ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Αερογράφοι & Air Compressors
Iwata or Badger
Cycleman:
καλησπέρα.
είμαι ένα μικρό βήμα πριν την αγορά. Βρήκα ένα μαγαζί στην Αθήνα που ισχυρίζεται ότι θα έχω ανταλλακτικά badger οποτε τα χρειαστω. Μου προτεινε τον patriot. Ψαχνω δεσμη 0.5 που να αντεχει διαλυτες.
Ωστόσο φέρνει και Iwata. Ωστοσο αυτος μου ειπε οτι καλυτερα να παω σε badger. Σε αλλο μαγαζι μου προτειναν τον Iwata 4500. Αντεχει στα χρωματα διαλυτη μου ειπαν...αλλα δεν ειναι σταγονας. Τωρα αυτο τι σημαινει στην πραξη δεν ξερω. Επισης μου ειπε οτι Iwata ακομα και στα πιο ακριβα να παω παλι δεν ειναι σταγονας. Δεν ξερω. Αυτος μου ειπε οτι ανταλλακτικα σε Iwata βρισκεις πανευκολα.
κύριοι γνώμες;
takis:
ποιο ειναι το καταστημα ωστε να το ξερουμε οσοι εχουμε badger και ισως χρειαστουμε ανταλακτικα;
Blitz-X:
Iwata αβλεπεί :!:
4500 εννοείς ΑΥΤΟΝ :?: :?: :?:
Γιατί αν εννοείς αυτόν, ΔΕΝ είναι Ιαπωνέζικος Iwata. Είναι NEO by Iwata. Που σημαίνει κινέζικης κατασκευής αερογράφοι τους οποίους συσκευάζει και διανέμει η Iwata.
Αν πάς σε Iwata, κοίτα για κάποιον Revolution ή ακόμα καλύτερα Eclipse, αφού θέλεις μπέκ σταγόνας. Το κόστος ανεβαίνει σε σχέση με τους NEO, αλλά αγοράζεις αερογράφο κυριολεκτικά για μιά ζωή :!: :!: :!:
Και βέβαια πλέον βάφεις, όχι απλά με χρώματα διαλύτη, αλλά και με πυρηνικά απόβλητα απροβλημάτιστα.
My 2 cents...
Edit: Μπορείς να κοιτάξεις επίσης και για GSI Creos/Mr. Hobby δηλ. Gunze ή και για Tamiya. Και τις τρείς μάρκες (τις ιαπωνέζικες) το ίδιο εργοστάσιο τις φτιάχνει :wink:
Παρεπιμπτόντως τι θα βάφεις :?:
::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ
Blitz-X:
--- Παράθεση από: takis στις Απριλίου 15, 2022, 02:22:09 μμ ---ποιο ειναι το καταστημα ωστε να το ξερουμε οσοι εχουμε badger και ισως χρειαστουμε ανταλακτικα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Για υποστήριξη Badger ΕΔΩ
::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ
takis:
thanks φιλε
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση