ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Pre-45 Armor: Γενική συζήτηση-Reference
Sd.kfz 233
Kostis Pap:
ναι ναι, το ξέρω, το είδα το autocannone και το SbS και από κοντά στην έκθεση. Ακόμα και από κοντά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν 1/72, με 1/35 έμοιαζε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Καλή επιτυχία στο θεάρεστο έργο σου να μας σπάσεις το ηθικό :lol:
sluff:
--- Παράθεση από: Periklis74 στις Απριλίου 27, 2026, 11:13:48 μμ ---Φιλε Δημήτρη έχω την ίδια άποψη σχετικά με τον χρωματισμό του χώρου του κινητήρα. Περιμένω μια απάντηση ακόμη ..... να το επιβεβαίωση γνωστός παντζερολογος του φόρουμ.
Η κλίμακα κωστη και DIM57 θα είναι η σωστή η γνήσια η ανδρική στην 1/72 :mrgreen: :mrgreen:. Ο κινητήρας έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας μιας και έχει δύο πολλαπλές εισαγωγής όπως και δύο πολλαπλές εξαγωγής αλλά πιστεύω ότι κάτι θα καταφέρω. Το καλό είναι ότι έχω καλή βιβλιογραφία ( ευχαριστώ φίλε sluff ) συν ένα βιβλίο που προμηθεύτηκα οπότε πιστεύω ότι κάτι καλό θα βγει .
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλη συνεχεια και απο εμενα και χαιρομαι αν βοηθησα στην συλλογη πληροφοριων..Θα παρακολουθω με θαυμασμο λογω κλιμακας ::salut::
Ernst Barkman:
::arrowred:: Σωστά,το διαμέρισμα του κινητήρα ήταν βαμμένο με το γνωστό red oxide primer.
::arrowred:: O ίδιος ο κινητήρας (Büssing-NAG L8V-GS) ήταν χρώματος σκούρου μπλε-γκρι και τα απάρτια του στο χρώμα του μετάλλου.
::arrowred:: Ως ανοικτό όχημα,το διαμέρισμα μάχης είχε το ίδιο χρώμα με το εξωτερικό του οχήματος. Fun fact: Ακόμα και το Sd.kfz.250/9 που ήταν τυπικά κλειστό,ακολουθούσε τον ίδιο κανόνα επειδή προερχόταν από γραμμή παραγωγής ανοικτού οχήματος.Αυτό το αίνιγμα με είχε προβληματίσει στο παρελθόν μέχρι που επικοινώνησα με restoration group ενός Sd.kfz.250/9 στις ΗΠΑ.Η αποκατάσταση του οχήματος βασίζεται στα υπολείμματα των αυθεντικών χρωμάτων που βρέθηκαν κατά την διάρκεια της ανακατασκευής.
::arrowred:: Το μόνο πρόβλημα είναι αν το 233 προορίζεται για Β.Αφρική.Κάποια βγήκαν βαμμένα στα "χρώματα του DAK" από το εργοστάσιο.Αν όμως βάφτηκαν επιτόπου από συνεργεία,το θέμα περιπλέκεται.
::arrowred:: Σε πείσμα των "μπογιατζήδων μοντελιστών",τα πατώματα ήταν βαμμένα μέχρι το 1943 με field grey και όχι με red oxide ::077devil::
Periklis74:
Ήμουν σίγουρος Ernst Barkman οτι θα έδινες μια εμπεριστατομενη απάντηση . Στο πρώτο σκέλος η απάντηση ήταν αναμενόμενη. Ως προς το ανοικτό όχημα η αλήθεια είναι ότι ένα σοκ το έπαθα μιας και ήμουν σίγουρος ότι θα το έβαφα με το ivory !!!
<<Το μόνο πρόβλημα είναι αν το 233 προορίζεται για Β.Αφρική.Κάποια βγήκαν βαμμένα στα "χρώματα του DAK" από το εργοστάσιο.Αν όμως βάφτηκαν επιτόπου από συνεργεία,το θέμα περιπλέκεται.>>
Εδώ "γέροντα" μιλάς με γρίφους .... τι εννοείς όταν λες ότι το θέμα περιπλέκεται......
Periklis74:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DbXFRqer6qfU&ved=2ahUKEwim_bHu2ZOUAxXOgf0HHY2BBl0QtwJ6BAgPEAE&usg=AOvVaw0JW-fbLhjVzrs7NjBEases
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση