...Το πήγμα δεν έχει κολληθεί λόγο των επρυστριών που η dragon πρώτα σε βάζει να τις κολλήσεις κ μετά να μπεί η υπερκατασκευή,...
Δεν εχω το Ε αλλα ειναι το ιδιο με το D που φτιαχνω και γενικα με ολα τα αλλα αρματα που εχω φτιαξει....ΠΟΤΕ δεν εβαλα τις ερπυστριες πριν κολλησω το πανω μερος του πηγματος..
Κατ'αρχην δεν βαφονται σωστα και δεν παλαιωνονται σωστα στην κλιμακα αυτη,ουτε το πηγμα πισω απο τους τροχους,κατα δευτερον ενοχλουν οταν κρατας το κιτ για να φτιαξεις τα υπολοιπα μερη του και κατα τριτον ΣΙΓΟΥΡΑ θα δυσκολευτεις στο κολλημα του πηγματος!!!!!!!
Να τις φτιαξεις ναι(να τις χωρισεις σε κομματια και να κανεις το sagging πανω στους τροχους κλπ)αλλα δεν τις κολλας πριν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ το υπολοιπο αρμα!!!
Δεν εχεις κατι που να σε δυσκολευει στο αρμα αυτο ετσι ωστε να μην μπορεις να τις τοποθετησεις μετα.Δεν εχει δηλαδη καλυμματα, ασπιδια κλπ..
Τουλαχιστον ετσι κανω εγω και φανταζομαι πολλοι αλλοι.
Οτι σου ακουγεται περιεργο η σε δυσκολευει ρωτα πριν το κανεις!!κριμα ειναι να τρεχεις μετα

Εχω την εντυπωση οτι εχει φτιαξει το ιδιο και ο AlexSSGTI(στειλε ενα πμ να το δει το πρωι να σου πει κι εκεινος

)
Επίσης, μερικα απο ta photoetch που έχει είναι τόσο μικρά που αμφιβάλω αν όποιος έχει φτιάξει το kit τα έχει βαλει όλα σωστά..
Μην αγχωνεσαι με τα ΡΕ...δεν μπορεις,δεν σ'αρεσει=>δεν το βαζεις βρε αδερφε!Γι'αυτο θα σκασουμε?

ΑΥΤΑ ειναι τα πλεονεκτηματα των αρματων...

Καλη συνεχεια αδερφε!