Αυτό είναι ένα πολύ μικρό μέρος των βιβλίων που έχουμε σπίτι gkontog! 
...τα υπόλοιπα τα είχαμε κάποτε σε ένα μέρος...να δεις πως το λέγανε....Αλε....Αλεξο-"κάτι".....Αλεξάνδρεια νομίζω, ναι αυτή είναι, αλλά απ'ότι μας έλεγε ο παππούς κάποια μέρα, πριν λίγο καιρό, έπρεπε να τα φέρουμε κάτω στην αποθήκη. Τώρα τι να σου πω, εγώ έλειπα εκείνη τη μέρα, μάλλον Σάββατο θα ήταν..."
σπαμ (ζαμπονάκι)
και για να μην είναι εντελώς spam, ο μοντελιστικός "πάγκος" άλλαξε πολλές τοποθεσίες, αλλά τελικά πριν λίγο καιρό σταθεροποιήθηκε στο δωμάτιό μου, διότι απλά υπήρχε ένα μεγάλο γραφείο που χρησίμευε μόνο ως αποθετήριο διαφόρων ειδών. Καθαρίστηκε (σχεδόν αφού κάποια πράγματα ακόμη να βρουν ένα μόνιμο μέρος για δικό τους (κάτι σαν τους έρμους τους σεισμοπαθείς) και είναι γυρολόγοι από το πάτωμα στο κρεββάτι και τούμπαλιν.
Τώρα ενώ στην αρχή φαινόταν αρκετά ευρύχωρη η επιφάνεια του γραφείου, και με γωνία μάλιστα (άρα περισσότερο χώρο στα δεξιά, αυτή τη στιγμή το ρολόϊ μετρά αντίστροφα για μια νέα ανακατανομή όοολων των εργαλείων, υλικών, κιτ, Spare, κλπ. Προς το παρόν πάντως υπάρχει μια σχετική λειτουργικότητα. Φωτογραφίες ίσως προσεχώς.
ο κύκλος συμμαζέματος συνεπώς είναι αρκετάααα μεγάλος!