Αποστολέας Θέμα: Κριτική μοντέλων...  (Αναγνώστηκε 6618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
Κριτική μοντέλων...
« στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:11:28 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 03, 2007, 10:47:27 πμ »
Κωστή, συγχαρητήρια για το τελείωμα της κατασκευής! Δείχνει πολύ ωραίος ο Όλυμπος στη συλλογή - έλα να δούμε και καμια προπέλα παραπάνω... :D
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 03, 2007, 11:08:49 πμ »
 Στα έγραψαν όλα οι άλλοι παραπάνω συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!! ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 03, 2007, 04:09:14 μμ »
Παράθεση
Εντάξει δεν είναι και άσχημο-σε γενικές γραμμές τρώγεται, αν και έχω δεί πολύ πιο όμορφα μοντέλα από το δικό σου.

1) http://www.fas.org/nuke/guide/usa/airdef/f-104-E-6173.jpg
2) http://www.3dmodelworks.com/models/thumb/RickJohnston/LockheedF-104StarfighterUSAFCamo/F-104-Starfighter%2001cam6.jpg
3) http://ghaith.farkouh.net/imgs/f104.jpg
4) http://www.avonds.com/F-104-HVD-2.JPG
5) http://www.916-starfighter.de/916starfighter/wallpaper/wp_20+08%20F-104G%201987%20PM.jpg

Βρε Αλεξανδρε....πως συγκρινονται οι φωτο που ανεβασες με το μοντελο του melpa??

1η) Πραγματικο αφος
2η) 3d model
3η) αγνωστου ταυτοτητας ...ιορδανικο F-104??
4η) RC μοντελο
5η) Πραγματικο αφος.
??????????????????????????????.......εγω δεν ειδα στις φωτο αυτες κανενα στατικο μοντελο :?: :?:

Και αν στο κατω κατω δεν σου αρεσει μια κατασκευη....λιγο περισσοτερη κομψοτητα δεν θα εβλαπτε!!!!!!!!

(αληθεια καμια απο τις δικες δουλειες ποτα θα δουμε?)
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 03, 2007, 04:15:35 μμ »
Νομίζω ότι αστειευόταν...

Πολύ ωραίος ο Όλυμπος Κώστα  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Scale 1/35
  • *
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 03, 2007, 04:19:47 μμ »
Εεεεε.....αν αστειευταν.....για αυτο εχουμε και τα emoticon...για να το πιανει το μηνυμα και ο αλλος που το διαβαζει....γιατι ηταν πολυ "ξερο" ετσι οπως το αφησε!!!
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος Rambo

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 03, 2007, 04:49:14 μμ »
Κώστα μου αρεσει το στυλ σου τα κανεις γρηγορα, ευκολα και εντυπωσιακα ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
the devil lies in the details

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 03, 2007, 06:48:23 μμ »
Βρε Αλεξανδρε....πως συγκρινονται οι φωτο που ανεβασες με το μοντελο του melpa??
1η) Πραγματικο αφος
2η) 3d model
3η) αγνωστου ταυτοτητας ...ιορδανικο F-104??
4η) RC μοντελο
5η) Πραγματικο αφος.
??????????????????????????????.......εγω δεν ειδα στις φωτο αυτες κανενα στατικο μοντελο :?: :?:
Και αν στο κατω κατω δεν σου αρεσει μια κατασκευη....λιγο περισσοτερη κομψοτητα δεν θα εβλαπτε!!!!!!!!
(αληθεια καμια απο τις δικες δουλειες ποτα θα δουμε?)

Μα θέλω να δείξω τί χρώματα και σχέδια θα προτιμούσα εγώ στο στατικό F-104G του Μέλπα.  :wink: Και ΟΧΙ ΔΕΝ κάνω πλάκα. Το μοντέλο του Μέλπα είναι επιεικώς απαράδεκτο (προσωπική εκτίμηση πάντα-περί ορέξεως κολοκυθόπητα) Δε κατάλαβα δηλαδή,όποιος δε λέει ότι του αρέσει κάτι κάνει πλάκα???  :o Δηλαδή με το που ανεβάζει κάποιος κάτι, πρέπει σώνει και καλά να ακούει από όλους τους άλλους "μπράβο, συνέχισε είσαι Θεός" Ε ΟΧΙ κύριοι εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου-σας αρέσει δεν σας αρέσει.  :wink: Πονάει-δεν πονάει εγώ θα τη πώ. Συγκεκριμένα, πέραν του ότι θα ήθελα σχέδιο και χρώματα σαν τα αεροπλανα που δείχνονται στις εικόνες που έδωσα, ο αετός είναι κακοσχεδιασμένος - (σα να έτρεμε το χέρι του Μέλπα (Εντάξει δικαιολογείται αν είναι πρωτάρης, αλλιώς...) και τα χρώματα οχι ζωντανά (και η επιλογή μη ενδεδειγμένη των μπλέ-μαυρου)

Όσο για το να εκφράζομαι πιο κόσμια, νομίζω ήμουν πολύ ευγενής. Δεν το χαρακτήρισα "αηδία ή αίσχος". Είπα λίαν επιεικώς και προσέχωντας τα λόγια μου: "Εντάξει δεν είναι και άσχημο-σε γενικές γραμμές τρώγεται, αν και έχω δεί πολύ πιο όμορφα μοντέλα από το δικό σου".  :wink:

Όσο για τα δικά μου μοντέλα, το μόνο που έχω να πώ είναι ΥΠΟΜΟΝΗ. Θα έρθει η ώρα που θα σας διδάξω τί εστί μοντελιτής. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 03, 2007, 06:55:12 μμ »
ʼνοιξε τώρα και μια ψηφοφορία για το αν μας άρεσε το F-104 του Κώστα.... :evil: :evil: :evil:

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 03, 2007, 06:56:59 μμ »
ʼνοιξε τώρα και μια ψηφοφορία για το αν μας άρεσε το F-104 του Κώστα.... :evil: :evil: :evil:

Δεν αντιλέγω ότι στη μεγάλη πλειοψηφία ίσως να αρέσει. Εγώ μίλησα για εμένα και ΜΟΝΟ. Είπα τη προσωπική μου άποψη.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 03, 2007, 07:06:32 μμ »
Όσο για τα δικά μου μοντέλα, το μόνο που έχω να πώ είναι ΥΠΟΜΟΝΗ. Θα έρθει η ώρα που θα σας διδάξω τί εστί μοντελιτής. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗΣ.  :wink:

Τσώνε, εσύ είσαι ρε? Αν ναι κόψε την πλάκα και άλλαξε nickname..... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 03, 2007, 07:45:13 μμ »
Μα θέλω να δείξω τί χρώματα και σχέδια θα προτιμούσα εγώ στο στατικό F-104G του Μέλπα.  :wink: Και ΟΧΙ ΔΕΝ κάνω πλάκα. Το μοντέλο του Μέλπα είναι επιεικώς απαράδεκτο (προσωπική εκτίμηση πάντα-περί ορέξεως κολοκυθόπητα) Δε κατάλαβα δηλαδή,όποιος δε λέει ότι του αρέσει κάτι κάνει πλάκα???  :o Δηλαδή με το που ανεβάζει κάποιος κάτι, πρέπει σώνει και καλά να ακούει από όλους τους άλλους "μπράβο, συνέχισε είσαι Θεός" Ε ΟΧΙ κύριοι εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου-σας αρέσει δεν σας αρέσει.  :wink: Πονάει-δεν πονάει εγώ θα τη πώ. Συγκεκριμένα, πέραν του ότι θα ήθελα σχέδιο και χρώματα σαν τα αεροπλανα που δείχνονται στις εικόνες που έδωσα, ο αετός είναι κακοσχεδιασμένος - (σα να έτρεμε το χέρι του Μέλπα (Εντάξει δικαιολογείται αν είναι πρωτάρης, αλλιώς...) και τα χρώματα οχι ζωντανά (και η επιλογή μη ενδεδειγμένη των μπλέ-μαυρου)

Όσο για το να εκφράζομαι πιο κόσμια, νομίζω ήμουν πολύ ευγενής. Δεν το χαρακτήρισα "αηδία ή αίσχος". Είπα λίαν επιεικώς και προσέχωντας τα λόγια μου: "Εντάξει δεν είναι και άσχημο-σε γενικές γραμμές τρώγεται, αν και έχω δεί πολύ πιο όμορφα μοντέλα από το δικό σου".  :wink:

Υπάρχει και καλύτερος τρόπος για να δείχνεις και να λες ότι δεν σου αρέσει κάτι.
Εκτός απ τον κακοσχεδιασμένο αετό... σε χαλκομανία, και τα χρώματα  που δεν είναι ζωντανά(?????συμφωνώ ότι το μαύρο βγήκε πολύ ανοιχτό!) και σύμφωνα με την εμπειρία σου ως ...διδάκτωρ στον μοντελισμό βλέπεις πολλές ατέλειες?
Επειδή δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι και να τσιμπήσω,ή βαλτός είσαι για φασαρία ή πρέπει να μάθεις τρόπους καλής συμπεριφοράς.
Μην το παρατραβάς...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 03, 2007, 07:54:49 μμ »
mmaker, ούτε βαλτός είμαι,ούτε έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, ούτε ψάχνω για φασαρίες. Όσο από τρόπους θέλω να πιστεύω ότι οι γονείς μου με δίδαξαν καλά.

Κατα δεύτερον θα σε παρακαλούσα να μην είσαι είρων. Δεν αρμόζει στη θέση σου ως συντονιστής.  :wink: Και επειδή δεν μου αρέσουν τα λόγια αλλά τα έργα, μόλις ξεπεραστούν κάποια μικροπροβληματάκια, θα είμαι σε θέση να δημοσιεύσω έργα μου. Και εκεί θα φανούν πολλά. Αυτά τα ολίγα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 03, 2007, 07:55:16 μμ »
    Εγώ τα έλεγα στον μέλπα ότι το μαύρο δεν ήταν όσο μαύρο έπρεπε.Και ως μεγάλος μοντελιστής που είμαι (είμαι ήδη 5 χρόνια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον Δόξα) του είχα στείλει και την παρακάτω έρευνα μου,αλλά εκείνος έκανε του κεφαλιού του.
    Καλά να πάθει τώρα και να μαζεύει κακές κριτικές.

Το μαύρο γίνεται ακόμα πιο μαύρο χάρη στην αποτελεσματικότερη αντιανακλαστική επίστρωση που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Αλλεπάλληλα στρώματα μικροσκοπικών ράβδων πυριτίου απορροφούν το φως πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Αν οι νανοράβδοι πυριτίου επιστρωθούν σε κάποιο διαφανές υλικό, όπως σε φακούς για γυαλιά οράσεως, οι αντανακλάσεις εξαφανίζονται και οι φακοί γίνονται απόλυτα διαφανείς, σχεδόν αόρατοι. Αν η επίστρωση χρησιμοποιηθεί σε αδιαφανή υλικά, τα κάνει απόλυτα μαύρα.

Οι σημερινές αντιανακλαστικές επιστρώσεις, αναφέρει το Nature.com, περιορίζουν την ανακλαστικότητα σε λιγότερο από 1%, ωστόσο δεν λειτουργούν εξίσου αποτελεσματικά σε όλα τα μήκη κύματος. Οι επιστρώσεις χλωριούχου μαγνησίου στους φωτογραφικούς φακούς εμποδίζουν την ανάκλαση του πορτοκαλί, του κίτρινου, του πράσινου και του μπλε, αλλά χάνουν το ιώδες και το κόκκινο, οπότε εμφανίζουν τις χαρακτηριστικές μοβ αντανακλάσεις.

«Σε ορισμένα μήκη κύματος, οι σημερινές επιστρώσεις είναι αποτελεσματικές. Όμως αν εξετάσουμε όλα τα μήκη κύματος του ορατού φάσματος, η δική μας επίστρωση είναι δέκα φορές καλύτερη» υπερηφανεύεται ο Φρεντ Σούμπερτ του Πολυτεχνικού Ινστιτούτου Rensselaer στη Νέα Υόρκη. Η νέα επίστρωση μειώνει την ανάκλαση σε λιγότερο από 0,1%, αναφέρουν οι ερευνητές στο Nature Photonics.

Η επίστρωση αποτελείται από ράβδους πυριτίου, 2.000 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα, οι οποίες κάθονται στην επιφάνεια υπό γωνία, σαν ελαφρά πατημένο γκαζόν. Στρώματα αυτών των ράβδων τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο, έτσι ώστε το κάθε στρώμα να είναι ελαφρώς πιο αραιό από το υποκείμενο στρώμα.

Η επίστρωση εφαρμόζεται με τη βοήθεια μιας πηγής ηλεκτρονίων, παρόμοιας με τις καθοδικές λυχνίες που χρησιμοποιούνται στις συμβατικές τηλεοράσεις.

Η μέθοδος δεν είναι ακόμα κατάλληλη για βιομηχανική χρήση, ωστόσο οι ερευνητές ελπίζουν να αξιοποιήσουν στο μέλλον την εφεύρεσή τους σε φωτιστικά στοιχεία LED, σε οπτικά ακριβείας, ίσως και σε γυαλιά οράσεων.

Ένα σοβαρό μειονέκτημα που θα πρέπει να διορθώσουν είναι ότι η επίστρωση καταστρέφεται αν κανείς την τρίψει.

news.in.gr

Πάντως εδώ χρειαζότανε να απαντήσει ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΓΙΑΝΟΣ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:05:41 μμ »
Αφήστε τα "μίση" και πιάστε τα μοντέλα   ::icon_thumright::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:11:15 μμ »

Εντάξει φίλε Αλέξανδρος-82,

κάπου εδώ για μένα τελειώνει η πλάκα. Δεν σου αρέσει ο αετός; Είσαι μοντελιστής; Ανθρωπέ μου σήμα είναι, δεν φταίει ο melpas αν είναι κακοσχεδιασμένος, η Icarus decals φταίει, ΑΝ ήσουν μοντελιστής θα το ήξερες, ΑΝ ήσουν προσεκτικός θα το καταλάβαινες γιατί ο melpas το ανέφερε οτι είναι σήματα της Icarus decals! Οσο για τα χρώματα, δεν είναι πίνακας του Ντεγκά το μοντέλο, τα χρώματα που μπορούμε να βάλουμε είναι δεδομένα και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΙΔΙΑ με του πραγματικού! Τα παράπονά σου για την "ζωντάνια" των χρωμάτων στο ΓΕΑ.

Οσο για τον αν έχουμε το θάρρος της γνώμης μας, αν δε με ξέρεις να μη μιλάς σε παρακαλώ. Λέω την άποψή μου και δεν χαϊδεύω τα αυτιά κανενός και το ίδιο θέλω να κάνουν και οι άλλοι για μένα, αλλά πάντα καλοπροαίρετα. Αν πιστεύεις οτι δεν έχω το θάρρος της γνώμης μου είσαι άκρως γελασμένος και παρακαλώ μην προκαλείς!

Αν οπωσδήποτε θέλεις φασαρία, κάνε όση θες μόνος σου αλλά μην προσβάλλεις!

mmaker, ούτε βαλτός είμαι,ούτε έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, ούτε ψάχνω για φασαρίες.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αυτή την ετύπωση δίνεις!

Κατα δεύτερον θα σε παρακαλούσα να μην είσαι είρων. Δεν αρμόζει στη θέση σου ως συντονιστής.  :wink:
Εγώ δεν είμαι συντονιστής, μπορώ να είμαι είρων; Γιατί θα γίνω και πολύ μάλιστα!

Και επειδή δεν μου αρέσουν τα λόγια αλλά τα έργα, μόλις ξεπεραστούν κάποια μικροπροβληματάκια, θα είμαι σε θέση να δημοσιεύσω έργα μου. Και εκεί θα φανούν πολλά. Αυτά τα ολίγα.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά τουλάχιστον για πολλούς από εμάς ο μοντελισμός είναι απόδραση και διασκέδαση και ΟΧΙ η αναζήτηση του τέλειου. Το τέλειο ΔΕΝ υπάρχει. Αν πιστεύεις οτι είσαι τέλειος μοντελιστής και είσαι και τόσο περήφανος για αυτό, τοτε για μένα έχεις χάσει το νόημα του μοντελισμού όπως εγώ το βιώνω. Αν πιστεύεις οτι θα χάσω τον ύπνο μου με το που θα δω τα μοντέλα σου χάνεις άδικα τον καιρό σου! Προτιμώ τα φιλαράκια με τα "απαράδεκτα" και "ημιτελή" μοντέλα, είναι πιο κοντά σε μένα, είναι άνθρωποι και προσπαθούν να βελτιωθούν.

Αλήθεια εσύ που είσαι τέλειος μοντελιστής, δε βαριέσε όταν ξεκινάς ένα μοντέλο ξέροντας εκ των προτέρων οτι θα γίνει τέλειο;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:14:53 μμ »
mmaker, ούτε βαλτός είμαι,ούτε έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, ούτε ψάχνω για φασαρίες. Όσο από τρόπους θέλω να πιστεύω ότι οι γονείς μου με δίδαξαν καλά.

Κατα δεύτερον θα σε παρακαλούσα να μην είσαι είρων. Δεν αρμόζει στη θέση σου ως συντονιστής.  :wink: Και επειδή δεν μου αρέσουν τα λόγια αλλά τα έργα, μόλις ξεπεραστούν κάποια μικροπροβληματάκια, θα είμαι σε θέση να δημοσιεύσω έργα μου. Και εκεί θα φανούν πολλά. Αυτά τα ολίγα.
Δεν ειρωνεύομαι κανέναν!
Εσύ είπες,
Παράθεση
ο αετός είναι κακοσχεδιασμένος - (σα να έτρεμε το χέρι του Μέλπα (Εντάξει δικαιολογείται αν είναι πρωτάρης, αλλιώς...) και τα χρώματα οχι ζωντανά (και η επιλογή μη ενδεδειγμένη των μπλέ-μαυρου)
Εγώ απλά σου απάντησα το πως είδες ότι φταίει ο Μέλπας αφού ο αετός είναι χαλκομανία!
Για τα χρώματα,αν θεωρείς τον εαυτό σου διδάξα στον μοντελισμό,και τόσο έμπειρο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο χρωματισμός ενός μοντέλου είναι καθαρά υποκειμενικός.
ʼσε που μπορεί να φταίει και η οθόνη σου.Αν έχει TFT οθόνη να ξέρεις ότι το μαύρο δεν είναι ποτέ μαύρο!
Πάντως είμαι περίεργος να δω τα μοντέλα σου...
Για να δούμε...

Γιώργος   

Αλέξανδρος-82

• Επισκέπτης
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:23:41 μμ »
Για εμένα το θέμα τελειώνει εδώ. Θα απαντήσω με τα μοντέλα μου-όταν το πλήρωμα του χρόνου έρθει.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:39:39 μμ »
Για εμένα το θέμα τελειώνει εδώ. Θα απαντήσω με τα μοντέλα μου-όταν το πλήρωμα του χρόνου έρθει.

Δεν ξέρω πόσο καλά είναι τα μοντέλα σου, πάντως καλός μοντελιστής δεν είσαι...........

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Scale 1/35
  • *
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:47:01 μμ »
Αμαν ρε melpa........και σου εχω πει εκατο φορες
.
.
.το wash στο μαυρο να γινεται με woolite!!!!!!!!!!!!! ολοι ξερουν οτι μονο το woolite κραταει ζωντανο το μαυρο και δεν το ξεθωριαζει!!! Ειδες τωρα τι προξενησες?? :):)
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος stelios2000

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 03, 2007, 08:56:19 μμ »
An pantos zitiseis ti diki mou gnomi einai oti kaneis ena megalo lathos file.
Isxirizesai oti eisai MEGALOS Montelistis.
Isos ontos kai na eisai. De se xeroume. To thema einai na mas pouliseis mouri oti eisai megalos montelistis i na mas boithiseis na ginoume kai emeis megaloi montelistes?
Alloste to Forum auto exei KURIOS tin idiotita na boithaei o enas ton allo.
An einai na poulaei mouri o enas tou allou oti einai mapa to alfa i to bita tote na to kleisoume to magazi....
gnomi mou
stelios
So many things to do, and so little time .....

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:00:05 μμ »
Αδέρφια ψυχραιμία... Καθένας έχει δικαίωμα να γράψει την άποψή του, και να κάνει κριτική, ΚΥΡΙΩΣ στα δικά μου μοντέλα...
Εξ' αρχής είπα ότι το μοντέλο έχει λάθη... Στις κολλήσεις, στις πτέρυγες, στο ουριαίο, στις χαλκομανίες κτλ...
Επιγραμματικά για να το δούμε από την αρχή... Το μοντέλο ξεκίνησε κατασκευαστικά πριν από 18-20 μήνες... Έμεινε στο χρονοντούλαπο πάνω από 16 μήνες... ΤΟΤΕ ήξερα τα μισά από όσα ξέρω τώρα και ακόμα λιγότερα, με αποτέλεσμα τα προαναφερθέντα λάθη... Επειδή βαρέθηκα να το βλέπω να περιμένει και χτύπαγε και φώναζε μέσα από τη ντουλάπα για λίγο φώς, νερό, τηλέφωνο, το έβγαλα και το τελείωσα χωρίς να διορθώσω τίποτα και χωρίς να προσπαθήσω πολύ... Πιστεύω ότι μετά την αποτυχία με το πρώτο χέρι χρώματα, άλλος θα το είχε πετάξει... Ο επιμένων όμως νικά για αυτό και το τελείωσα...

Χρηστικές πληροφορίες για όλους... Φτιάχνω ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΉς ΚΛΙΜΑΚΕΣ:

1/48 ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ
1/35 ΑΡΜΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
1/72 ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ...

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΕ ΜΕ ΕΛΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΗΣΩ... Επουδενί δε λέω ότι δε μου αρέσει να βλέπω να τα φτιάχνουν άλλοι, απλά εμένα δε με ενδιαφέρει το αντικείμενο... Δεν είμαι "Ο" μοντελιστής, αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων σας, έχω ανέβει μερικά σκαλιά προς τα πάνω...

Φίλε Αλέξανδρε(αν μου επιτρέπεις να σε χαρακτηρίσω φίλο), δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική σου και την περιμένω όπως και τον υπολοίπων, αρκεί να βασίζεται περισσότερο στην αντικειμενικότητα και λιγότερο στην υποκειμενικότητά σου... Οι χαλκομανίες ήταν έτοιμες(δεν τις έφτιαξα εγώ, αν και το έχω κάνει για άλλα μοντέλα μου), οπότε τις αποδέχομαι όπως είναι έτοιμες, και τα χρώματα ήταν με βάση τα όσα πρότεινε ο κατασκευαστής του κιτ, και ο κατασκευαστής των χαλκομανιών... Είναι σωστά, δεν είναι, δεν πρόκειται να το ψάξω παραπάνω, καθώς ξεκίνησε το project πριν από 1,5 χρόνια... Σου εύχομαι, (και δεν ειρωνεύομαι, αν ειρωνευτώ θα το καταλάβεις), όντως τα μοντέλα σου να είναι πολύ καλύτερα από τα δικά μου, ή και να τα καταφέρνεις τόσο καλά όσο ευαγγελίζεσαι... Έτσι όμως έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη από μόνο σου, και η κριτική θα είναι ανάλογη αν δεν δούμε όσα υποστηρίζεις...

Προς όλους μας...
Ηρεμήστε και χαρείτε τις κατασκευές σας... Καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για κάθε τι και δε χρειάζεται να φτάνουμε στα άκρα για να το διαπιστώνουμε... Ας πρυτανεύσει η λογική και η αντίληψη περί του κοινού καλού, δικαίου, άγνοιας κινδύνου και ωριμότητας...

IL FANTASTICO...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:02:16 μμ »
Αμαν ρε melpa........και σου εχω πει εκατο φορες
.
.
.το wash στο μαυρο να γινεται με woolite!!!!!!!!!!!!! ολοι ξερουν οτι μονο το woolite κραταει ζωντανο το μαυρο και δεν το ξεθωριαζει!!! Ειδες τωρα τι προξενησες?? :):)
Αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!
Που το θυμήθηκες ρε Κώτσο?
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Scale 1/35
  • *
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:06:38 μμ »
Για "ζωντανο " μαυρο!!!.
.
.
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
Κριτική μοντέλων...
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 03, 2007, 09:15:29 μμ »
Eπειδή πολύ κουβέντα γίνεται για το "μαύρο" του Ολυμπου έχω να σας ρωτήσω το εξης. Για ποιά εποχή συζητάμε και για ποιό μαύρο? Γιατι εγώ βλεπω 4 αποχρώσεις

μηπως αδικα κρίνεις τον Melpa βρε αλέξανδρε? Γιατι αν δεν εχει δει κανεις απο κοντά το πραγματικο αεροσκάφος καταληγει εύκολα σε λαθος συμπεράσματα, όπως οι Γιαπωνέζοι της HASEGAWA καιχρησιμοποίησαν τον αετο του γερμανικού JG που είχε και την βαυαρική ασπίδα. Το δικό μας καθώς βλέπεις δεν την έχει

Tags: