Αποστολέας Θέμα: AFV Modeller  (Αναγνώστηκε 1859 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vorlon

• AEK for ever
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
AFV Modeller
« στις: Φεβρουαρίου 26, 2007, 09:01:19 μμ »
Ξέρει κανείς κανένα site που να έχει σε pdf ολα τα τεύχη του AFV Modeller?

Χάρης
Χάρης

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
Απ: AFV Modeller
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 26, 2007, 09:33:00 μμ »
Φιλε Vorlon, πιθανών το γνωρίζεις ήδη αλλα για κάθε περίπτωση στην επίσημη ιστοσελίδα του AFV/AIR Modeller μπορείς να κατεβάσεις όλα τα παλαιά τους άρθρα, με κάποιο κόστος φυσικά:
http://shop.afvmodeller.com/customer/home.php?cat=263&XCARTSESSID=3a570682e748c434ff925151bb690947
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 18, 2007, 09:42:33 μμ »
       Αν κάποιος συνάδελφος έχει και μπορεί να μου δώσει,δανείσει,ή φωτοτυπήσει το άρθρο για το

SdKfz. 9/2 Famo with 10 tonne Demag Crane

από το τεύχος 17.

Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 19, 2007, 12:49:12 μμ »
       Αν κάποιος συνάδελφος έχει και μπορεί να μου δώσει,δανείσει,ή φωτοτυπήσει το άρθρο για το

από το τεύχος 17.

Ευχαριστώ

Είσαι τυχερός και άτυχος μαζί...

Τυχερός γιατί έχω το τεύχος που ζητάς...

ʼτυχος γιατί αν σκέφτεσαι μια ανάλογη κατασκευή καλύτερα να το ξεχάσεις (προσωπική κρίση πάντα). Ο τύπος έχει κάνει απίστευτες scratchιές που απλά χάνεις την μπάλα!!!!
Ένιωσα ότι παίζω στη super league (με επεισόδια στης εξέδρες κλπ) και ο τύπος είναι στον τελικό του Champions League!!!!!!
ʼλλες 2 παράμετροι που με απομάκρυναν από το ενδεχόμενο κατασκευής του είναι.. 1) ότι το άρθρο δεν είναι και τόσο περιγραφικό όσον αφορά της μετατροπές και.... 2) Δεν υπάρχει αρκετό υλικό από τον δεκάτονο γερανό (απ' όσο έψαξα δηλαδή)

Θα σου φωτογραφίσω το άρθρο anyway!!!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 19, 2007, 01:14:12 μμ »

από το τεύχος 17.

Ευχαριστώ

Είσαι τυχερός και άτυχος μαζί...

Τυχερός γιατί έχω το τεύχος που ζητάς...

ʼτυχος γιατί αν σκέφτεσαι μια ανάλογη κατασκευή καλύτερα να το ξεχάσεις (προσωπική κρίση πάντα). Ο τύπος έχει κάνει απίστευτες scratchιές που απλά χάνεις την μπάλα!!!!
Ένιωσα ότι παίζω στη super league (με επεισόδια στης εξέδρες κλπ) και ο τύπος είναι στον τελικό του Champions League!!!!!!
ʼλλες 2 παράμετροι που με απομάκρυναν από το ενδεχόμενο κατασκευής του είναι.. 1) ότι το άρθρο δεν είναι και τόσο περιγραφικό όσον αφορά της μετατροπές και.... 2) Δεν υπάρχει αρκετό υλικό από τον δεκάτονο γερανό (απ' όσο έψαξα δηλαδή)

Θα σου φωτογραφίσω το άρθρο anyway!!!

Σε ευχαριστώ γιά την απάντηση.

Θα κρατήσω το άτυχος, καθώς εγώ δεν είμαι γιά τέτοια μαγικά.Παρ΄όλα αυτά θέλω να δω την κεντρική ιδέα και τις πιθανές υποχωρήσεις που μπορώ να κάνω,καθώς φαντάζομαι μια ανάλογη κατασκευή στην 1/72.

Αν έχεις υπ΄όψιν σου κάποιο άλλο αντίστοιχο κιτ γερμανικού γερανοφόρου ή οχήματος περισυλλογής στην 1/72 θα με ενδιέφερε να το μάθω.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 19, 2007, 01:45:15 μμ »
Νομίζω ότι κόλλησες την ίδια ασθένεια που έχω εδώ και 2-3 χρόνια!!! Το να φτιάχνεις ότι καράκουλο έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε τροχούς και ερπύστριες!!!!  (Για την ακριβή ονομασία της ασθένειας ο Gkontog είναι ποιο ειδικός). Τα γερανοφόρα ή τα οχήματα περισυλλογής κρύβουν θησαυρούς για τα αρρωστάκια σαν και εμάς!!!

