Αποστολέας Θέμα: Απαράδεκτο..........  (Αναγνώστηκε 3808 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sostrym

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • modelclub.gr
Απ: Απαράδεκτο..........
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 14, 2007, 02:24:00 πμ »
Λοιπόν επειδή ακούστηκαν ερωτήματα , εξηγώ ξανά...
Το κατάστημα ήταν Μοντελιστικό 100% . Το αν "θεωρόταν" ότι έκανε και χονδρική δεν το ξέρω , αλλά λιανικής ήταν σίγουρα....

Καταγγελία δεν θα κάνω. Θα ξαναπάω στο κατάστημα μετά την Κ.Δευτέρα κάποια στιγμή να δω αν έχει αλλάξει κάτι . (Ποιος είμαι? ο Ευαγγελάτος?!). Δεν νομίζω βέβαια να δω κάποια αλλαγή...... Χονδρική τιμή  και από κάτω πόσο βγαίνει το ΦΠΑ  , χωρίς να αναγράφεται η Τελική τιμή λιανικής του προιόντος...

Όσο το σκέφτομαι τόσο ψιλοφορτώνω γιατί τελικά πληρώσαμε γύρω στα 25 Ευro παραπάνω απ'ότι υπολογίζαμε.....

Και.... ναι προσπαθώ να μυήσω και την γυναίκα μου στον μοντελισμο :P

Υ.Γ. Σε περίπτωση καταγγελίας που είπαμε ότι την κάνουμε?.....

Υ.Γ.2 Ξαναλέω ότι δεν αναφέρω το κατάστημα για να μην κατηγορηθώ ότι κάνω δυσφήμιση. Το μαγαζί ΔΕΝ είναι στην Ιπποκρατους πάντως....  Ανέφερα το θέμα γιατί εγώ την ΠΑΤΗΣΑ και θέλω να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ μην σας ξεγελάσουν. απλώς αυτό.... Κοιτάτε καλά τις τιμές πριν φτάσετε στο ταμείο.... Ειδικά όταν δεν αγοράζετε μόνο ένα κιτ...

Αποσυνδεδεμένος rafael

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 14, 2007, 02:58:04 πμ »
Επειδή ως πειραιώτης νομίζω ότι έχω καταλάβει για πιο κατάστημα μιλάει ο Sostrym (άλλωστε δεν ξέρω και άλλο που έχει το ίδιο ηλίθιο και οπωσδήποτε παραπλανητικό σύστημα στις τιμές) να πω και γω δύο εμπειρίες μου από το εν λόγω αφού ενημερώσω ότι:
α) Το μαγαζί είναι βασικά R/C
β) Οι κατα καιρούς υπάλληλοι είναι τραγικά άσχετοι με το στατικό μοντελισμό (και σαν εμπόρευμα και σαν αντικείμενο)
γ) Το μαγαζί (και το προσωπικό) κραυγαζει "δεν σας θέλουμε" αλλά έχουμε καμιά 50αριά κιτ κι ένα stand με Humbrol για τα ... χαρμάνια (Υπολογείστε ότι στον Πειραιά δεν υπάρχει καθαρόαιμό μαγαζί με στατικά και δεν είναι πάντα εύκολο να τρέχουμε στην Αθήνα).
Εχουμε και λέμε λοιπόν :
Ιστορία 1η : Εχει μόλις βγει το Tiger Early Version της Dragon (1/35). Μπαίνω για χρώματα κι ακούω τον υπάλληλο να τα ... χώνει στα "κεντρικά" : "Τι μου το στείλατε αυτό ?" (Σημ.: του είχαν στείλει δύο (2) κομμάτια !) "Ποιος θα το πάρει?". Δεν άντεξα. Του λέω "ξέρεις έχει βουήξει ο κόσμος μ' αυτό, το περιμέναμε πως και πως κλπ". Ο τύπος μαζεύτηκε. Μου λέει "ναι δε λέω, το ξέρω ότι έιναι καλό κιτ (σημ: την τύφλα του δεν ήξερε) αλλά εμείς ΔΕΝ πουλάμε στατικό, ΔΕΝ μας τα ζητάνε!". "Μα" του λέω "τι να σου ζητήσουνε, αφού 50 κιτ όλα κι όλα και τα 30 είναι τα ίδια από τότε που άνοιξες το μαγαζί. Κι εγώ για χρώματα ήρθα. Αν είχες μια ποικιλία της προκοπής σίγουρα κι εγώ και άλλοι θα ερχόμασταν συχνότερα και θα είχες ζήτηση." "Ε είδες, μου λέει, άρα συμφωνούμε ότι δεν έχουν ζήτηση!" Αυτό κατάλαβε ο άνθρωπος, δεν το προσπάθησα παραπάνω.
Ιστορία 2η: Πριν κανά μήνα μ' έχει πιάσει εκείνο το γνωστό "θέλω να πάρω μοντέλο και θέλω να το πάρω ΣΗΜΕΡΑ!" αλλά δεν μου βγαίνει να ανέβω Αθήνα. Απελπισμένος μπαίνω στο συγκεκριμένο. Ακόμα πιο απελπισμένος καταλήγω σ΄ένα Hellcat της Heller (μη βαράτε, απελπισμένος είπαμε) κι ένα MIG-21bis της ICM. Το Hellcat αν δεν κάνω λάθος έκανε κάπου 6 ευρώ, το MiG πάλι δεν είχε τιμή, ήξερα ότι έκανε καμιά 15αρια ευρώ πάνω κάτω. Πάω στο ταμείο. Ο υπάλληλος ψάχνει απεγνωσμένα να βρει πόσο κάνει το MiG αλλά όχι τιμή, ούτε ίχνος τιμής δεν υπάρχει πουθενά, Ούτε σε κατάλογο, ούτε σε τιμολόγιο, ούτε σε computer, πουθενά. Είμαι έτοιμος να του πω "Ξέρεις όπου το χω δει έχει 12-15 ευρώ, όχι παραπάνω". Με προλαβαίνει όμως και μου λέει "Δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά επειδή το κουτί έχει το ίδιο μέγεθος με το άλλο (της Heller) θα χουν την ίδια τιμή, δώσε 12 και για τα δύο". Με τη βεβαιότητα ότι έχω να κάνω με .............. (βάλτε ότι θέλετε) αλλά και σοκαρισμένος από τη διαπίστωση της κατάστασης κάποιων ανθρώπων στη μοντελιστική αγορά του δωσα τα 12 ευρώ κι έφυγα ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα καταλάβαινε τι είχε συμβεί και θα αποφάσιζε να είναι τουλάχιστον πιο σοβαρός.
ΡΑΦΑΗΛ ΛΙΣΜΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 14, 2007, 05:29:14 πμ »
"Ότι πάρεις 100... Έλα καλέ κυρία... Αφού η τιμή είναι καλή... Για περάστε, για περάστε, όποιος τρώει ξανατρώει..."

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 14, 2007, 08:39:43 πμ »
Σκηνές απείρου κάλους τελικά εκτυλίσσονται πλέον στα μοντελιστικά καταστήματα :!: :!: :!:
Κακό δικό τους κάνουν τελικά.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 14, 2007, 03:08:48 μμ »
μοντέλα με ογκομέτρηση  :?:?:?:

:shock:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 14, 2007, 03:37:40 μμ »
Επειδή ως πειραιώτης νομίζω ότι έχω καταλάβει για πιο κατάστημα μιλάει ο Sostrym (άλλωστε δεν ξέρω και άλλο που έχει το ίδιο ηλίθιο και οπωσδήποτε παραπλανητικό σύστημα στις τιμές) να πω και γω δύο εμπειρίες μου από το εν λόγω αφού ενημερώσω ότι:
α) Το μαγαζί είναι βασικά R/C
β) Οι κατα καιρούς υπάλληλοι είναι τραγικά άσχετοι με το στατικό μοντελισμό (και σαν εμπόρευμα και σαν αντικείμενο)
γ) Το μαγαζί (και το προσωπικό) κραυγαζει "δεν σας θέλουμε" αλλά έχουμε καμιά 50αριά κιτ κι ένα stand με Humbrol για τα ... χαρμάνια (Υπολογείστε ότι στον Πειραιά δεν υπάρχει καθαρόαιμό μαγαζί με στατικά και δεν είναι πάντα εύκολο να τρέχουμε στην Αθήνα).
Εχουμε και λέμε λοιπόν :
Ιστορία 1η : Εχει μόλις βγει το Tiger Early Version της Dragon (1/35). Μπαίνω για χρώματα κι ακούω τον υπάλληλο να τα ... χώνει στα "κεντρικά" : "Τι μου το στείλατε αυτό ?" (Σημ.: του είχαν στείλει δύο (2) κομμάτια !) "Ποιος θα το πάρει?". Δεν άντεξα. Του λέω "ξέρεις έχει βουήξει ο κόσμος μ' αυτό, το περιμέναμε πως και πως κλπ". Ο τύπος μαζεύτηκε. Μου λέει "ναι δε λέω, το ξέρω ότι έιναι καλό κιτ (σημ: την τύφλα του δεν ήξερε) αλλά εμείς ΔΕΝ πουλάμε στατικό, ΔΕΝ μας τα ζητάνε!". "Μα" του λέω "τι να σου ζητήσουνε, αφού 50 κιτ όλα κι όλα και τα 30 είναι τα ίδια από τότε που άνοιξες το μαγαζί. Κι εγώ για χρώματα ήρθα. Αν είχες μια ποικιλία της προκοπής σίγουρα κι εγώ και άλλοι θα ερχόμασταν συχνότερα και θα είχες ζήτηση." "Ε είδες, μου λέει, άρα συμφωνούμε ότι δεν έχουν ζήτηση!" Αυτό κατάλαβε ο άνθρωπος, δεν το προσπάθησα παραπάνω.
Ιστορία 2η: Πριν κανά μήνα μ' έχει πιάσει εκείνο το γνωστό "θέλω να πάρω μοντέλο και θέλω να το πάρω ΣΗΜΕΡΑ!" αλλά δεν μου βγαίνει να ανέβω Αθήνα. Απελπισμένος μπαίνω στο συγκεκριμένο. Ακόμα πιο απελπισμένος καταλήγω σ΄ένα Hellcat της Heller (μη βαράτε, απελπισμένος είπαμε) κι ένα MIG-21bis της ICM. Το Hellcat αν δεν κάνω λάθος έκανε κάπου 6 ευρώ, το MiG πάλι δεν είχε τιμή, ήξερα ότι έκανε καμιά 15αρια ευρώ πάνω κάτω. Πάω στο ταμείο. Ο υπάλληλος ψάχνει απεγνωσμένα να βρει πόσο κάνει το MiG αλλά όχι τιμή, ούτε ίχνος τιμής δεν υπάρχει πουθενά, Ούτε σε κατάλογο, ούτε σε τιμολόγιο, ούτε σε computer, πουθενά. Είμαι έτοιμος να του πω "Ξέρεις όπου το χω δει έχει 12-15 ευρώ, όχι παραπάνω". Με προλαβαίνει όμως και μου λέει "Δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά επειδή το κουτί έχει το ίδιο μέγεθος με το άλλο (της Heller) θα χουν την ίδια τιμή, δώσε 12 και για τα δύο". Με τη βεβαιότητα ότι έχω να κάνω με .............. (βάλτε ότι θέλετε) αλλά και σοκαρισμένος από τη διαπίστωση της κατάστασης κάποιων ανθρώπων στη μοντελιστική αγορά του δωσα τα 12 ευρώ κι έφυγα ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα καταλάβαινε τι είχε συμβεί και θα αποφάσιζε να είναι τουλάχιστον πιο σοβαρός.
Συγγνώμη για το off-topic αλλά πριν 9 χρόνια πάω για το πρώτο μου αμάξι:
-- Εξοπλισμός;
-- Τα πάντα για την κατηγορία του...
-- Airbag;;;
-- Βεβαίως! Airbag ΚΑΙ αερόσακο!

