Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο!!!!

Σχετικά με τις ερωτήσεις σου: Έχει δυνατά και αδύναμα σημεία...
Ας πάρουμε πρώτα τα δυνατά:
Είναι πολύ σωστό σε διαστάσεις, με εξαιρετική λεπτομέρεια (σε πολλά σημεία υπερβολική για την κλίμακα: βλέπε παρακάτω), έχει το καλύτερο Walrus στην κλίμακα και δίνει μεταλλικές κάννες για όλα τα πυροβόλα, μπρούτζινα rods για τους ιστούς, συν μια εξαιρετική και υπερπλήρη καρτέλα Ρ/Ε. Επίσης είναι το μοναδικό Town Class στην 1/700, οπότε είναι μονόδρομος αν θέλεις να φτιάξεις κάποιο από αυτά.
Τα αρνητικά του:
Όπως έγραψα έχει υπερβολική λεπτομέρεια: Κάθε μπίντα, βαρούλκο, καταπακτή, κλπ. και γενικά ότι εξέχει από το κατάστρωμα, δίνεται σε ξεχωριστό κομμάτι, πράγμα που κάνει την κατασκευή εξαιρετικά χρονοβόρα και δύσκολη (αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος μια μπίντας στην 1/700 και να πρέπει να βάλεις καμιά εικοσαριά, δεν είναι και ότι πιο βολικό)....

. Το σκάφος δίνεται σε τρία κομμάτια, και ενώ η εφαρμογή τους είναι αποδεκτή, τον θέλει τον (εποξικό) στόκο του. Οι υπερκατασκευές, έχουν τυπωθεί "φλατ", οπότε στο κάτω μέρος του κάνουν μια ελαφριά κούρμπα, που θέλει πολύ προσεκτικό τρίψιμο. Αυτό είναι δύσκολο επειδή και η ρητίνη τους "τραυματίζεται" πολύ εύκολα (αυτό έχει συνέπεια και κάποια από τα μικρότερα κομμάτια να είναι σπασμένα πάνω στους φορείς τους).
Οι οδηγίες είναι γενικά καλές και λεπτομερείς (φωτογραφίες από το CAD), αλλά στο κιτ δεν υπάρχουν οδηγοί, οπότε είναι αρκετά πιθανό να γίνει λάθος στην τοποθέτηση - κυρίως των υπερκατασκευών. Εγώ την πάτησα και η μπροστινή τσιμινιέρα έχει μπει λίγο πιο πίσω (περίπου 2 χιλ) από όπου έπρεπε (ή το κομμάτι της γέφυρας μπήκε λίγο πιο μπροστά

). Επίσης οι βάρκες και τα Oerlikons είναι για πέταμα (τα έχω αντικαταστήσει με aftermarket και spares)!!!!
Γενικά πάντως, είμαι ευχαριστημένος από τη γενικότερη ποιότητα και όπως έγραψα είναι "the only game in town".... Στις επόμενες μέρες, θα ασχοληθώ με το δικό τους επίσης HMS Jamaica (επίσης the only game in town για Crown Colony Class), όπου φαντάζομαι θα υπάρχουν τα ίδια συν και πλην....

ΔΚ