Αποστολέας Θέμα: Νεράκι γάργαρο .....  (Αναγνώστηκε 3024 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Νεράκι γάργαρο .....
« στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 01:19:46 μμ »
Πως το κανουν ρε παιδια ετσι? :roll:?....
Λεει για τα υλικα που εβαλε αλλα και παλι...
Να το πιεις στο ποτηρι το'κανε ο ανθρωπος... :shock:(δευτερη φωτο στις κατω :shock:)
http://www.track-link.net/gallery/4994

Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: Νεράκι γάργαρο .....
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 01:54:26 μμ »
Ρε γιατρέ άσε μας κι εσύ ήσυχους στο πόνο μας τώρα... νεράκι γάργαρο σου λέει.
Αφού εντώ στο Ελλάντα δεν υπάρχει τίποτα από αυτά τα υλικά που χρησιμοποιεί ο φίλος μας ούτε και πρόκειται (λόγω mail-order κι απαγόρευσής τους) να τα πάρουμε ποτέ.  :evil:
ʼντε κάτσε στα αυγά σου ήρεμος και μη μας ξεσηκώνεις. (Εμένα τουλάχιστον. Είδες εγώ φρόνιμος είμαι αλλά κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα με παρασύρετε, ΣΥΝΕΧΕΙΑ  :mrgreen:

ΥΓ. ʼμα θες την άλλη φορά που θα πάω Ναύπλιο θα σου φέρω λίγο θαλασσινό νερό και άμμο, ρίχτα σε μια λεκάνη στήσε κι ένα αρματάκι στην άκρη και θα έχεις πιο φυσικό αποτέλεσμα!!  :lol:

ΥΓ2.Εντάξει, ο άνθρωπος δεν παίζεται, αλλά είπαμε φάτε μάτια ψάρια.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 02:26:52 μμ »
Βρε Νικολα το Woodland Scenics 'Water Effects' νομιζω υπαρχει κι εδω!
Εχω την εντυπωση οτι το ειδα στον Καλφακη ,στο παταρι(αν δεν ηταν αυτο ηταν κατι παρεμφερες)Σε τρεναδικα παντως κατι εχουνε.
Σιλικονη διαφανης υπαρχει παντου και το 'Envirotek' εχω την εντυπωση οτι υπαρχει κι αυτο.Σε καμια ΑΒΙΟ ισως..(ο Γιαννης[Λεκκας]πρεπει να ξερει).

Υ.Γ.ο μονος τροπος για να φρονιμεψεις εσυ ειναι να σου βγαλω τους φρονιμητες :lol: :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.2-παω Χαλκιδα ΣΚΔ οποτε θα παρω απο εκει και πετραδααακια...και αααμμο....και ξυλαρααακια....
Παρε την γυναικα ,τα σακουλακια σου κι ελατε :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 02:36:34 μμ »
Βρε Νικολα το Woodland Scenics 'Water Effects' νομιζω υπαρχει κι εδω!  Και πως μου ξέφυγε εμένα;;;;; :shock:
Εχω την εντυπωση οτι το ειδα στον Καλφακη ,στο παταρι(αν δεν ηταν αυτο ηταν κατι παρεμφερες)Σε τρεναδικα παντως κατι εχουνε.
Σιλικονη διαφανης υπαρχει παντου και το 'Envirotek' εχω την εντυπωση οτι υπαρχει κι αυτο.Σε καμια ΑΒΙΟ ισως..(ο Γιαννης[Λεκκας]πρεπει να ξερει). Θα ρωτήσω και θα σου πω

Υ.Γ.ο μονος τροπος για να φρονιμεψεις εσυ ειναι να σου βγαλω τους φρονιμητες :lol: :lol: :lol: :lol: ʼσε σε πρόλαβε άλλος. Μου΄χει μείνει ένας δηλαδή  :lol:
Υ.Γ.2-παω Χαλκιδα ΣΚΔ οποτε θα παρω απο εκει και πετραδααακια...και αααμμο....και ξυλαρααακια....
Παρε την γυναικα ,τα σακουλακια σου κι ελατε :wink: Και το κουβαδάκι μου με την τσουγκράνα  :mrgreen:

Είδες που σου λέω ότι εσείς δεν με αφήνετε να αγιάσω;;  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 02:45:43 μμ »
Στο παταρι του Καλφακη,μετα τις βιτρινες με τα βελτιωτικα κλπ,υπαρχουν διαφορων ειδων υλικα για διοραματα.
Εκει ειχε μια στιβα με κουτια που εγραφαν κατι τετοιο απ'εξω αλλα δεν το ξαναεψαξα.
"ʼσε σε πρόλαβε άλλος. Μου΄χει μείνει ένας δηλαδή "...ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!Βγαλτον βρε ανθρωπε του Θεου μπας και αρχισεις κανενα απ'τα 500 κιτ που εχεις :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
" Και το κουβαδάκι μου με την τσουγκράνα  " Ολοσωμο μαγιο με τιραντα αλα Κωστανταρας και εισαι κομπλε!! :wink:  :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 02:50:07 μμ »
Ολοσωμο μαγιο με τιραντα αλα Κωστανταρας και εισαι κομπλε!! :wink:  :lol: :lol: :lol:

Και τι θα κρατάει η τιράντα βρε συ γιατρέ, αμά είναι ολόσωμο το μαγιό???

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 04:42:29 μμ »

Τα μπόσικα!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 15, 2007, 10:01:36 μμ »

Τα μπόσικα!

Σωστόόόόόός!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Aπο Καρέα μεχρι Αγγλία.
  • Come And Get IT.
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 17, 2007, 03:35:22 πμ »
Aχ αμα καταφερω ποτε να κανω κατι τετοιο θα ειμαι πολυ ευτυχισμένος.

Μονο πανω απο το πτωμα μου θα παρεις αυτο το κιτ.

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 22, 2007, 07:40:43 πμ »
ΟΚ καλή δουλειά είναι αλλά δεν είναι και τίποτα μαγικό . Τα  κάτω στρώματα της χρωματισμένης διαφάνειας γίνονται εύκολα με οποιαδήποτε εποξική ρητίνη 2 συστατικών (Νεοτεξ και πάει λέγοντας ) Το εφεδάκι της Woodland Scenics πρέπει να υπαρχει και στο Modelling Center στην Νεα σμύρνη, διαφανής σιλικόνη παντού και πάει λέγοντας . Εχει περάσει πολλά γυαλιστερά βερνίκια απο πανω μια που η σιλικόνη θαμπώνει εύκολα. Το θέμα δεν είναι τα υλικά , αλλά ότι ο τυπάκος ξέρεικα΄λα τι θέλει να κάνει , έχει το αποτέλεσμα στομυαλό του ,ή σε κάποια φωτό καιπάει με συγκεκιριμένη διαδικα΄σια και το φτιάχνει. πειραματισμό θέλει και υπομονή , όλα γίνονται 
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 22, 2007, 09:23:20 πμ »
           Καλά γιά το νεράκι,που ο φίλος major απομυθοποίησε έτσι απλά(εγώ πάντως δεν μπορώ να φτιάξω κάτι τέτοιο).Οι φιγούρες όμως,ειδικά οι δύο που είναι στην άμμο μοιάζουν να φοράνε ρούχα βρεγμένα και κολημένα πάνω τους.Καλά το βρεγμένα,αλλά το κολημένα πώς το πέτυχε.

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 22, 2007, 09:54:19 πμ »
Φίλε Νικο το βρεγμένα είναι θέμα βαψίματος με το βασικο τησ κοντινής περιοχής σκιασμένο αρκετά
Το θέμα κολημένα ρούχα , δεν ειναι του μοντελιστη, είναι σκάλισμα των φιγουρών οι οποίες απο τι είδα ειναι DRAGON και λοιπά.

Οσον αφορά το νερό δεν όπως είδες, είπα ότι τα υλικά είναι γήινα, αλλα και ότι το βασικότερο είναι πως ο τυπος ξέρει τι θέλει να κανει καιπως να το κάνει απο πλευράς εργασίας  δικής του .

Θέλει πειραματισμό και ξανα και ξανα.

ΕΊΝΑΙ εμφανώς έμπειρος μοντελιστής και δεν είναι τοπρώτο νερό που κάνει , ουτε το δεύτερο , ουτε το τρίτο ....... :mrgreen:
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος GEO

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ηρακλειο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 22, 2007, 12:23:06 μμ »
Πάντως το νερό τουλάχιστον  όπως το έχει κάνει ο άνθρωπος αποδίδει μια αίσθηση κίνησης την οποία δεν έχω καταφέρει ποτέ σε διόράματα που έτσι κι αλλιως είναι πάντα στεγνά...

όπως λέει και ο major , πρέπει να χει κάνει πολλές μα πάρα πολλές προσπάθειες για να έχι φτάσει σε τέτοιο επίπεδο...

είναι υπέροχη δουλειά !
southern by the grace of God

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 07, 2007, 01:11:04 μμ »
Ρε παιδια για το νερο δεν εχω να πω τιποτα, αλλα για το βαψιμο του βρεγμενου ρουχου ισως υπαρχει χωρος για μια μικρη ενσταση. Χωρις να παιρνω ορκο βεβαια, αλλα πιστευω οτι το βρεγμενο υφασμα ξεχωριζει απο το στεγνο, οχι τοσο γιατι είναι πιο γυαλιστερο αλλα γιατι σκουραινει. Τωρα αν κανω λαθος...
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος di_oramatistis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 08, 2007, 10:00:23 πμ »
Ασχετο... αλλα η αποβαση μαλλον εγινε σε ασχημο σημειο....πολυ στριμοκωλα δεν ειναι στη παραλια; ::fahr39::

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 08, 2007, 10:26:17 πμ »
Μπαααααα.....
Αφού φένεται πως συνεχίζει αμφίπλευρα του διοράματος.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Tags: ÍÅÑÏ