Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια καταστράφηκα  (Αναγνώστηκε 1792 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mimithem

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ιωάννινα
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
Βοήθεια καταστράφηκα
« στις: Απριλίου 07, 2009, 07:17:29 μμ »
Γύρισα σήμερα σπίτι (να μη σας τα πολυλογώ) από το Πανεπιστήμιο και τι να δω. Τα βιβλία έπεσαν πάνω στα μοντέλα που τα είχα τοποθετημένα στα ράφια :shock: ::pop:: ::cry2::. Το ξέρω μεγάλη μ@λ@κί@ που έχω βιβλία και μοντέλα μαζί, αλλά το πάθημα μάθημα ::mastigoma::... Δυστυχώς το ένα μοντέλο έπαθε τραγική και μυστήρια ζημιά... Πολύ μάτι τώρα τελευταία... Το μοντέλο έκανε μια μικρή ρωγμή κατά μήκος της άνω ατράκτου στο σημείο της ένωσης των δύο μισών...Κατάφερα με ελάχιστη κυανοακρυλική να κλείσω το κενό όμως η ζημιά φαίνεται. Ειδικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο που έχει φύγει ελαφρώς και το χρώμα... Έχετε καμιά ιδέα? Το θέμα είναι λεπτό επειδή το αεροπλάνο έχει βαφτεί με το 22 της Humbrol (τελευταία φορά που βάφω μ'αυτό το άθλιο πράμα) το οποίο στρώνει αισχρά με πινέλο. Αφήστε που έχει δημιουργηθεί και ένα μικροσκοπικό κενό εκεί που έγινε το ράγισμα... Τι να κάνω δεν ξέρω απογοητεύτηκα τραγικά σήμερα, ήταν απ'τα καλύτερα μοντέλα μου ρε γαμώτο... :cry:
Οι ουρανοί ανήκουν πρώτα στα πουλιά και μετά στα αεροπλάνα.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
Απ: Βοήθεια καταστράφηκα
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 07, 2009, 07:50:21 μμ »
Δεν εγινε τιποτα τραγικο.Λιγο τριψιματακι εκει που εριξες κυανοακρυλικη και μετα ενα τοπικο βαψιμο,μην ανυσηχεις και τα αληθινα αεροπλανα εχον μπαλωματα :D
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος mimithem

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ιωάννινα
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 07, 2009, 08:10:45 μμ »
Θανάση σ'ευχαριστώ αυτό σκέφτηκα κι εγώ να κάνω. Θα το δοκιμάσω.
Οι ουρανοί ανήκουν πρώτα στα πουλιά και μετά στα αεροπλάνα.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 07, 2009, 08:43:25 μμ »
Γύρισα σήμερα σπίτι (να μη σας τα πολυλογώ) από το Πανεπιστήμιο και τι να δω. Τα βιβλία έπεσαν πάνω στα μοντέλα που τα είχα τοποθετημένα στα ράφια :shock: ::pop:: ::cry2::.

Καλά ρε φίλε,  που σπουδάζεις ;  Στη L' Aquila της Ιταλίας  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κουράγιο και καλά μπαλώματα   ::icon_thumright::

Spoiler (hover to show)

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 08, 2009, 11:20:26 πμ »
Γύρισα σήμερα σπίτι (να μη σας τα πολυλογώ) από το Πανεπιστήμιο και τι να δω. Τα βιβλία έπεσαν πάνω στα μοντέλα που τα είχα τοποθετημένα στα ράφια :shock: ::pop:: ::cry2::. Το ξέρω μεγάλη μ@λ@κί@ που έχω βιβλία και μοντέλα μαζί, αλλά το πάθημα μάθημα ::mastigoma::... Δυστυχώς το ένα μοντέλο έπαθε τραγική και μυστήρια ζημιά... Πολύ μάτι τώρα τελευταία... Το μοντέλο έκανε μια μικρή ρωγμή κατά μήκος της άνω ατράκτου στο σημείο της ένωσης των δύο μισών...Κατάφερα με ελάχιστη κυανοακρυλική να κλείσω το κενό όμως η ζημιά φαίνεται. Ειδικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο που έχει φύγει ελαφρώς και το χρώμα... Έχετε καμιά ιδέα? Το θέμα είναι λεπτό επειδή το αεροπλάνο έχει βαφτεί με το 22 της Humbrol (τελευταία φορά που βάφω μ'αυτό το άθλιο πράμα) το οποίο στρώνει αισχρά με πινέλο. Αφήστε που έχει δημιουργηθεί και ένα μικροσκοπικό κενό εκεί που έγινε το ράγισμα... Τι να κάνω δεν ξέρω απογοητεύτηκα τραγικά σήμερα, ήταν απ'τα καλύτερα μοντέλα μου ρε γαμώτο... :cry:

Ωρέ γραμματικέ, τι έπαθες πάλι...
Ξεκίνα με ότι σου λέει ο Θανάσης και το ξαναβλέπουμε...  Βάλε και καμιά φωτό να δούμε ή φέρτο από το εργαστήριό μου  :wink:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Tags: