδιά να ΄ρθεί,τι περιμένει?
Παράθεση από: nick2 στις Μαρτίου 20, 2007, 04:50:05 μμ Προς gkontog Να τον δεχτούμε τον παραπάνω κύριο :Ποιά είναι η γνώμη σου : Όχι τίποτα άλλο,αλλά επειδή πρέπει να συζητήσουμε επί της αρχής κάποια ζητήματα της θεωρίας της σχετικότητας και κατόπιν να λύσουμε επί τέλους και το μεσανατολικό ζήτημα φοβάμαι μήπως ο VIPER μας καθυστερήσει Αποφάσισε εσύ Ας έρθει, δε μπορώ τα κλάματα! ΥΓΤο μεσανατολικό δεν το έχουμε ήδη λύσει; :
Ναι.Αλλά το πήρες να το καθαρογράψεις και είπες ότι βρήκες ένα-δυό λαθάκια
- ένας εσύ κι ένας ο Καρβέλλας - Έλα εσύ το Σάββατο και θα σου φέρω και τον Καρβέλα - nick να 'ξερες πόσο το θέλω αλλά...
Παράθεση από: Getsa στις Μαρτίου 20, 2007, 07:21:15 μμ- ένας εσύ κι ένας ο Καρβέλλας - Έλα εσύ το Σάββατο και θα σου φέρω και τον Καρβέλα - nick να 'ξερες πόσο το θέλω αλλά...Αλλά τι; Είναι απλό. Μπες στο πλοίο και βγες στον Πειραιά!
- ένας εσύ κι ένας ο Καρβέλλας
Και ποιός θα παραλάβει τα κιτ σου? Αλέξη και το δικό σου ήρθε...
gkontg χαρηκα για τη γνωριμια
Απο αυτή την συνάντηση θέλω φωτο. Ετσι να σας έχω όλους μαζι. Νίκο φυσικά με το κασκόλ της LIVERPOOL έτσι ?Αν είναι και οι άλλοι κόκκινοι (LIVERPOOLιάνοι εννόω) εκεί ακόμα καλύτερα.
ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ :ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ
Αν και κανονικά εμείς θα έπρεπε να σας κεράσουμε!
Εδω μας κανανε και ιδιαιτερα μαθηματα στο βαψιμο τα παιδια!!! !! Να'στε καλα παιδες,χαρηκα παρα πολυ για την γνωριμια και συντομα ο επαναληπτικος γυρος,ετσι?! Προς λοιπους συναδελφους που παραβρεθησαν στην συναντηση...Πηρε πουθενα το ματι σας τους χοχλιους?? Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Μαρτίου 25, 2007, 11:02:26 μμ Αν και κανονικά εμείς θα έπρεπε να σας κεράσουμε!Δυο μας μιλουσαν εξω, ενας πληρωνε μεσα!!!! Οργανωμενο σχεδιο σου λεω!!!
Με τη σειρά μου και εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του MODEL CLUB που με το μοναδικό τους χαρακτήρα μας έκαναν και νιώσαμε πραγματικά άνετα .Ελπίζω να μας δοθεί σύντομα η ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε .