Αποστολέας Θέμα: 1/32 Trumpeter A-7E converted to A-7H  (Αναγνώστηκε 28482 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Απ: 1/32 Trumpeter A-7E converted to A-7H
« Απάντηση #175 στις: Οκτωβρίου 09, 2022, 11:58:28 πμ »
Φίλε Γιάννη.
Από την κατασκευή σου προσωπικά έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα.
1.   Τεράστια γνώση του Α-7
2.   Μεγάλη Αγάπη στο Α-7 (και λόγο και της Θητείας σου)
3.   Σεβασμός και πίστη στο α/φος
4.   Κατασκευή άψογη.
5.   Χωρίς υπερβολή στο βάψιμο αλλά με ρεαλιστική απόδοση σε κάθε χιλιοστό πάνω στο μοντέλο (δεν μπορώ να δω ούτε ένα ψεγάδι λάθους)
6.   Συνέπεια και προγραμματισμός στην κατασκευή σου.
7.   Μπορεί άνετα να σταθεί δίπλα στο πραγματικό και να μην καταλάβει κανείς ότι είναι μοντέλο.
8.   Μακράν ένα από τα καλυτέρα Α-7 στην 1/32 που έχω.
9.   Το μοντέλο σου πρέπει να μπει σε Μουσείο μοντελισμού και να μείνει σαν αναφορά για μελλοντικές κατασκευές.
10.   Θερμά συγχαρητήρια και ας σου έφαγε την ψυχή μέχρι την ολοκλήρωση του
Προκόπης
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #176 στις: Οκτωβρίου 09, 2022, 01:28:25 μμ »
Φίλε Γιάννη.
Από την κατασκευή σου προσωπικά έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα.
1.   Τεράστια γνώση του Α-7
2.   Μεγάλη Αγάπη στο Α-7 (και λόγο και της Θητείας σου)
3.   Σεβασμός και πίστη στο α/φος
4.   Κατασκευή άψογη.
5.   Χωρίς υπερβολή στο βάψιμο αλλά με ρεαλιστική απόδοση σε κάθε χιλιοστό πάνω στο μοντέλο (δεν μπορώ να δω ούτε ένα ψεγάδι λάθους)
6.   Συνέπεια και προγραμματισμός στην κατασκευή σου.
7.   Μπορεί άνετα να σταθεί δίπλα στο πραγματικό και να μην καταλάβει κανείς ότι είναι μοντέλο.
8.   Μακράν ένα από τα καλυτέρα Α-7 στην 1/32 που έχω.
9.   Το μοντέλο σου πρέπει να μπει σε Μουσείο μοντελισμού και να μείνει σαν αναφορά για μελλοντικές κατασκευές.
10.   Θερμά συγχαρητήρια και ας σου έφαγε την ψυχή μέχρι την ολοκλήρωση του
Προκόπης

Προκοπή σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Αυτό το αεροπλάνο το αγάπησα και το αγαπάω πολύ!! Με/μας έβγαλε ασπροπρόσωπους σε πολλές περιπτώσεις και μου χάρισε απίστευτες εμπειρίες!!
Πολλά τα θέματα που αντιμετώπισα στην κατασκευή (με πήγαινε κόντρα συνέχεια) με κούρασε πολύ, ήταν και η εμμονή μου στην λεπτομέρεια (έχει λεπτομέρειες και μετατροπές που αν δεν ξέρεις το αεροπλάνο δεν μπορείς να καταλάβεις) αλλά τελικά τελείωσε ένδοξα  :lol:

Σε/σας ευχαριστώ όλους. Πρώτα ο Θεός θα το δούμε στην έκθεση!

Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #177 στις: Οκτωβρίου 09, 2022, 06:23:52 μμ »

Σε/σας ευχαριστώ όλους. Πρώτα ο Θεός θα το δούμε στην έκθεση!

Γιάννης

Αυτά ειναι πολύ καλά νέα !! Τα εργα τεχνης πρεπει να τα βλεπεις ζωντανα !
Συγχαρητήρια για  το μοντέλο.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Gilan

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αλμωπία
  • modelclub.gr
« Απάντηση #178 στις: Οκτωβρίου 12, 2022, 11:11:42 πμ »
Συγχαρητήρια για τη κατασκευή, αν και θα το προτιμούσα λίγο ποιο βρώμικο αλλά δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ, τα θέλω του μοντελιστή (δημιουργού) καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Παρατήρησα ότι η βάση είναι από κάποιο έλασμα της ατράκτου ή κάνω λάθος;

Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω, έχω τρία A-7 στην 1/48 και δύο στην 1/72 θέλω κάποιο να το κάνω what if (μάλλον στην 1/48), το σχέδιο περιλαμβάνει την εξής θεωρεία :

Μετά από αίτημα της κυβέρνησης να εξετάσει το ΓΕΑ τον εκσυγχρονισμό του στόλου των A-7, το ΑΑΣ αποφάσισε την ενσωμάτωση ραντάρ AESA, ηλεκτροοπτικό αισθητήρα EOTS, νέες καλωδιώσεις που να επιτρέπουν την αξιοποίηση των πυλώνων LAU-128/ADU-552 (η δυνατότητα των LAU-128/ADU-552 θα είναι και στα πλευρικά της ατράκτου δίπλα στο πιλοτήριο δηλαδή θα έχει τέσσερεις Α/Α), αντικατάσταση του κινητήρα με τον F110-GE-132, πιστοποίηση νέων όπλων MICA IR, AIM-120D, HARPOON, JDAM, LGB, STANDOFF Weapons.

Ερώτηση: Θέλω μια γνώμη (αν μπορείς) που θα περιλαμβάνει μια βαριά διαμόρφωση Α/Ε με όλους τους υποπτερυγικούς πυλώνες με όπλα, χωρίς δεξαμενές καυσίμου, με τέσσερις πυραύλους Α/Α δύο MICA IR και δύο AIM-120D στο πιλοτήριο.

Έχεις κάτι να προτείνεις;
Thenks, εκ των προτέρων!!!

Αποσυνδεδεμένος anka

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #179 στις: Οκτωβρίου 31, 2022, 07:13:43 μμ »
Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις βλέποντας το 32άρι Hotel...
Το "φανταστική δουλεία" είναι ανύπρακτο μπορστά στο μεράκι και στο αποτέλεσμα της δουλειάς σου
Μια ερώτηση έχω μόνο... Σε κάποιο σημείο αναφέρθηκες στο γεγονός ότι τα roundels είναι βαφτά. Αν δεν σου είναι κόπος, ποιο είναι το χρώμα (ή ο συνδυασμός χρωμάτων) που χρησιμοποίησες
Σε ευχαριστώ, Αντώνης

Tags: a-7h 345MB