Σας απαντώ σε στυλ Περικλή:
Μπράβο Γιάννη... Περισσότερο για την επιμονή και την υπομονή, και το γεγονός ότι το ολοκλήρωσες, παρά τις σειρήνες...
Οι σειρήνες περιμένουν στο ράφι την σειρά τους. Το (μοντελιστικό) μυστικό ήταν να φύγουν στο υπόγειο οπότε "αναγκαστικά" έπιανα μόνο τα 5άρια...
Σειρά μάλλον θα έχει το F-84F. Το μόνο που με χαλάει (και με εξιτάρει ταυτόχρονα!!!) είναι ότι το έχω δει σε 48άρι έτοιμο από τον Παντελή μας...
Μπράβο Γιάννη 
Εξερετική κατασκευή με πολύ όμορφο βάψιμο.

Με μπρίζοσες για 4ωρη νυχτερινή μοντελιστική εργασία σήμερα 
Χεχε, στην έκανα ε; Μπράβο μου, οι υπόλοιποι θα με ευγνωμονούν για αυτό...
Μπραβο Γιανναρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νάτος ο ναυπηγός και κλιμακοαεροναυπηγός!
...και αν αναλογιστούμε τις ώρες και τον τρόπο που μοντελάρεις,είμαι σίγουρος ότι έχει μεγάλη αξία για σένα!!
Να με δεις όρθιο κάτω από το φως του δωματίου, στο αριστερό χέρι το μοντέλο, στο δεξί το μολύβι και το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού σαλιωμένο να τρίβει τις μολυβιές... Και αυτό καταχρηστικά το λέω weathering...
Πανέμορφο σ υ ν ο ν ό μ α τ ε ! Πολλά μπράβο!!

Club χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει...
Το πρασινάκι το ανοιχτό βγήκε πολύυυυυυυυυ καλό παντως!!!! 
Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε ένα μοντελιστικό βράδυ. Αλλά είναι το πλεόν χαρακτηριστικό σε αυτό το μοντέλο!
Να πω επί τη ευκαιρία ότι τελικά πολλά από τα όσα είχα "εξαγγείλει" δεν έγιναν. Εύκολα τα λες, δύσκολα τα κάνεις. Ιδιαίτερα τα "θα το ξεσκήσω στις φθορές" κλπ κλπ στο τελικό στάδιο δεεεεεεν πολυβγαίνουν, υπάρχει και ο σχετικός φόβος, είναι και η κλίμακα που δεν το πολυσηκώνει...
Σας ευχαριστώ και πάλι, σε αναμονή και για το διθέσιο, ok;