0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακριβεια στο χρωμα του cockpit,ενα κυριολεκτικα εξαιρετικο ΜΚ-10,δεν νομιζω οτι αξιζει να πω κατι αλλο εγω παντως το υπογραφω, 114ΠΜ-1145 5LEPTOS
Παράθεση από: 5leptos στις Μαρτίου 14, 2007, 01:44:39 μμακριβεια στο χρωμα του cockpit,ενα κυριολεκτικα εξαιρετικο ΜΚ-10,δεν νομιζω οτι αξιζει να πω κατι αλλο εγω παντως το υπογραφω, 114ΠΜ-1145 5LEPTOSΚαι ποιός είσαι εσύ που όλα τα ξέρεις :Αφού άρματα φτιάχνεις ʼσε που χρωστάς και κάτι φώτος
Μητσαρα.....αργεις να μας δωσεις update και εχουμε αρχισει να τρωμε τα λυσσακα μας!!!!!!!!!!!! Για να σου δωσω κανενα κινητρο να δουμε καμια νεα φωτο απο το τιγρακι!!!!!!!Το δικο μου ειναι τωρα εδω....και αν δεν συνεχισεις με το δικο σου θα το αφησω και εγω στην ακρη!!! (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Έμπαινε Κώστα! Πολύ καλή δουλειά στο cockpit! Έχεις αποφασήσει ποιό serial θα φτιάξεις;
Παράθεση από: Eagle στις Μαρτίου 18, 2007, 08:59:03 πμΈμπαινε Κώστα! Πολύ καλή δουλειά στο cockpit! Έχεις αποφασήσει ποιό serial θα φτιάξεις;ΔΕΝ ειναι δικο μας!
Παρλε βου φρανσε?
Παράθεση από: leopard στις Μαρτίου 14, 2007, 01:50:54 μμΠαράθεση από: 5leptos στις Μαρτίου 14, 2007, 01:44:39 μμακριβεια στο χρωμα του cockpit,ενα κυριολεκτικα εξαιρετικο ΜΚ-10,δεν νομιζω οτι αξιζει να πω κατι αλλο εγω παντως το υπογραφω, 114ΠΜ-1145 5LEPTOSΚαι ποιός είσαι εσύ που όλα τα ξέρεις :Αφού άρματα φτιάχνεις ʼσε που χρωστάς και κάτι φώτος Βρε ότι και να κάνεις η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Το αεροπλάνο το έχει στο αίμα του το παιδί!!! Κάνει ένα διάλειμμα τώρα για να ξεκουράσει τα χέρια του και να κάνει και εξάσκηση στην χρήση του αερογράφου και μετά πάλι πίσω.... Ότι και να κάνετε.... Τέλος πάντων σταματάω εδώ γιατί βγήκα εκτός topic....