0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλα προσανατολιζομαι να φτιαξω το μοναδικο 72αρι που εχω στην συλλογη μου..ενα ΜΕ-323 GIGANT
Μιας και ο Ευγενιος θα "παιξει" με 2 Wurger ταυτοχρονα εγω θα "περιλαβω" την Dora by Tamiya και θα της τα χωσω ολα (Aires κοκπιτ-κινητηρα-οπλισμο-φωλεες σ/π Cutting Edge τροχους-σκοπευτικο-χαλκομανιες κλπ κλπ)
Η δική μου συμμετοχή θα είναι πρώτον με ένα Ju 87 B-2 1:48 της REVELL που δρούσε από το ʼργος το 1941 (μήπως μετράει και για GB No 3 ?, οπότε θα έχω δύο σε ένα ή με ένα σμπαρο δυο τρυγόνια !) και δεύτερον με ένα Fw 190 F-8 1:48 της ΤΑΜΙΥΑ με παραλλαγή ερήμου Αυτά έχω από LUFTWAFFE τα υπόλοιπα είναι Γιαπωνέζικα και είναι πολλά (είναι να μην σου βγει το όνομα)
Παράθεση από: STARFIGHTER στις Φεβρουαρίου 01, 2007, 10:33:59 πμαλλα προσανατολιζομαι να φτιαξω το μοναδικο 72αρι που εχω στην συλλογη μου..ενα ΜΕ-323 GIGANTΑχ, με πρόλαβες με το 323 αλλά δεν πειράζει. Ξεκίνα το και μη μασάς, υπάρχει βιβλιογραφία και φωτογραφίες με άρμα να μπαίνει (ή μήπως να βγαίνει; ), μέχρι και ημιερπυστριοφόρο με κοτσαρισμένο 88άρι! Οτι θες ρώτα, όλο και κάτι θα βρούμε.Παράθεση από: Farao Mike στις Φεβρουαρίου 02, 2007, 07:02:20 μμΜιας και ο Ευγενιος θα "παιξει" με 2 Wurger ταυτοχρονα εγω θα "περιλαβω" την Dora by Tamiya και θα της τα χωσω ολα (Aires κοκπιτ-κινητηρα-οπλισμο-φωλεες σ/π Cutting Edge τροχους-σκοπευτικο-χαλκομανιες κλπ κλπ) Σε τι κλίμακα περικαλώ;
μήπως έχετε κανένα pdf για ME-109(e)?
υ.γ.: Θα ήταν περιττό να πω πόσο εκπληκτικό είναι το κιτ από πλευράς εφαρμογής και λεπτομέρειας?
Παράθεση από: Brutalos στις Φεβρουαρίου 06, 2007, 04:16:33 μμυ.γ.: Θα ήταν περιττό να πω πόσο εκπληκτικό είναι το κιτ από πλευράς εφαρμογής και λεπτομέρειας? Θα ήταν περιττό να πω ότι περιμένω να κάνει θαύματα πάλι ο αερογράφος σου και ότι αυτή τη φορά δεν θα κάνω λάθος και θα πάω από τώρα στο φαρμακείο για κολλύριο!!!Υ/Γ: Αν δεν κάνω λάθος η Aires βγάζει και ολοκληρωμένο σετ βελτίωσης για το συγκεκριμένο αεροσκάφος πως και πήρες μόνο τον κινητήρα???
έχει ήδη διευκρινηστεί το θέμα αυτό παραπάνω.
Επειδή λέει σκέτο Luftwaffe, και όχι Β' ΠΠ μόνο, μιας και δεν το είχε αναφέρει κανείς νωρίτερα, αν κάποιος θέλει να φτιάξει και σύγχρονο μπορεί...