Λοιπόν... έκανα κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και 2 περίπου χρόνια...
Κάποια νέα enamels ανοίχτηκαν μαζί με κάποια άλλα που είχα αγοράσει προ μηνών. Πλάι μπήκαν και ορισμένα παλαιότερα (δεκαετίας). Έχοντας γύρω στα 7-8 γκρι έπρεπε κάπως να φτάσω στους σωστούς συνδυασμούς ή έστω να επαληθεύσω αυτούς που έχω διαβάσει και δει κατά καιρούς. Επίσης έψαξα στα παλιά τενεκεδάκια για κάποιο συνδυασμό SEA για το F-5A.
Μετά έφτιαξα σε φύλλο πλαστικού τομείς των 120μοιρών ώστε να μπορούν να συνδυαστούν τα δείγματα σε τριάδες...

Να και κάποιοι συνδυασμοί σε τριάδες. Τώρα είναι εύκολο να γίνει το σχετικό "παιχνίδι" με τα χρώματα!

Αναλυτικότερα:
Συνδυασμός για F-5 sea με το περίεργο γκρι-πράσινο ανοικτό Χρησιμοποιήθηκε το Hu87 με λίγη ποσότητα από το Hu163 που θα αποτελέσει το σκούρο πράσινο.
"Σκούρο" ghost Με το Hu145 ως γαλάζιο, το Hu140 ως γκρι σκούρο και το Hu129 ως γκρι ανοικτό. Ταιριάζει με τις φωτό των F-16 της 346 στο επετειακό λεύκωμα του Α.Τσαγκαράτου.
"Ανοικτό" ghost Με το Hu128 ως γαλάζιο (φαίνεται να μπλεδίζει μόνο όταν είναι πλάι σε straight γκρι), το Hu64 ως (όχι και τόσο) σκούρο γκρι και το Hu166 ως γκρι-μπεζ ανοικτό. Το 166 είναι ουσιαστικά το 129 με μία ιδέα από μπεζ.
Αυτό θα πάει στο F-5B.

Η ώρα έφτασε 2:30 το βράδυ... Τουλάχιστον έχω για πρώτη φορά άποψη (σωστή ή λάθος, αλλά την έχω πλέον!).
Αυτά...