Συγχαρητήρια για τη κατασκευή, αν και θα το προτιμούσα λίγο ποιο βρώμικο αλλά δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ, τα θέλω του μοντελιστή (δημιουργού) καθορίζουν το αποτέλεσμα.
Παρατήρησα ότι η βάση είναι από κάποιο έλασμα της ατράκτου ή κάνω λάθος;
Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω, έχω τρία A-7 στην 1/48 και δύο στην 1/72 θέλω κάποιο να το κάνω what if (μάλλον στην 1/48), το σχέδιο περιλαμβάνει την εξής θεωρεία :
Μετά από αίτημα της κυβέρνησης να εξετάσει το ΓΕΑ τον εκσυγχρονισμό του στόλου των A-7, το ΑΑΣ αποφάσισε την ενσωμάτωση ραντάρ AESA, ηλεκτροοπτικό αισθητήρα EOTS, νέες καλωδιώσεις που να επιτρέπουν την αξιοποίηση των πυλώνων LAU-128/ADU-552 (η δυνατότητα των LAU-128/ADU-552 θα είναι και στα πλευρικά της ατράκτου δίπλα στο πιλοτήριο δηλαδή θα έχει τέσσερεις Α/Α), αντικατάσταση του κινητήρα με τον F110-GE-132, πιστοποίηση νέων όπλων MICA IR, AIM-120D, HARPOON, JDAM, LGB, STANDOFF Weapons.
Ερώτηση: Θέλω μια γνώμη (αν μπορείς) που θα περιλαμβάνει μια βαριά διαμόρφωση Α/Ε με όλους τους υποπτερυγικούς πυλώνες με όπλα, χωρίς δεξαμενές καυσίμου, με τέσσερις πυραύλους Α/Α δύο MICA IR και δύο AIM-120D στο πιλοτήριο.
Έχεις κάτι να προτείνεις;
Thenks, εκ των προτέρων!!!