Αν μιλάμε για ΒΠΠ και κυρίως Γερμανικά 1/72 έχω μερικές προτάσεις με βάση το Famo της Revell ή της Trumpeter.
Σε μια από της επόμενες συναντήσεις θα φέρω ένα βιβλίο για το Famo που έχει αρκετά early μοντέλα γερανών προσαρμοσμένα στην καρότσα (σχετικά εύκολα για scratch)

H Trumpeter αν δεν κάνω λάθος έχει ανακοινώσει και το trailer του Famo στην 1/72 για μέσα στη χρονιά!

Υπάρχει και ο εξάτονος γερανός της Billstain για το Famo της Revell (ο ποιο πολυφορεμένος γερανός) από την CMK σε ρητίνη. Αν θες στο φέρνω και αυτό να ρίξεις μια ματιά!

Bergepanther conversion για Panther πάλι της CMK... (Υπάρχει και αυτό :mrgreen: )

Τώρα αν θες κάτι σε σύγχρονο υπάρχουν πολλές μετατροπές στην 72 από την εταιρία CMSC (Έχω πολλά για Warrior και Challenger)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 19, 2007, 01:56:00 μμ »
Νομίζω ότι κόλλησες την ίδια ασθένεια που έχω εδώ και 2-3 χρόνια!!! Το να φτιάχνεις ότι καράκουλο έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε τροχούς και ερπύστριες!!!!  (Για την ακριβή ονομασία της ασθένειας ο Gkontog είναι ποιο ειδικός).

Kouloarmatum passionatae disordia
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 19, 2007, 02:02:48 μμ »
       Ξέρεις ότι δεν είμαι των ερπυστριών.ʼλλωστε σε έχω καταγγείλει σχετικά. :twisted:

Απλά φτιάχνοντας δυό μικρά "φαμο" που όμως θα τα "δέσω" με αεροπλάνο,μου ήρθαν μερικές ιδέες γιά άλλα "φαμο" σε άλλες καταστάσεις.Η σχετική βιβλιογραφία μου είναι ανύπαρκτη και ουσιαστικά βασίζομαι ατην βοήθεια καλών φίλων (gkontog,117tacan ΠΕ ΖΕ) και τώρα και την δική σου.
      Δεν ψάχνω γιά την απίστευτη,εξωτική κατασκευή.Ψάχνω γιά κάτι που μπορεί να γίνει ένα απλό μικρό διόραμα.Έχω βρεί αυτόν που θα βυθίσω στα χιόνια.Τώρα ψάχνω να βρώ αυτόν που θα τον βγάλει από "κει.

Ευχαριστώ γιά τον χρόνο σου

Νομίζω ότι κόλλησες την ίδια ασθένεια που έχω εδώ και 2-3 χρόνια!!! Το να φτιάχνεις ότι καράκουλο έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε τροχούς και ερπύστριες!!!!  (Για την ακριβή ονομασία της ασθένειας ο Gkontog είναι ποιο ειδικός).

Kouloarmatum passionatae disordia

Το ¨ξερα 'οτι είναι σοβαρό. ::cry2:: ::cry2::  Τί να κάνω γιατρέ μου :?: Μήπως ένα παγωμένο ::shower::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 19, 2007, 02:11:13 μμ »
       Ξέρεις ότι δεν είμαι των ερπυστριών.ʼλλωστε σε έχω καταγγείλει σχετικά. :twisted:

Και εγώ τι κάνω εδώ?????

Η λέξη προσηλυτισμός σου λέει κάτι??? :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 19, 2007, 02:24:19 μμ »

Και εγώ τι κάνω εδώ?????

Η λέξη προσηλυτισμός σου λέει κάτι??? :twisted: :twisted: :twisted:

Γιά να μπορεί η παραπάνω λέξη να ισχύει,πρέπει να βρείς μερικούς αρματάδες,να πάτε  στο σχετικό τόπικ "FAMO στην έρημο" και να αρχίσετε να γράφετε μυνήματα του τύπου

Είσαι θεός ή το μοντέλο αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία ή πες μας πώς φτιάχτηκε μη μας κρατάς στο σκοτάδι και άλλα τέτοια...... ::proskino:: ::proskino::

Βέβαια μπορείς και να πληρώσεις την ανάλογη μίζα αν θέλεις  :mrgreen: :mrgreen:
    Που ¨σαι 117 να δείς τί γίνεται. ::dontknow:: ::dontknow::
    Κι έφτιαξα μόνο ένα τόσο δα "φαμο"
    Δηλαδή αμα φτιάξω κανένα KING TIGER τι θα κάνετε :?:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 19, 2007, 02:29:04 μμ »
Θα σου στήσουμε... άντε  :mrgreen: έναν αδριάντα για αρχή  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 19, 2007, 03:29:36 μμ »
Ασε έχω μπλέξει μες στη λάσπη... :mrgreen: και σε καταλαβαίνω απόλυτα  :mrgreen:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Tags: