Αποστολέας Θέμα: Διόραμα για τη δική μου Matilda!  (Αναγνώστηκε 581 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
Διόραμα για τη δική μου Matilda!
« στις: Φεβρουαρίου 06, 2025, 12:03:40 μμ »
Ψάχνοντας υλικό για τη δική μου βασίλισσα της ερήμου βρήκα στο IWM τις παρακάτω:

Αν είχα τον χρόνο & τον χώρο θα'θελα να το "διοραματίσω". Δεν είναι καταπληκτική ιδέα; Ποιος θα το φτιάξει;...ας γίνει & 72/άρι -εκεί θα δυσκολέψει περισσότερο στις φιγούρες,  τα υπόλοιπα όλα ευκολότερα! 
Η δική μου τελικά θα μπει σε πολύ μικρότερη βάση-τύπου διοράματα matchbox. Με βασάνισε περισσότερο απ'όσο περίμενα. Περισσότερα στο σχετικό θέμα που σκοπεύω να ανοίξω.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Απ: Διόραμα για τη δική μου Matilda!
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 06, 2025, 03:18:04 μμ »
Μεγάλος πειρασμός. ʼντε να δούμε.

Αποσυνδεδεμένος Wild Bill

• KEEP MODELLING
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
  • Αντε γεια!!!!!
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 06, 2025, 04:15:23 μμ »
Μία το Sherman με το σφυροδρέπανο και τώρα αυτό  ::love7:: ::love7:: ::love7::

Για κάτι τρελά πρότζεκτ σαν αυτό έχουν ξεκινήσει να γίνονται μόδα τα κιτ αεροσκαφών στην λάθος κλίμακα :D :D

Από την άλλη η Θεά Tamiya νομίζω βγάζει Matilda στην αεροπορική 1/48....μήπως να δοκιμάσεις??? :twisted: :twisted:

Απλά πιθανότατα θα χρειαστεί να βάλεις τον @Pankoub εργοδηγό για το Stuka μιας και τα πεσμένα, τρακαρισμένα και λοιπά κάποτε ιπτάμενα αεροσκάφη είναι η σπεσιαλιτέ του....μήπως να δοκιμάσεις???  ::077devil:: ::077devil::

....βέβαια και το Σερμαν με το σφυροδρέπανο έχει την τσακπινιά του  :twisted: :twisted:

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Periklis74

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ιωαννινα
  • WWII Armor 1/72 , planes 1/48 .
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 07, 2025, 12:23:09 πμ »
Ανοίγεις πολύ μεγάλη δουλειά φίλε.  Το αεροπλάνο  θέλει μπόλικη δουλίτσα για να γίνει σαν αυτό της φωτογραφίας .   Το αρμα όχι και τόσο . Τώρα να πω απλός για να το έχεις κατά νου  ότι στην 1/72 είναι πλέον  σπάνιο το κιτ της italeri πρωην esci .  Και εγω το ψάχνω για να φτιάξω ένα ακόμη. 
Όπως και να έχει  είναι εξαιρετική επιλογή σαν θέμα διοραματος !!!!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 07, 2025, 08:21:28 πμ »
Φοβερή σειρά φωτογραφιών!!!!!

Δυστυχώς, ο Περικλής έχει δίκιο για τη Matilda: Αυτή της Italeri (ESCI), έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό... Υπάρχει βέβαια και η (αρκετά καλή) της S Models, την οποία ίσως μπορείς να βρεις από το εξωτερικό (δεν εισάγεται στην Ελλάδα) και πιθανότατα να υπάρχει κάποια σε 3D (μίλα με τον @mmaker)

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 07, 2025, 06:17:16 μμ »
Αντε να βρεις το Esci/italeri.Έχω βέβαια σε 3d  πολύ καλύτερη,αλλά με τις διαφορετικές ερπύστριες...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Tags: