Ας ξεκινησουμε με το κιτ Το καλούπι είναι του 1966 Νομίζω ότι δεν χρειαζεται να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω Τα ελαχιστα κομματια βρισκονται σε ένα κεντρικο δεντρο με ΑΦΘΟΝΟ φλας τρυπες από κακη έκχυση όλα αυτά που εχουν κανει γνωστή την Airfix Μια και το κιτ είναι μεγαλύτερο μου μου θύμησε έντονα τα παιδικα μου χρόνια και τα μοντελα που εφτιαχνα τότε Με τη διαφορα ότι τοτε δεν με ενδιεφερε ουτε η λεπτομέρεια ούτε εφαρμογή ουτε τα χρωματα Ομορφα χρόνια

Ας αφήσουμε όμως το flash back και ας έρθουμε στο σήμερα Περαν από την κατάσταση των κομματιών η πρώτη ματια αποκάλυψε ότι:
α) η airfix μια και λειτουργουσε κατω από την επικράτεια της Αυτου Μαγαλειότητας στην βρετανική αυτοκρατορία ως όφειλε έδινε το μοντέλο δεξιοτίμονο χωρίς εναλλακτικό ταμπλό για τα αριστεροτίμονο (όπως πολυ σωστα έχει επισημανει και ο φίλος
@Kostis Pap )
β) Εσωτερικά περαν των καθισμάτων δεν δίνεται τίποτα Ούτε τα εσωτερικά από τις πόρτες ούτε τον καθρεφτη ούτε τα σκιάδια ούτε τα πετάλια ενώ στο τιμόνι λείπει το χαρακτηριστικό μεταλλικο ημικύκλιο για να ενεργοποιεί το κλάκσον
γ) εννοειται δεν υπάρχει μοτερ αλλα δίνεται ενσωματωμένο στο σασί το κατω μέρος του
δ) δεν δινεται ούτε ο εξωτερικός καθρέφτης
ε) οι καθαριστήρες είναι ενσωματωμένοι στην καρότσα
στ) Ενώ στην εικονογράφηση φαίνονται οι ζάντες τρυπητές στο κιτ δίνει τις μασίφ
ζ) και μια και το ξέχασα πριν στο σασί δεν δίνει καν τις μπάρες της κρεμαγιέρας
Καλα θα πάει και αυτό λέω και ακόμα δεν πιάσαμε να δούμε το τι θα χρειαστεί για να γινει 7 χρόνια νεώτερο
Για να πουμε και δυο καλα Πάντα εντυπωσιάζομαι με το πόσο «λαμπερά» να το πω "γυαλιστερα» να τα πω είναι τα διαφανα κομμάτια σε καποια παλια κιτ σε σχέση με τα σημερινά Και επιτελους το σημα της VW είναι σωστό και καλα αποτυπωμενο στη θέση του ΑΚΟΥΣ ΑΘΛΙΕ ΚΑΡΜΙΡΗ ΚΙΝΕΖΕ ΤΗΣ ΤΑΚΟΜ !!!!! ΤΟ 1966 !!!!!