Τίποτα! Ετσι βγάζουν τα μοντέλα το καλοκαίρι!
Δεν ξέρω αν φταίει το κερί ή το χρώμα ή ο συνδιασμός των δύο. Καλού κακού βάψε ένα κομματάκι κερόστοκο, βάλε το φούρνο στους 50, μετά από 10 λεπτά σβήσε τον άνοιξε την πόρτα, και σε 2-3 λετπά βάλε μέσα τον κερόστοκο (εγώ χρησιμοποίησα ένα απλό θερμόμετρο τοίχου).
Κύριοι, κατ`αρχήν μπράβο στις δουλείες σας και συγχαρητήρια στην υπομονή σας. Πολύ καλά κάνετε και περνάτε τα άγνωστα υλικά απο δοκιμασίες,(κόσκινο)
αλλά μια διευκρίνηση για τον εν λόγω κερόστοκο, η ονομασία του προήλθε απο τους χρήστες επιπλοποιούς μόνο και μόνο για να καταλαβαίνουν μεταξύ τους για τι πράγμα
μιλάνε. Κερόστοκος δεν συμαίνει οτι είναι και απο κερί. Στόκος παστήλια είναι η σωστή ορολογία αλλά εντάξει μην τα βάλουμε με τους συμπαθείς μαραγκούς που στα νιάτα τους φρόντιζαν να μάθουν μια τέχνη απο το να μάθουν γράμματα.
Τώρα όσον αφορά την εφαρμογή δεν χρειάζεται ζέσταμα για να απλωθεί. Πέρνεις με ένα παλιό κοπιδάκι λίγο απο την παστήλια και στοκάρεις όπου θες, αφερόντας απλά με το ίδιο κοπίδι τα ρέστα. Για την αντοχη στην θερμοκρασία εχω να σας καθησυχάσω λέγοντας οτι το χρησημοποιώ σε βαφές αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και όλα αυτά περνανε απο φούρνο χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα. Ας μην αναφέρω και το τι τραβάνε τα οχήματα φάτσα στον ήλιο κατακαλόκαιρο. Σε ενημερομένο κατάστημα υπάρχουν πάμπολες αποχρώσεις.
Καλή συνέχεια και τα ξαναλέμε.
Υ.Γ. Δεσμεύομαι να ποστάρω και δουλειές μου εκτός μοντελισμού, και να απολαύσω την κριτική σας!