0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο Πλαίσιο...
Παράθεση από: Wildcat στις Νοεμβρίου 19, 2007, 09:29:19 μμΣτο Πλαίσιο...Α ωραια!!! Μια χαρα τοτε.
Ευχαριστω παιδια για τις διευκρινησεις. Μαλλον για αυτο της Windsor & Newton θα κοιταξω μιας και το εχει ηδη χρησιμοποιησει ο Περικλης με πινελο και ειχε καλα αποτελεσματα γιατι και εγω με πινελο θα το απλωνω στο μοντελο. Υπαρχει στο ''τριγωνο''?
Παράθεση από: felix στις Νοεμβρίου 19, 2007, 09:49:44 μμΠαράθεση από: Wildcat στις Νοεμβρίου 19, 2007, 09:29:19 μμΣτο Πλαίσιο...Α ωραια!!! Μια χαρα τοτε. Εννοούμε πάντα στο πλαίσιο που πουλά είδη σχεδίου. Υπόψη οτι η Windsor & Newton έχει και καλό υγρό μασκαρίσματος για ακρυλικά χρώματα
και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει με πινέλο (ω ναι αλήθεια με πινέλο ) και στρωνει τέλεια...
Έτσι έτσι το phantom όπως του αξίζει με την hill grey !Για δώσε στοιχεία για s/n κα ιτα λοιπά!
Πως έγινε αυτό??? Καλά δεν το είδες το πρώτο να μην κολλήσεις τουλάχιστον τα υπόλοιπα?ʼντε...καλά μασκαρίσματα....
Έχεις λευκά "No step" ?
Ωραιος Νικο , παρολο την αναποδια, Τα χρωματα ποια εναι και μπωρει να βρεθουν σε Humbrol n Revell?
Μπράβο Νίκο δεν κωλώνουν τα κομάντο