Γκουχ,γκουχ,την προσωχη σας παρακαλω!Καπου εδω ξεκιναει η οδυσεια ενος απελπισμενου.Το θεμα θα μπορουσε να ονομαστει και 'Πως ενα κιτ των 10 ευρω μπορει να κοστισει 100!
Η ιστορια ξεκινησε πριν απο ενα περιπου ετος οταν αποφασισα να μαζεψω τα απαραιτητα συστατικα για φτιαξω ενα...Mirage 2000.Tι πρωτοτυπο θα σκεφθητε και με το δικιο σας.Εδω ειναι το ζουμι του θεματος.Γιατι δεν ειναι οποιο και οποιο 2000,ειναι το γνωστο σε μας απο παλιοτερο θεμα...
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=1779.0Μπορειτε λοιπον να καταλαβετε το δραμα μου!Η αρχη εγινε απο το κιτ.Εsci φυσικα.Κελεπουρι,10 ευρω μονο!Κουνια που με κουναγε!Αγοραστηκε και μπηκε στη ντουλαπα για να συτεψει λιγο.Πετωντας ταπες βαρελιων και κατοπιν ωριμου σκεψεως σκαει η αναλαμπη!Να μην του βαλω και ενα ρητινενιο κοκπιτ,ετσι για να δειξει λιγουλακι?Να του βαλεις ακουστηκε μια φωνη απο ψηλα.Και η φωνη προσθεσε και μια ρητινενια κεντρικη δεξαμενη γιατι του κιτ ειναι κουκουρουκου.Πληρωνε 22 ευρω για να μαθεις να ακους φωνες λες και εισαι η Σαμπρινα!

Καπου εδω αρχιζει το κυνηγη των χαλκομανιων.Syhart εδω,Syhart εκει,πουθενα η ρημαδα η Syhart!Kαι ξαφνικα ενα φως φανηκε απο το βαθος του τουνελ.Το τηλεφωνο χτυπα και εγκυρη πηγη (οχι,δεν ηταν η Νικολουλη) μου αναφερει οτι γνωστο μαγαζι του εξω απο'δω παρελαβε τις ποθητες-και ακριβες-χαλκομανιες.Συναγερμος!Αμεση παραγγελια γιατι εχει μονο 4 σετ.Το προβλημα ειναι οτι το μιραζακι θα εχει πανω του ενα στρεμα χαλκομανιες και αν κατι παει στραβα με μια απο αυτες κλαφτα χαραλαμπε!Μονη λυση να αγοραστουν 3 σετ (2 δικα μου και 1 για την πηγη!).Για να δουμε και τον λογαργιασμο.Ωραιαααα,μονο 60ευρωωωω!Τουλαχιστον μπορω να αρχισω την κατασκευη η τουλαχιστων ετσι νομιζα!Η φωνη βλεπετε...
Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ?
Βρε που να μουγκαθεις σκεφτικα και αρχισα να ψαχνω την λυση.Αυτη ακουει στο ονομα Eduard και εγω στο νουμερο 16.Ευρω φυσικα!

Αφου λοιπον κουνησα το μαντιλι σε συνολικα 108 δυσευρετα πλεον ευρουδακια,μπορω με υπερηφανια να ξεκινησω την κατασκευη.
Ηαρχη εγινε απο το κοκπιτ (σωωωωπαα!)Καθαρισμα της ρητηνης ,κολημα των σιδερικων και βαψιμο,Ναι αλλα με τι χρωμα?Ανετρεξα τηλεφωνικα σε αλλη γνωστη πηγη και μετα απο ψαξιμο στο στοκ βρηκα το καταληλο χρωμα.Russian baltic fleet blue-grey της White Ensign.AΝΤΕ ΓΕΙΑ!Ελπιζω να ειναι ενταξει!ΠΗΓΗ,ΑΚΟΥΣ? Πες μου οτι ειναι ενταξει γιατι τα νευρα μου δεν ειναι στο φορτε τους!Παρτε και λιγες φωτο.

Και μια που επιασα την κολα ειπα να φτιαξω και την εξαγωγη.

Αυτα προ το παρων,αντε και καλα κρασια!