Κάτι τέτοιοι σερβίρουν μοντέλα στα μαγαζιά μερικές φορές... Βέβαια δεν έχουμε την απαίτηση να μας τα πουλάει ο Τσώνος ο ίδιος αλλά τουλάχιστον να μην έχουν ύφος και ψευτο-εμπειρία!
Μου έχει τύχει να πέσω σε καλό μοντελιστή - υπάλληλο. Τί να σας πω; Μου ερχόταν να αγοράσω μέχρι και τα άρματα !!   :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 14, 2007, 07:46:08 μμ »
 Καλά πληρωμή με ογκομέτρηση γινόταν και 'δώ στη Θεσ/νίκη σ' ένα μοντελομάγαζο.....το γέλιο της αρκούδας, μέχρι που μου χρέωσε ενα 35άρι iTALERI 60 ευρώ λόγω του οτι ήταν μεγάλο το κουτί (τιμή ούτε κατα διάνοια στο κουτί) οπότε του είπα οτι ή θα βάλει τιμές ή την άλλη φορά θα έρθουνε "άλλοι" να "αγοράσουν".......εεεε και η υπομονή & η πλάκα έχουν τα όρια τους.
 Φίλε μου καταγγελεία κάνεις στην αγορανομία (επώνυμη ή ανώνυμη) ή στην προστασία καταναλωτή. Θα μου πείς έλα ρε φίλε για 1-2 μοντέλα? Βέβαια και για 1-2 μοντέλα ακόμα.....άμα εγώ του τα πληρώσω με πλαστά ευρώ τί θα κάνει αυτός?????

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 14, 2007, 10:11:23 μμ »
Καλά πληρωμή με ογκομέτρηση γινόταν και 'δώ στη Θεσ/νίκη σ' ένα μοντελομάγαζο.....το γέλιο της αρκούδας, μέχρι που μου χρέωσε ενα 35άρι iTALERI 60 ευρώ λόγω του οτι ήταν μεγάλο το κουτί (τιμή ούτε κατα διάνοια στο κουτί) οπότε του είπα οτι ή θα βάλει τιμές ή την άλλη φορά θα έρθουνε "άλλοι" να "αγοράσουν".......εεεε και η υπομονή & η πλάκα έχουν τα όρια τους.
 Φίλε μου καταγγελεία κάνεις στην αγορανομία (επώνυμη ή ανώνυμη) ή στην προστασία καταναλωτή. Θα μου πείς έλα ρε φίλε για 1-2 μοντέλα? Βέβαια και για 1-2 μοντέλα ακόμα.....άμα εγώ του τα πληρώσω με πλαστά ευρώ τί θα κάνει αυτός?????
ιδίως στον πειραιά. εκεί δεν έχουν το νομάρχη που ρίχνει καμπάνες στα σουπερμάρκετ όταν δεν συμφωνούν οι τιμές στο ταμείο με αυτές του ραφιού?
Σ.Σ.

Tags: