0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θυμίζω ότι πρόκειτε για 2,96 ευρώ.
Παράθεση από: nick2 στις Φεβρουαρίου 09, 2007, 02:41:42 μμΘυμίζω ότι πρόκειτε για 2,96 ευρώ. Βγάζεις δε βγάζεις δύο Humbrolακια!!! Κίτρινο και κόκκινο! ...δε νομίζω να χρειαστείς και άλλα για το CL.
Προς ΚostasT (κυρίως)Εαν κανείς θελει φωτογραφίες του εσωτερικού του albatros να μου στείλει pm.Για το CL-215Ζήτησα από ένα φίλο μου που δουλεύει στην ΕΑΒ να φέρει φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Μου υποσχέθηκε αν βρεί κανένα συμμαζεμενο, να τραβήξει πτι μπορεί. Υπόψη οτι το CL-215 της Heller έχει επανεμφανιστεί στην Ιπποκρά.τους.Εγω δεν έχω βρει ακόμα καμιά ιδέα για το GB.
Καλημερα σε ολους, εδω εχει σχ#$#@%$ να ριχνει χιονι δεν καταφερα να παω στην δουλεια εχθες ααλα τα καταφερα σημερα μονο να μου πουνοτι το σιτε ειναι κλειστο και σημερα Ισα που καταφερα να γυρισω Οποτε 2 μερες τορα εψαχνα σαν παλαβος να βρω το κιτ οποτε οριστε η συμμετοχη μουκαι ελπιζω εαν επιτρεπεται να φτιαξω κατι αναδρομικα για την ερημο
@Liverpool: το 307 μου έγινε τζάμι. Πλύθηκε πολύ καλά. ................................