0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιωργο κανει το κοροιδο τωρα και αυριο μεθαυριο θα μας πεταξει κατι νεο να μας βγουν τα ματια παλι !!!!!!!! Το κανει για να κερδισει εντυπωσεις, ξερεισ πως ειανι αυτοι οι καλλητεχνες τωρα
Εγω βλεπω οτι εχει περασει κι εγω δε ξερω ποσος καιρος και ο Major κανει το κοροιδο και δε εχει βαλει τιποτα Mr. Green
Γιωργο κανει το κοροιδο τωρα και αυριο μεθαυριο θα μας πεταξει κατι νεο να μας βγουν τα ματια παλι Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked!!!!!!!! Το κανει για να κερδισει εντυπωσεις, ξερεισ πως ειανι αυτοι οι καλλητεχνες τωρα paintingΗ αληθεια ειναι οτι κι εγω κατι τετοιο φοβαμαι! Κι αν μεσε σε μια μερα μας πεταει κατι μοντελα Shocked , σκεψου τι μας περιμενει popemotion
Δεν το ειπα θα μας κουφανει παλι στο τελος, "θεματακι" σκεψου τι ετοιμαζει: δυο εφιππες, ενα ποδαρατο, ενα τετρατροχο, δυο αεροπλανα............ πεντε καστρα, δεκα βασεις αρχησαν τα οργανα..............και ολο ειναι "δεν εχω χρονο..., δεν προλαβαινω..., δουλευω απογευμετα...," ποτε ο Γιαννης δεν μπορει ποτε ο κ@λ@ς του πονει!!!!!!!! Αντε με το καλο φιλε μου
Nαι ναι σαν το γιο μου απ' εξω κα απο μεσα δυο σ' ενα