Στελιο τα πας παρα πολυ καλα.Για το overspray εαν εμφανιστη και μετα το μαυρο,με ενα 800 η 1000 ντουκοχαρτο απαλα στα σημεια τριψημο
.Βοηθαει και εξαφανηζει τα περισοτερα ασχημα σημεια 
Τασος 
Ναι ε ? Δεν το ήξερα αυτό
Θα το δοκιμάσω. Εγώ ξαναπερνάω στα σημεία που έχει overspray, με το κανονικό χρώμα, με πολυ ψιλή δέσμη και χαμηλή πίεση και με διακεκομένους ψεκασμούς.
Ευχαριστώ Τάσο. 
Στο τελευταίο μου ποστάρισμα για το Μ113 μου βρισκόμουν στο σημείο που περιγράφεται παραπάνω.
Προσπάθησα λοιπόν να διορθώσω το overspray που είχε δημιουργηθεί αλλά η όλη προσπάθεια είχε παταγώδη αποτυχία. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελα και έτσι είχα δύο λύσεις. Η μια ήταν να ανέβω στον 4ο και να πετάξω το Μ113 από το μπαλκόνι του LAMPAKIA, αλλά φοβήθηκα μην κάνει βουτιά να το πιάσει και πάει κι αυτός αδιάβστος. Και η άλλη ήταν να αρχίσω την όλη διεργασία του βαψίματος από την αρχή. Έτσι το ξαναπέρασα με μαύρο.
Τώρα θέλω να περάσω τα χρώματα της παραλλαγής, αλλά αυτό σκέφτομαι να το κάνω πηγαίνοντας προς τα πίσω. Και εξηγούμαι. Αφού είναι που είναι ήδη βαμμένο το μαύρο, λέω να μασκάρω με μπλου τακ τα σημεία που θα είναι μαύρα πάνω στο άρμα, μετά να φεκάσω το άσπρο και να το μασκάρω κι αυτό πάλι με μπλου τακ, και ύστερα με την ίδια διαδκασία να ψεκάσω τα άλλα δύο χρώματα, το καφέ και το πράσινο.
Δεν ξέρω τι θα βγεί στο τέλος αλλά αισιοδοξό ότι αυτή την φορά μ' αυτό τον τρόπο να αποφύγω το overspray. Ο μόνος μου ενδιασμός είναι στο ότι δεν ξέρω αν το μπλου τακ επιρεάσει το μαύρο χρώμα και αφήσει σημάδια. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό ? Το άλλο που σκεφτομαι (πολύ σκέψη και πράξη μηδέν μέχρι τώρα) είναι να ψεκάσω με βερνίκι. Αλλά δεν ξέρω με τι. Γυαλιστερό ή ματ ? Μήπως θα αφήσει σημάδια το μπλου τακ πάνω στο βερνίκι ?
Περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας και τις προτάσεις σος.