Αποστολέας Θέμα: Κριτική μοντέλων...  (Αναγνώστηκε 6584 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:14:08 μμ »
Μην ανησυχείς Κώστα,θα το φτιάξουμε το τόπικ όπως παλιά! :lol:
ʼσε μας λίγο να παίξουμε...

Ναι μεγάλε σε προκαλούμε να μας δείξεις τα μοντέλα σου.
Απόδειξε πόσο καλύτερος είσαι και μετά να μιλάς.
Οτιδήποτε πρόβλημα έχεις στο ποστάρισμα των μοντέλων σου,μπορούμε να σε βοηθησουμε.
Αν έχεις πρόβλημα να βγάλεις φωτό,μπορώ να έρθω αυτή την στιγμή όπου είσαι να σου τραβήξω το/τα μοντέλα σου.
Κάνε γρήγορα όμως...ανυπομονώ και γω όπως και όλοι οι άλλοι πιστεύω...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:15:54 μμ »
Θα μιλήσω με τα μοντέλα μου όταν έρθει η ώρα. Τελεία και παύλα.
Εντάξει ηρέμησε!~
Μπορείς και να ποστάρεις ότι θες μέχρι να μας δείξεις τα μοντέλα σου.
Πάντως η πρόταση μου για σεμινάριο ισχύει,τι λες?
Θα σε βάλουμε στην μέση και θα μας δείξεις τα φώτα σου!

Ευχαριστώ αλλά δεν είμαι καλός στα λόγια... Τα έργα μου αποτελούν το τρόπο με τον οποίο ρίχνω τα φώτα μου. Τα έργα μου μιλούν για μένα και αποτελούν ανεκτίμητο θησαυρό για όλη τη μοντελιστική κοινότητα. ΥΠΟΜΟΝΗ

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:17:03 μμ »
Ε, δεν τρώγεσαι...
Να μου πεις που τα ρίχνεις, να μη με πάρει κανένα στο μάτι...

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Κριτική μοντέλων....
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:21:27 μμ »
Μην βιάζεσαι Γιώργαρε, είπαμε όταν έρθει η ώρα! . & - !! . Ακόμη φορτίζονται οι μπαταρίες και ζεσταίνονται οι λάμπες φθορίου! Πλάκα στην πλάκα, αναρωτιέμαι πως καταφέρες φίλε μου να καταστρέψεις μια όμορφη κατασκευή και προσπάθεια με τα σχόλια σου. Πως θα ένοιωθες άραγε εαν συνέβαινε σε σένα κάτι παρόμοιο? Θαυμάζω την αντικειμενικότητα και την ετυμηγορία σου... Αναμένω και εγώ με τη σειρά μου το οφθαλμόλουτρο μου..
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Απ: Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:22:43 μμ »
Aχαχαχα! Ε το χρειαζόμουν σήμερα αυτό το γέλιο...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:26:28 μμ »
Δεν είναι φοβερός χιουμορίστας Αντρίκο?  :mrgreen: ::icon_thumright::
Μεγάλε,μήπως θα μπορούσες να μας πεις το ονοματάκι σου έστω και με πμ για να δω αν σε έχει πάρει το αυτί μου?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
Κριτική μοντέλων....
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:27:56 μμ »
Ο Αλεξανδρος εκανε ενα λαθος: Εκανε αγαρμπη και "κακοπροαιρετη" κριτικη....πολλες κριτικες εχουν γινει εδω μεσα, στο φορουμ αλλα ηταν καλοπροαιρετες!!! οχι με σκοπο να προσβαλουν αλλα με σκοπο να δορθωσουν-συμβουλευσουν παντοτε με ευγενεια,Αλεξανδρε κατι τετοιο δεν εγινε απο τη πλευρα σου, εδωσες καποια συμβουλη μηπως??? εστιασες στα λαθη που εχουν γινει ???(εαν εχουν γινει).
Παρα ταυτα κομπαζεις για τις μοντελιστικες σου ικανοτητες,μια καλη "προσγειωση" του ΕΓΩ σου, θα σε επαναφερει στη πραγματικοτητα αγαπητε φιλε.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:28:20 μμ »
αλλη μια φωτογραφία του εκθεσιακου χώρου. Συγγνωμη αλλα εχω πλύ αργή σύνδεση και δεν σας προλαβαίνω

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
Κριτική μοντέλων....
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:34:02 μμ »
Αγαπητέ φίλε Viper Κομπάζω για τα έργα μου διότι αποτελούν ανεκτήμητο θησαυρό για όλη την μοντελιστική κοινότητα. Με το που τα έργα μου θα δουν το φώς της δημοσιότητας στο φόρουμ εδώ, περιοδικά από όλο το κόσμο θα σπεύσουν να πάρουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτο και να τις αναπαράγουν καθιστώντας με το ΜΕΓΙΣΤΟ μοντελιστή στην υφήλιο. Όπως είπα ΥΠΟΜΟΝΗ (θα ρθει και η καλή) Δεν είμαι ψώνιο,απλά ξέρω την αξία μου.  ::icon_thumright::

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Κριτική μοντέλων....
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:36:25 μμ »
Γειά σας παιδιά, με λένε Αλέξανδρο και εντελώς τυχαία ανακάλυψα το μέρος στο google. Ωφείλω να ξεκαθαρίσω ευθύς εξαρχής ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με οποιοδήποτε είδος μοντελισμού αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω. Μου αρέσουν πολύ τα πλαστικά μοντέλα αλλά φοβάμαι να πάρω κιτ γιατί τα χέρια μου δε τα εμπιστεύομαι και πολύ...  :wink: :oops: Μικρός είχα πάρει μια φορά αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω και.. πετάχτηκε. Ευτυχώς ήταν πολύ μικρή κλίμακα και ήταν ένα φτηνό αεροπλανάκι. Μπορεί να ήμουν μαθητής δημοτικού τότε και να δικαιολογούμαι κάπως αλλά ο φόβος μου έμεινε και δε ξαναπήρα.  :oops: Παρόλα αυτά τώρα το σκέφτομαι να ασχοληθώ σοβαρά. Πόσο μάλλον που θα έχω και τη βοήθειά σας. :) Έχω δεί φωτογραφίες μοντελιστών εδώ στο φόρουμ και το <<δαιμόνιο>> ξύπνησε μέσα μου. Καταπληκτηκές δουλειές - πραγματικά έργα τέχνης, σας δίνω συγχαρητήρια.  :D

Ποιός-που-τι...?????

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:37:49 μμ »
αλλη μια φωτογραφία του εκθεσιακου χώρου. Συγγνωμη αλλα εχω πλύ αργή σύνδεση και δεν σας προλαβαίνω

Φίλε ramfighter ευχαριστούμε! Ισως χαζή η ερώτηση αλλά η φωτογράφιση επιτρέπετε; Θέλω να πάω με τον μικρό και χωρίς φωτό θα ψιλοαπογοητευθεί...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:53:59 μμ »
Πρέπει να δώσεις ταυτότητα στην είσοδο. Παιδιά επιτρέπονται γιατί είδα ολόκληρες οικογένειες να έχουν έρθει και 2 λεσχες προσκόπων

Απαγορεύεται να τραβήξεις άλλες φωτογραφίες εκτός εκθεματων γιατι ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται δίπλα στο apron που σταθμεύει η πτέρυγα μαχης.
Συνηθως είναι ένας σμηνίτης που ελέγχει τον χώρο προς την αλλή μεριά - αυτή και αν δεν είναι υπηρεσία.!!

Το μουσείο είναι δίπλα στο KA.ΨΙ.ΜΙ. της μοναδας οπου πωλουν και αναμηνηστικά

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:56:34 μμ »
Πρέπει να δώσεις ταυτότητα στην είσοδο. Παιδιά επιτρέπονται γιατί είδα ολόκληρες οικογένειες να έχουν έρθει και 2 λεσχες προσκόπων

Απαγορεύεται να τραβήξεις άλλες φωτογραφίες εκτός εκθεματων γιατι ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται δίπλα στο apron που σταθμεύει η πτέρυγα μαχης.
Συνηθως είναι ένας σμηνίτης που ελέγχει τον χώρο προς την αλλή μεριά - αυτή και αν δεν είναι υπηρεσία.!!

Το μουσείο είναι δίπλα στο KA.ΨΙ.ΜΙ. της μοναδας οπου πωλουν και αναμηνηστικά

κατσε...λειτουργει και καθημερινα?? μονο στη γιορτη της ΠΑ δεν ανοιγουν??? :shock: :shock: :shock:

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 03, 2007, 11:08:13 μμ »
το Κ.Ψ.Μ είναι ανοικτό ολη την εβδομαδα αν θελεις να αγοράσεις αναμνηστικά.
Ο εκθεσιακός χώρος έιναι ανοικτός κατά την γιοερτή του Αρχαγγέλλου Μιχαηλ τον νοέμβριο, στο θαύμα του αρχαγγέλου τον Σεπτέμβρη, οπότε γίνεται και η ομώνυμη γιορτή , στις εθνικές επετείους και καθε Κυριακή που έχει επισκεπτήριο για τους νεούς σμηνίτες δίπλα στην Π.Μ.
έτσι πηγα και εγώ - επισκέφτηκα με την οικέγενεια τον μικρό αδελφό μου που υπηρετεί εκει και μετά τράβηξα φωτογραφίες. Ο δε σμηνίτης υπηρεσίας στο apron είναι στον ίδιο θάλαμο με τον αδελφό μου και με αφησε να τραβήξω - αλλά απο μακριά -και φωτό αεροσκάφους της μονάδας!!! θέλετε να την ποστάρω? Δεν είναι f-104 και δεν θελω να βγώ off-topic

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 03, 2007, 11:11:40 μμ »
Τι να βγείς? Γιατί εμείς είμαστε εκτός από ώρα...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 03, 2007, 11:15:50 μμ »
θέλετε να την ποστάρω?

Δεν ξέρω πως λέγετε αυτό το είδος ερώτησης στη λογοτεχνία, αλλά τι περιμένεις να σου πούμε; Οχι;

Δεν είναι f-104 και δεν θελω να βγώ off-topic

Ανοιξε άλλο topic!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 03, 2007, 11:16:49 μμ »
Συγγνώμη αλλά οι συντονιστές με εχετε αποσυντονίσει. Εχω που έχω αργή σύνδεση PSTN 46K που την χανω καθε λιγο, μου έχετε κανει το ένα θέμα 3 και χαθηκα. Για το F-104 δεν συζητάμε?

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 03, 2007, 11:26:59 μμ »
Εδώ έχουμε αποσυντονιστεί εμείς Γιάννο... ʼνοιξε ένα θέμα, έστω και άσχετο στην κατηγορία αεροπορία, και βάλε την εκεί...

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 03, 2007, 11:38:42 μμ »
[
Εντάξει φίλε Αλέξανδρος-82,

κάπου εδώ για μένα τελειώνει η πλάκα. Δεν σου αρέσει ο αετός; Είσαι μοντελιστής; Ανθρωπέ μου σήμα είναι, δεν φταίει ο melpas αν είναι κακοσχεδιασμένος, η Icarus decals φταίει, ΑΝ ήσουν μοντελιστής θα το ήξερες, ΑΝ ήσουν προσεκτικός θα το καταλάβαινες γιατί ο melpas το ανέφερε οτι είναι σήματα της Icarus decals! Οσο για τα χρώματα, δεν είναι πίνακας του Ντεγκά το μοντέλο, τα χρώματα που μπορούμε να βάλουμε είναι δεδομένα και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΙΔΙΑ με του πραγματικού! Τα παράπονά σου για την "ζωντάνια" των χρωμάτων στο ΓΕΑ.

mmaker, ούτε βαλτός είμαι,ούτε έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, ούτε ψάχνω για φασαρίες.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αυτή την ετύπωση δίνεις!

Κατα δεύτερον θα σε παρακαλούσα να μην είσαι είρων. Δεν αρμόζει στη θέση σου ως συντονιστής.  :wink:
Εγώ δεν είμαι συντονιστής, μπορώ να είμαι είρων; Γιατί θα γίνω και πολύ μάλιστα!

Και επειδή δεν μου αρέσουν τα λόγια αλλά τα έργα, μόλις ξεπεραστούν κάποια μικροπροβληματάκια, θα είμαι σε θέση να δημοσιεύσω έργα μου. Και εκεί θα φανούν πολλά. Αυτά τα ολίγα.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά τουλάχιστον για πολλούς από εμάς ο μοντελισμός είναι απόδραση και διασκέδαση και ΟΧΙ η αναζήτηση του τέλειου. Το τέλειο ΔΕΝ υπάρχει. Αν πιστεύεις οτι είσαι τέλειος μοντελιστής και είσαι και τόσο περήφανος για αυτό, τοτε για μένα έχεις χάσει το νόημα του μοντελισμού όπως εγώ το βιώνω. Αν πιστεύεις οτι θα χάσω τον ύπνο μου με το που θα δω τα μοντέλα σου χάνεις άδικα τον καιρό σου! Προτιμώ τα φιλαράκια με τα "απαράδεκτα" και "ημιτελή" μοντέλα, είναι πιο κοντά σε μένα, είναι άνθρωποι και προσπαθούν να βελτιωθούν.

Αλήθεια εσύ που είσαι τέλειος μοντελιστής, δε βαριέσε όταν ξεκινάς ένα μοντέλο ξέροντας εκ των προτέρων οτι θα γίνει τέλειο;

έχω χ$στεί στο γέλιο...  :D   :D   :D
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 03, 2007, 11:39:58 μμ »
LOCKED