Αποστολέας Θέμα: Νέο μέλος και ερώτηση για το Blohm & Voss BV 222 V-2 "Wiking"  (Αναγνώστηκε 1292 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
Νέο μέλος και ερώτηση για το Blohm & Voss BV 222 V-2 "Wiking"
« στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 01:39:13 μμ »
Γεια χαρά σε όλους!

Νέο μέλος στην παρέας σας. Είμαι 25 ετών και ανήκω στην γενιά των παιδιών που στα δώδεκά τους έψαχναν ποια παιχνιδομηχανή να αγοράσουν. Εγώ βέβαια ασχολούμουν με ένα sturmtiger στην 1/35 το οποίο μου είχε σπάσει τα νεύρα διότι λόγω ηλικίας οι δυνατότητες μου ήταν περιορισμένες. Δυστυχώς στο λύκειο, λόγω των «εξαναγκαστικών έργων» που υποβλήθηκα (παννελήνιες) τα παράτησα.

Από τότε δεν άγγιξα ποτέ ξανά μοντέλλο μέχρι πριν από ένα μήνα όταν η κοπέλα μου, μου έκανε δώρο(!) ένα καταπληκτικό κιτ της Revell το Blohm & Voss BV 222 V-2 "Wiking" στην 1/72. Ξύπνησε έτσι το "φρικιό" μέσα μου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε από πού μπορώ να προμηθευτώ, αν υπάρχει φυσικά, κάποιο κιτ βελτίωσης για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για την όμορφη προσπάθεια που κάνετε! Εις το επανειδήν!

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
Απ: Νέο μέλος και ερώτηση για το Blohm & Voss BV 222 V-2 "Wiking"
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 02:04:09 μμ »
...τι να το κανεις το σετ βελτιωσης,το κιτ απο μονο του φυσαει..η κοπελια εκανε φοφερη επιλογη.........Α...και καλως ηρθες...
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 05:03:17 μμ »
Συμφωνώ με τον starfighter, δε χρειάζεσε βελτιωτικό, το μοντέλο είναι διαμάντι. Αντε και έχουμε και group build για Luftwaffe, κοίτα στο

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=3699.0

Ξεκίνα και οτι θέλεις εδώ είμαστε.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 05:51:37 μμ »
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Για να το λέτε πράγματι είναι καλό. Απλά όταν στο κάνει δώρο η κοπέλα σου προκαταλαμβάνεσαι... Δε θα το πιάσω ακόμα στα χέρια μου. Πρέπει να "ξεσκουριάσω" πρώτα. Έχω αρκετά μοντέλα στην άκρη, κάποια και μισοτελειωμένα. Θα καταπιαστώ με αυτά να ξαναπάρω το κολάι που λένε.

Όσον αφορά το build group θα συμμετάσχω και εγώ όταν νιώσω έτοιμος. ʼλλωστε άλλος ένας αεροπλανάκιας κολλημένος με Luftwaffe προστέθηκε στην παρέα σας... (ομολογώ με κλεφτές ματιές σε κάποιο γερμανικό panzer...)

Υ.Σ. Λίγες ώρες έχει που ανακάλυψα το site και έχω πάθει πλάκα με την πληθώρα των θεμάτων που συζητάτε! Πριν τα παρατήσω ανεβαίναμε με λεωφορείο στην Αθήνα και αντί να πάμε για κανα καφέ στο μικρολίμανο, κάναμε ατελείωτες βόλτες και συζητήσεις στην Ιπποκράτους. Τώρα όλα γίνονται με ένα κλικ...   

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 06:33:38 μμ »
..................................................................
ʼλλωστε άλλος ένας αεροπλανάκιας κολλημένος με Luftwaffe προστέθηκε στην παρέα σας... (ομολογώ με κλεφτές ματιές σε κάποιο γερμανικό panzer...)

Υ.Σ. Λίγες ώρες έχει που ανακάλυψα το site και έχω πάθει πλάκα με την πληθώρα των θεμάτων που συζητάτε! ...............................

Αρματάδες το διαβάζετεεεεεεε ????? Ένας ακόμα δικός μας στην παρέα. χε χε χε.

Φίλε μου ακόμα δεν είδες τίποτα. Όσο περνάει ο καιρός και ξεφιλίζεις τα διάφορα θέματα θα δεις ότι είμαστε σαν μια ανοικτή εγκυκλοπέδια. Ποιά Δομή και κουραφέξαλα, εδώ θα μαθαίνεις τα πάντα, κυριώς σε ότι αφορά τον μοντελισμό.

