0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερωτησουλα με τι κολλα πρεπει να κολησω τις θυριδες των τροχων ετσι ωστε μετα το βαψιμο να ξεκολησουν χωρις να τις καταστρεψω;
Το ΑΣΤΕΡΑΚΙ μου προχωρα με καλο ρυθμο και τωρα βρισκετε στα στοκαρισματα.Μια ερωτησουλα με τι κολλα πρεπει να κολησω τις θυριδες των τροχων ετσι ωστε μετα το βαψιμο να ξεκολησουν χωρις να τις καταστρεψω;Ελπιζω απο βδομαδα να μπορω να ανεβασω και φωτο
Παράθεση από: F-16rhs στις Ιουνίου 15, 2007, 05:06:29 μμμεσω του υπολογιστη μου το βλεπει ενας "παλιος" 5αρης και θέλει καλο αποτελεσμα!Ώπα μας! Τώρα θα και δεν βλέπω να ρίχνω πενιά. Ή μήπως να αναθερμάνω και το μονοθέσιο να του θυμίσω παλαιότερες εποχές;
μεσω του υπολογιστη μου το βλεπει ενας "παλιος" 5αρης και θέλει καλο αποτελεσμα!
Λεει το δευτερο!!!
Γιάννο ενα θα πω.... εισαι ο Bob Ross του μοντελισμού
Παράθεση από: Yiannis L. στις Ιουνίου 15, 2007, 01:06:27 μμ...λόγω πινέλου αλλά και χαμηλών standards ανάπτυξης που εκ των πραγμάτων ακολουθώΧαμηλών standards ανάπτυξης : Πας να μας τρελλάνεις; Αν αυτά είναι χαμηλά standards ανάπτυξης, εγώ είμαι λεπτός, ψηλός και παίζω τέννις!@F-16rhs Πολύ καλό μέχρι τώρα
...λόγω πινέλου αλλά και χαμηλών standards ανάπτυξης που εκ των πραγμάτων ακολουθώ