Θα ήθελα να κάνω τις ακόλουθες προτάσεις, αν και δεν είμαι όχι μέλος της IPMS, αλλά ούτε καν μοντελιστής (με την έννοια που είναι η πλειοψηφία των μελών του φόρουμ). Συνεπώς οι προτάσεις μου, εξ' ορισμού, θα είναι από την οπτική γωνία ενός θεατή (ή ενός άσχετου, ότι προτιμάτε), για αυτό ..... βαράτε ελεύθερα όπου πω κοτσάνες.
α) Διάρκεια έκθεσης: κατά την γνώμη μου, η τωρινή διάρκεια της 1 εβδομάδας (αν δεν κάνω λάθος) δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο και αμφιβάλλω αν ο κόσμος που έρχεται (ειδικά τις καθημερινές) είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που θα ερχόταν αν η έκθεση διαρκούσε ένα ΠΣΚ και αν ο τυχόν επιπλέον κόσμος αξίζει την διαφορά στο ενοίκιο της αίθουσας.
Για αυτό προτείνω η έκθεση να είναι είτε Παρασκευή με Κυριακή είτε Πέμπτη με Κυριακή
β) Παραδοση εκθεμάτων
Καλή είναι η ιδέα που αναφέρθηκε ήδη, να υπάρχει κάποια δυνατότητα "προ-δηλώσεως" εκθεμάτων (σε συνδυασμό ίσως με κάποιο οικονομικό κίνητρο

: ), γιατί θα επιταχύνει την παράδοση των εκθεμάτων όταν ανοίξει η έκθεση.
Παράλληλα όμως, θα πρέπει να υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης εκθεμάτων (ενδεχομένως μόνο "προ-δηλωμένων"

: ) Σάββατο πρωί, ώστε κάποιος από την επαρχία να μπορεί να έρθει Σάββατο, να δώσει το μοντέλο του και να το παραλάβει την Κυριακή, και να έχει μόνο μία διανυκτέρευση στην Αθήνα.
γ) Επιτροπή παραλαβής, κατάταξη θεμάτων, μίνιμουμ αριθμός θεμάτων ανά κατηγορία: οι προτάσεις που ακούστηκαν φαίνονται ενδιαφέρουσες,αλλά δεν μπορώ να τις κρίνω, μια και αφορούν αποκλειστικά τους συμμετέχοντες στην έκθεση-διαγωνισμό
δ) Αν υπάρχει δυνατότητα, θα πρότεινα τα καταστήματα να είναι εκτός του κυρίως χώρου της έκθεσης, γιατί αλλιώς είναι πολύ στενά και (εγώ τουλάχιστον) φοβόμουνα μην πάρω μαζί μου άθελα μου (π.χ. με το μπουφάν) κάποια μοντέλα και τα κάνω συγκρουόμενα
ε) απονομή βραβείων θα πρότεινα όχι νωρίτερα από την Κυριακή το μεσημέρι-απόγευμα (όσο και αν αυτό επιβαρύνει κάποιον συμμετέχοντα από την επαρχία, που θα πρέπει να έρθει π.χ. Σάββατο για την παράδοση και Κυριακή για την απονομή βραβείων και παραλαβή μοντέλων), γιατί αλλιώς Κυριακή πρωί (που ενδεχομένως είναι πιο έυκολο να έρθει ένας επισκέπτης) η έκθεση θα είναι μισοάδεια