0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι Κρητικοί κάνουν απόβαση
Ρε παιδιά γιατί να μπαίνετε στον κόπο αφού υπάρχει το μετρό που μας πάει απευθείας Σύνταγμα; Ευχαριστούμε πάντως...
Παράθεση από: Double Ugly στις Μαρτίου 14, 2007, 04:03:36 μμΡε παιδιά γιατί να μπαίνετε στον κόπο αφού υπάρχει το μετρό που μας πάει απευθείας Σύνταγμα; Ευχαριστούμε πάντως... Αν μπορέσουμε και το καταφέρουμε όπως το σχεδιάζουμε θα είναι ευχαρίστησή μας
paidia ego poli tha ithela na vretho se mia tetoia sinantisi asholoume shetika ligo kairo me to modelismo,meno pirea (foititis apo hania) alla eho ena provlima...de ksero kanenan diladi ama ertho me vlepo na kathomasi se mia gonia kai na koita amihana pote den eiha kapion poli gnosto na asholite me modelismo opote den aksiothika na diktiotho se ayton ton kikloeyharisto poli
Φίλε padelo και εγώ δεν έχω γνωρίσει τα παιδία από κοντά αλλά νοιώθω σαν να τους ξέρω χρόνια
Παιδιά σας ευχαριστούμε για την προθυμία σας να μας παραλάβετε από το αεροδρόμιο αλλά ειλικρινά δεν είναι ανάγκη να μπαίνετε σε τόσο κόπο και φασαρία.Θα βρεθούμε στο στέκι . Αν θέλει κάποιος κάτι από Κρήτη να μας το πει για να το φέρουμε.(Ελπίζω όχι κανένα τελάρο ντομάτες)