0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γύρισα σήμερα σπίτι (να μη σας τα πολυλογώ) από το Πανεπιστήμιο και τι να δω. Τα βιβλία έπεσαν πάνω στα μοντέλα που τα είχα τοποθετημένα στα ράφια .
Γύρισα σήμερα σπίτι (να μη σας τα πολυλογώ) από το Πανεπιστήμιο και τι να δω. Τα βιβλία έπεσαν πάνω στα μοντέλα που τα είχα τοποθετημένα στα ράφια . Το ξέρω μεγάλη μ@λ@κί@ που έχω βιβλία και μοντέλα μαζί, αλλά το πάθημα μάθημα ... Δυστυχώς το ένα μοντέλο έπαθε τραγική και μυστήρια ζημιά... Πολύ μάτι τώρα τελευταία... Το μοντέλο έκανε μια μικρή ρωγμή κατά μήκος της άνω ατράκτου στο σημείο της ένωσης των δύο μισών...Κατάφερα με ελάχιστη κυανοακρυλική να κλείσω το κενό όμως η ζημιά φαίνεται. Ειδικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο που έχει φύγει ελαφρώς και το χρώμα... Έχετε καμιά ιδέα? Το θέμα είναι λεπτό επειδή το αεροπλάνο έχει βαφτεί με το 22 της Humbrol (τελευταία φορά που βάφω μ'αυτό το άθλιο πράμα) το οποίο στρώνει αισχρά με πινέλο. Αφήστε που έχει δημιουργηθεί και ένα μικροσκοπικό κενό εκεί που έγινε το ράγισμα... Τι να κάνω δεν ξέρω απογοητεύτηκα τραγικά σήμερα, ήταν απ'τα καλύτερα μοντέλα μου ρε γαμώτο...