Α, ώστε είστε άξιοι συνεχιστές του θρυλικού αυτού παίγνιου, εύγε! Τις προάλλες είδα και την ιστοσελίδα της επίσημης ελληνικής ομσοπονδίας/ένωσης με κανόνες, ανακοινώσεις, τα club, τις διοργανώσεις...blast from the past!
Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να παίξω ποτέ σε τραπέζι και ακόμη μέχρι σήμερα δεν είμαι σίγουρος ποιοί κανόνες ήταν οι "σωστοί". Ξέρεις, σε παρέες, αυτά είναι σχετικά δεδομένα, ώσπου να έρθει κάποιος με το βιβλίο των κανονισμών ανά χείρας....και με΄τ απ΄λαι παίζαμε όπως μας "βόλευε" κατόπιν συννενοήσεως. Η οποία δεν είχε μακρά διάρκεια

Αγαπημένη ομάδα (από αυτές που γλύτωσαν το σπάσιμο των φιγουρών) ήταν η Αυστρία και μάλιστα στο μακρόστενο κουτί από αφρολεξ με τους αναπληρωματικούς ! Το τονίζω γιατί αν θυμάμαι καλά ήταν η εποχή που είχε αρχίσει να σπανίζει η εν λόγω συσκευασία. Τερματοφύλακας 1ης προτίμησης, ο "παλιός" με το καπελάκι και τα χέρια να σχηματίζουν καμάρα...δεν περνούσε σχεδόν τίποτα

Για να είμαι ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν βλέπω ζεστά την επανδραστηριοποίηση μετά από τόσα έτη. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αν είναι θα σε έχω υπόψη να σε ενοχλήσω. Ευχαριστώ πολύ.