Καλώς ήρθες και από μένα. Αν θες καλό θα είναι να γράψεις το όνομά σου να φαίνεται. Αυτό καλό θα είναι να το κάνουμε όλοι. Έστω μόνο το μικρό.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 07:34:26 μμ »
Καλώς ήρθες και από εμένα :) :). Δυστυχώς για το συγκεκριμένο Μοντέλο τα βελτιωτικά είναι πολύ λίγα κοίτα:

http://www.hannants.co.uk/search/index.php?CATEGORY=&DIVISION=&MANUFACTURER=&TYPE=Aircraft&order%5B%5D=arrived+desc&order%5B%5D=code+asc&CODE=&SCALE=1%3A72&KEYWORD=+BV+222+&NUMPERPAGE=25
εάν ενδιαφέρεσαι έρχονται εύκολα στην Ελλάδα, μέσω καταστήματος, στις τιμές που βλέπεις στο Αγγλικό Site (1₤=1.5EUR περίπου).
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 07:40:57 μμ »
ʼλλωστε άλλος ένας αεροπλανάκιας κολλημένος με Luftwaffe προστέθηκε στην παρέα σας... (ομολογώ με κλεφτές ματιές σε κάποιο γερμανικό panzer...)

Υ.Σ. Λίγες ώρες έχει που ανακάλυψα το site και έχω πάθει πλάκα με την πληθώρα των θεμάτων που συζητάτε! ...............................

Φίλε μου ακόμα δεν είδες τίποτα. Όσο περνάει ο καιρός και ξεφιλίζεις τα διάφορα θέματα θα δεις ότι είμαστε σαν μια ανοικτή εγκυκλοπέδια. Ποιά Δομή και κουραφέξαλα, εδώ θα μαθαίνεις τα πάντα, κυριώς σε ότι αφορά τον μοντελισμό.

Καλώς ήρθες και από μένα. Αν θες καλό θα είναι να γράψεις το όνομά σου να φαίνεται. Αυτό καλό θα είναι να το κάνουμε όλοι. Έστω μόνο το μικρό.

"Εδώ μαθαίνεις τα πάντα"

Μέχρι και τον Τερκενλή μπορείς να μάθεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 09:51:30 μμ »

...

Ναι, κοίτα καλύτερα τι έγραψε ο Χριστιανός!  :wink:

Καλώς μας ήρθες!!!!
Τα Panzer δεν χρειάζεται να τα κοιτάς με κλεφτές ματιές!
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 10:40:02 μμ »
Όταν ξενοκοιτάς, ιδιαίτερα αν είναι και η αγαπημένη σου δίπλα (βλ αεροπλάνα), τότε κλεφτές ματιές ρίχνεις  :lol: :lol: :lol:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 16, 2007, 10:30:16 πμ »
Καλημέρα σε όλους!

Πάντα μου άρεσε η κόντρα μεταξύ αεροπλανάκιδων και αρματιστών (όπως τους αποκαλώ). Θυμάμαι έναν φίλο να μου δείχνει ένα Μ113 φουλ στην λεπτομέρεια και εγώ να του αντιπαραθέτω ένα  Mosquito στην 1/48 8). ʼντε να βγάλεις άκρη...

Προσωπικά είμαι πορωμένος με τον Δεύτερο Παγκόσμιο όχι μόνο από μοντελιστικής άποψης. Τρελαίνομαι για  Luftwaffe αλλά ένα Sturmtiger και ένα Panther κοσμούν την όχι και πολύ μεγάλη συλλογή μου...

Hartman σε ευχαριστώ για τα links. Μάλλον δε θα τα χρειαστώ. Μια πιο ενδελεχή ματιά χθες το βράδυ με έπεισε ότι το κιτ είναι πάρα πολύ καλό.

Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Σε μια επόμενη συνάντηση στην Θεσσαλονίκη θα τα πούμε και από κοντά. Μένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια, ήρθα σαν φοιτητής και κόλλησα...  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 16, 2007, 11:12:03 πμ »
Με χαρά μας σε καλωσορίσουμε και απο κοντά στην παρέα μας.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Boomer

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Καραμπουρνάκι
  • Το άτιμο το ύψος
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 16, 2007, 11:41:21 πμ »
Καλώς ήλθες.Σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί μας
Τα F-5 σκίζουν

Αποσυνδεδεμένος d`art design

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 16, 2007, 07:59:12 μμ »
Καλωσόρισες διχασμένε μοντελά! Ισοροπίσου εξίσου καλά σε ότι κι αν κάνεις.Εξ`άλλου ο καλός ο μοντελάς τα καταφέρνει σε όλα.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 18, 2007, 03:44:50 μμ »
Παιδιά οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους! Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνω ότι εδώ μέσα κρύβεται κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό forum. Νιώθω ότι διαβάζω μια εγκυκλοπαίδεια του μοντελισμού και αυτό πιστέψτε με, για τους νέους και άπειρους μοντελιστές όπως εγώ είναι ένα σπάνιο εργαλείο που σίγουρα θα μας κάνει καλύτερους.

Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Tags: