Μικρή πρόοδος στο έργο...
Η ψευτό-SEA μετά τα δύο χέρια πήρε ελαφρύ τρίψιμο. Σε κάποια σημεία το ντουκόχαρτο άρπαξε λίγο παραπάνω αλλά αυτό θα διορθωθεί σε ένα τελικό πέρασμα λεπτομερειών και στεγνού πινέλου σε επιλεγμένα σημεία.
Στη συνέχεια είχαμε μαύρο matt για την αντιθαμβωτική επιφάνεια μπροστά από το κόκπιτ (*) και λευκό στο πάνω μέρος της ουράς...

(*) Hint: Όταν βλέπετε την μαύρη επιφάνεια τα αεροσκάφη συνήθως ΔΕΝ έχουν το "ΠΑ". Σε μεταγενέστερο βάψιμο της SEA έφυγε η αντιθαμβωτική επιφάνεια και αντικαταστάθηκε με πράσινο. Τότε εμφανίζεται και το "ΠΑ" (καθαρά εμπειρικά και με βάση τις φωτό που έχω ψάξει... O fisherman θα ξέρει σίγουρα περισσότερα!)
Λόγω βαρεμάρας ακόμη δεν έχω πιάσει την κάτω επιφάνεια... (Καλά, και δεν την αφήνω άβαφη γκρι...?? Ε, εε, αστείο ήταν...

)
Μικρή λεπτομέρεια το νεύρο δομικής ενίσχυσης της δεξαμενής (αντίστοιχο με αυτό των πτερυγικών δεξαμενών στα F-4 και F-16 το οποίο έγινε εύκολα με ΖΤΠ.

Λόγω ανωτέρας βίας ("μπαμπά.....") η ghost του διθέσιου δεν ολοκληρώθηκε. Πάρτε όμως μία γεύση. Το ανοιχτότερο χρώμα (Hu166) έχει περαστεί και δεύτερο χέρι ενώ το μπλεδίζον γκρι (Hu128) και το ανοικτό ποντικί (Hu64) μόνο ένα χέρι...
Καλά, αν δεν το έβαφα δεν πίστευα ποτέ ότι το Hu128 βγαίνει γαλάζιο... Αλλά προφανώς πρέπει να το δεις πλάι σε άλλα γκρι για να "πιάσει" στο μάτι η απόχρωσή του.
Σαν καλά να μου κάθεται δεδομένου ότι το s/n 89092 συνήθως βγαίνει αρκετά ξανοιγμένο στις φωτό.

Αυτά προς το παρόν...