Αποστολέας Θέμα: SU-152 Late Trumpeter 1/72  (Αναγνώστηκε 4404 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
Απ: SU-152 late trumpeter 1/72
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 04, 2022, 02:08:15 μμ »
Σφαίρα το πήγες  ::thumbleft:: Οι πλαϊνές "μπάρες" είναι χάρμα οφθαλμών  ::love7::

Αποσυνδεδεμένος Periklis74

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ιωαννινα
  • WWII Armor 1/72 , planes 1/48 .
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 04, 2022, 05:08:55 μμ »
Σφαίρα το πήγες  ::thumbleft:: Οι πλαϊνές "μπάρες" είναι χάρμα οφθαλμών  ::love7::
Είχα άδεια αυτή την εβδομάδα οπότε είχα αρκετό χρόνο ελεύθερο.... είχε και καλές εφαρμογές..... είναι και στην σωστή κλίμακα....ολα τα παραπάνω   βοήθησαν να φτάσει  σε αυτό το σημείο σχετικά σύντομα . Τώρα βέβαια θα μπει στον πάγο μέχρι να έρθουν οι ερπύστριες  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 05, 2022, 09:39:03 πμ »
Τρένο το πας Περικλή,σε ζηλεύω γιατι εγώ έχω μπλέξει με πολλά και έχω μείνει πίσω αναγκαστικά..
Μου αρέσουν πολυ και οι μπάρες και οι τροχοί.
Θα το βάλεις σε κάποια βάση? ::salut::

Αποσυνδεδεμένος 1st Guards Tank Brigade

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Arcadia
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 05, 2022, 10:43:38 πμ »
Περικλή ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη, αλλά κάτι συνέβη στο θέμα του SU 152 πριν από λίγες ημέρες και θα πρέπει να απαντήσω.
Στις 31 Ιανουαρίου ο Blitz σε μήνυμά του με κατηγορεί για ειρωνείες. Του έστειλα αμέσως Π.Μ. ρωτώντας τον πού βλέπει την ειρωνεία γιατί το post ασχολιόταν με μία μετάφραση στο Google. ΄Εως σήμερα, 6 ημέρες μετά ο Blitz απαξιοί να μου απαντήσει,αλλά αφήνει το συκοφαντικό και προσβλητικό post σε κοινή θέα. ΄Ολα τα μέλη , νέα, παλιά και οι επισκέπτες, μαθαίνουν ότι το αληθινό χόμπυ μου είναι οι ειρωνείες.
Μάλλον ο Μανώλης δεν γνωρίζει την διαφορά με τα έπεα πτερόεντα του καφενείου και τα scripta manent του γραπτού λόγου. Επωφελούμενος της θέσεώς του σαν συντονιστής καταχράται την όποια εξουσία του αρνούμενος κάν να απαντήσει στις απορίες μου.
Το θέμα είναι ότι οδεύοντας στα 65 μου δεν έχω πλέον τις αντοχές να ανέχομαι παιδιαρίσματα, παλιμπαιδισμούς και εγωκεντρικές συμπεριφορές.
Ως εκ τούτου, σας ευχαριστώ όλους για αυτά τα όμορφα 8μιση χρόνια.
Καλές συνέχειες και να είσθε όλοι καλά.
Γεια χαρά !

Λευτέρης Γιαν/λος.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 05, 2022, 12:57:57 μμ »

Συγνώμη @Periklis74 για το spam, αλλά θα πρέπει, εφόσον ο αγαπητός συνάδελφος αξιώθηκε να απαντήσει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, να του απαντήσω κι εγώ.

@1st Guards Tank Brigade:   Είδατε λοιπόν αγαπητέ κύριε Λευτέρη ότι τα γραπτά (ή τα μή γραμμένα, σε ΠΜ εν προκειμένω) είναι ευκόλως παρεξηγούμενα και θα πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτέρως όταν εκφραζόμαστε (ή δεν εκφραζόμαστε, σε ΠΜ εν προκειμένω και πάλι) γραπτώς? Σαφέστατα και δεν απαξιώ να απαντήσω σε αυτό  που με ρωτήσατε με ΠΜ ("προς τι η επίθεση?" από εμένα προς εσάς κτλ.), απλώς από τη στιγμή που η ερώτηση μου ήταν in public, ανέμενα κι εγώ μια απάντηση in public εδώ και έξι ημέρες, που ποτέ δε δόθηκε από εσάς.

Κατ' αρχάς το αρχικό σχόλιο σας, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, ήταν ευκόλως παρεξηγήσιμο με όλα αυτά που αναφέρατε για πολλές μπύρες που έχουν πιωθεί, βαρέλια μέσα σε θυρίδες SU-152 με δεντράκια φυτεμένα για καμουφλάζ κτλ. και θα μπορούσαν άνετα να είναι χλευαστικά, είτε για το google translate, είτε και για μένα που χρησιμοποίησα τη μετάφραση του, στο σχόλιο μου προς τον Περικλή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θεώρησα ότι η ειρωνεία αφορούσε εμένα. Έχοντας πλέον απαντήση από μέρους σας στην αρχική μου ερώτηση, ότι η ειρωνεία δεν απευθυνόταν σε εμένα, θεωρώ το θέμα λήξαν.

Για το θέμα της μη απάντησης μου στο ΠΜ σας, θεωρώ πως εφόσον μια ερώτηση γίνεται δημόσια, θα πρέπει να απαντάται και δημόσια για να μην υπάρχουν αμφιβολίες στους τρίτους και να λύνεται η όποια παρεξήγηση εκεί που δημιουργήθηκε.

Τους χαρακτηρισμούς που μου απευθύνατε (παλιμπαιδιστής, καταχραστής εξουσίας, εγωκεντρικός) θα περιοριστώ να τους χαρακτηρίσω, επιπόλαιους από μέρους σας, για να μην χρησιμοποιήσω κάποιον άλλο χαρακτηρισμό (πχ. προσβλητικούς).

Τέλος, σχετικά με την ανακοίνωση σας, περί αποχώρησης σας από το MC, εξαιτίας της αρχικής μου ερώτησης ή/και της μή απάντησης μου στο ΠΜ σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως: Με κανένα τρόπο ΔΕΝ θα ήθελα, ούτε εγώ (είτε σαν μέλος είτε σαν συντονιστής), ούτε η διαχειριστική ομάδα, αλλά ούτε και κανένα φαντάζομαι άλλο μέλος του φόρουμ να αποχωρήσετε. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική σας.

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 05, 2022, 08:04:27 μμ »
Θα θελα να πω στους δύο πολύ αξιόλογους  φίλους μοντελιστες ότι δεν περισσεύει κάνεις , πόσο μάλλον  ,  για  να μιλάμε για αποχώρηση από το forum . Σας έχω και τους δύο σε πολύ μεγάλη εκτίμηση , αν και δεν σας γνωρίζω προσωπικά,   όχι μόνο λόγω μοντελιστικων ικανοτήτων αλλά και λόγω του ότι  απλόχερα  προσφέρεται , χρόνια τώρα  , πάντα την βοήθεια σας σε νεότερους μοντελιστες  από τον  σελίδα του φόρουμ.  Οπότε καλό είναι να δοθεί τέλος στο " συμβάν " να το ξεχάσετε  και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που τόσο μας αρέσει και μας ενώνει  !!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 05, 2022, 09:06:25 μμ »
Περικλή νομίζω πως δεν περισσεύει κανείς & προσυπογράφω την έκκλησή σου.
Ελπίζω να εισακουστούμε.

(Ήθελα να σου γράψω πως έχω υλικό για την ρυμουλκούμενη εκδοχή του πυροβόλου σε άψογα γαλλικά, αν σε ενδιαφέρει να σκανάρω & να στείλω)

Γερο Νέστορα μακροθύμησε!(ναι στον Λευτέρη αναφέρομαι, γιατί δεν γνωρίζω την ηλικία του Μπλίτζ, ως κοντινός σένα ηλικιακά! αλλά & γιατί έχουμε αλλάξει & 2 κουβέντες παραπάνω )

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 05, 2022, 09:08:37 μμ »
Θα θελα να πω στους δύο πολύ αξιόλογους  φίλους μοντελιστες ότι δεν περισσεύει κάνεις , πόσο μάλλον  ,  για  να μιλάμε για αποχώρηση από το forum . Σας έχω και τους δύο σε πολύ μεγάλη εκτίμηση , αν και δεν σας γνωρίζω προσωπικά,   όχι μόνο λόγω μοντελιστικων ικανοτήτων αλλά και λόγω του ότι  απλόχερα  προσφέρεται , χρόνια τώρα  , πάντα την βοήθεια σας σε νεότερους μοντελιστες  από τον  σελίδα του φόρουμ.  Οπότε καλώ είναι να δοθεί τέλος στο " συμβάν " να το ξεχάσετε  και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που τόσο μας αρέσει και μας ενώνει  !!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 05, 2022, 11:05:31 μμ »
Τρένο το πας Περικλή,σε ζηλεύω γιατι εγώ έχω μπλέξει με πολλά και έχω μείνει πίσω αναγκαστικά..
Μου αρέσουν πολυ και οι μπάρες και οι τροχοί.
Θα το βάλεις σε κάποια βάση? ::salut::
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φιλε . Πήγε γρήγορα γιατί βοηθούσε και το κιτ . Μου βγήκαν τα ματιά για να φτιάξω τις οπές στους τροχούς ..... αλλά βελτιώθηκαν αρκετά !!! Βάση κάποια στιγμή θα πρέπει να φτιάξω και όχι μόνο γιαυτό!!!  Όταν με το καλό έρθουν οι ερπύστριες θα φτάσει στο τέλος..... μέχρι τότε θα μπει στο ψυγείο .  ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 05, 2022, 11:27:26 μμ »
Kami ευχαριστώ πολύ  για την προσφορά  των σχεδίων .Αυτή την στιγμή δεν τα χρειάζομαι οποτε δεν υπάρχει λόγος να σε βάλω σε κόπο.  Αν στο μέλλον τα χρειαστώ θα στείλω μνμ !!!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 04:25:12 μμ »
...γιατί δεν γνωρίζω την ηλικία του Μπλίτζ...

50 στρογγυλά στρογγυλά.

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος The Saint

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορυδαλλός
  • modelclub.gr
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 09, 2022, 12:10:04 πμ »
Δείχνει έτοιμο να λάμψει το διαμαντάκι σου, με ένα μερακλίδικο βάψιμο!
"...ούτως εξ ιστορίας αναιρεθείσης της αληθείας το καταλειπόμενον αυτής ανωφελές γίνεται διήγημα".
Πολύβιος, Ιστορίαι 1.14.4-7

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 21, 2022, 11:59:47 πμ »
Καλό βγαίνει φίλε Saint αν και μέχρι να έρθουν οι ερπύστριες εγώ βάζω ένα ερωτηματικό......   !  Έγιναν οι τελευταίες προσθήκες  οποίες αφορούν  την αφαίρεση της πλάκας θωράκισης στο μπροστινό κάτω τμήμα του σκάφους  , τους εντατηρες για τα συρματοσχοινα μαζί για τις βάσης τους . Παραθέτω και τις ανάλογες φωτογραφίες όπως και μερικές από μια παράλληλη κατασκευή ενός Su-122  της zvezda .

Κάθε σχόλιο  παρατήρηση καλοδεχούμενο  !!! 

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 21, 2022, 04:32:55 μμ »
Yummi yummi ::eetsmakelijk::

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 21, 2022, 07:18:23 μμ »
Πανέμορφα τα τερατάκια σας μεσιέ!!!!!  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 21, 2022, 08:25:40 μμ »
Δυο-δυο τα ξεπετάς και εγω εχω να πιάσω κοπίδι πάνω απο μήνα!
Πολύ όμορφα και τα 2,οι λεπτομέρειες που έχεις προσθέσει κάνουν την διαφορά.
Βέβαια απορώ πως την παλεύεις με τα φωτοχαραγμενα τόσο τοσοδουλικα :mrgreen:,για έμενα και στην 1/35 είναι ζόρι να τα μεταχειριστώ!!

Καλά βαψίματα! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος The Saint

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορυδαλλός
  • modelclub.gr
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 21, 2022, 09:59:17 μμ »
Καλό βγαίνει φίλε Saint αν και μέχρι να έρθουν οι ερπύστριες εγώ βάζω ένα ερωτηματικό......   !  Έγιναν οι τελευταίες προσθήκες  οποίες αφορούν  την αφαίρεση της πλάκας θωράκισης στο μπροστινό κάτω τμήμα του σκάφους  , τους εντατηρες για τα συρματοσχοινα μαζί για τις βάσης τους . Παραθέτω και τις ανάλογες φωτογραφίες όπως και μερικές από μια παράλληλη κατασκευή ενός Su-122  της zvezda .

Κάθε σχόλιο  παρατήρηση καλοδεχούμενο  !!!
Φίλε Περικλή, επειδή έχω περάσει από το "λούκι" που τραβάς  :lol: :lol: :lol: πίστεψέ με τα μικρά σου πάνε τραίνο! Όταν έχεις τόσο μεράκι και υπομονή και ταλέντο στο κατσκευαστικό, το βάψιμο θα είναι πανηγύρι! Και ναι το περιμένω πώς και πώς!
"...ούτως εξ ιστορίας αναιρεθείσης της αληθείας το καταλειπόμενον αυτής ανωφελές γίνεται διήγημα".
Πολύβιος, Ιστορίαι 1.14.4-7

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 22, 2022, 06:19:34 μμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ για τα καλά σας λόγια. Φίλε sluff  μεγαλο πλεονέκτημα είναι ότι έχω λεπτά δάκτυλα  οποτε έχω ένα συν με τα φωτοχαραγμενα και γενικά με τα μικροσκοπικά κομμάτια  . Το επόμενο βέβαια μοντέλο που θα αρχίσω από βδομάδα ( Τ 34/85 ) θα με φτάσει στα όρια μου γιατί θα πέσει πολύ νυστέρι  .   Φιλε the Saint  η αλήθεια είναι ότι το βάψιμο δεν το βρίσκω τόσο διασκεδαστικό   όσο  βρίσκω το κατασκευαστικο  κομμάτι ενός μοντέλου το οποίο το συνδέω πάντα με την ιστορική έρευνα.  Όπως και να έχει πάντα βάζω τα δυνατά μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.   ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 13, 2022, 03:15:16 μμ »
Μετα από σχεδόν δύο μήνες στασιμότητας  η κατασκευή  μπαίνει στο τελικό στάδιο καθώς παρέλαβα τις ερπύστριες που είχα παραγγείλει όπως και τους  οδοντοτους τροχούς κίνησης του άρματος.  Από την αρχική ερπυστρια που έδινε το κιτ αφαίρεσα τους εδαφικους  τροχούς καθώς και τους τροχούς υποστήριξης της ερπύστριες οι οποίοι χρειάστηκαν κάποια τροποποίηση όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που θα παραθέσω.  Το μοντέλο πλέον πάει στο βαφείο.... έτσι για να μην λένε ότι μοντελαρω αργά .... ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Όπως θα παρατηρήσετε παραθέτω φωτογραφιες και απο αλλά σετ από ερπύστριες οι οποίες είναι αρκετά εύκαμπτες ώστε να αγκαλιάζουν τους τροχούς κίνησης χωρίς πρόβλημα,  τουλαχιστον στην περίπτωση του  SU 152 που έκανα δοκιμή.  Η λεπτομέρεια είναι εξαιρετική με μοναδικό μελανό σημείο την σχετικά  όχι και τόσο καλή αποτύπωση στις  λεπτομέρειες  στο εσωτερικό τμήμα της ερπυστριας για το ISU . Καθε σχόλιο καλοδεχουμενο .

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 13, 2022, 03:16:57 μμ »
Μετα από σχεδόν δύο μήνες στασιμότητας  η κατασκευή  μπαίνει στο τελικό στάδιο καθώς παρέλαβα τις ερπύστριες που είχα παραγγείλει όπως και τους  οδοντοτους τροχούς κίνησης του άρματος.  Από την αρχική ερπυστρια που έδινε το κιτ αφαίρεσα τους εδαφικους  τροχούς καθώς και τους τροχούς υποστήριξης της ερπύστριες οι οποίοι χρειάστηκαν κάποια τροποποίηση όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που θα παραθέσω.  Το μοντέλο πλέον πάει στο βαφείο.... έτσι για να μην λένε ότι μοντελαρω αργά .... ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Όπως θα παρατηρήσετε παραθέτω φωτογραφιες και απο αλλά σετ από ερπύστριες οι οποίες είναι αρκετά εύκαμπτες ώστε να αγκαλιάζουν τους τροχούς κίνησης χωρίς πρόβλημα,  τουλαχιστον στην περίπτωση του  SU 152 που έκανα δοκιμή.  Η λεπτομέρεια είναι εξαιρετική με μοναδικό μελανό σημείο την σχετικά  όχι και τόσο καλή αποτύπωση στις  λεπτομέρειες  στο εσωτερικό τμήμα της ερπυστριας για το ISU . Καθε σχόλιο καλοδεχουμενο .

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 13, 2022, 05:29:37 μμ »
Αστέρια είναι σε σχέση με τις επιεικώς απαράδεκτες του κιτ. Όπως επίσης πολύ ωραίες είναι και για τα υπόλοιπα άρματα. Ιδίως του PzIII/IV με τα duckbills.
Καλή συνέχεια :!:

ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 14, 2022, 11:16:46 πμ »
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ . ΣΤΟΥ  ΟΔΟΝΤΟΤΟΥΣ  ΤΡΟΧΟΥΣ Π.Χ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΧΛΙΕΣ ( ΒΙΔΕΣ )  ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΚΟΧΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΩΝΑ ..... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΩΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ !!!!!  ::angel4:: ::angel4:: ::angel4:: ::angel4:: ::angel4::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 05, 2023, 10:57:19 μμ »
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το  τελευταίο ποσταρισμα  πάνω στο θέμα και ενώ θα έπρεπε να το έχω τελειώσει εδώ και μήνες κάτι αναπάντεχο συνέβη και με πήγε πίσω.  Κατά την διάρκεια  του βαψίματος σε έναν από τους έξι τροχούς υποστήριξης της ερπύστριας κόλλησαν σκουπίδια.  το σύνηθες είναι με βρεγμένο ντουκοχαρτο να τα τρίβω ελαφρά και  να φεύγουν.  για κάποιο λόγο όμως αποφάσισα να τους αποχρωματισο και τους έξι και να τους βάψω ξανά.  Οπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις  έφτιαξα ένα διάλυμα 50% χλωρίνη και 50% νερό.  δυστυχώς μετά από μια ημέρα όταν πήγα να δω πως πάει ο αποχρωματισμος η κατάσταση ήταν η παρακάτω. ( φώτο στο τέλος του κειμένου  ) Αρχικά σκέφτηκα  να αγοράσω ξανά το κιτ .... έλα όμως που δεν το έβρισκα.  Στην συνέχεια σκέφτηκα  να τους αντιγράψω αλλά παρά τις πολλαπλές προσπάθειες δεν τα κατάφερα.  Εψαξα να βρω after market τιποτε και εκεί οπότε το πρότζεκτ μπήκε στην ναφθαλίνη για σχεδόν ένα χρόνο.  πριν από έναν μήνα σκέφτηκα.... γιατί δεν κάνω μια προσπάθεια να τους φτιάξω μόνος μου .... και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να τους παρουσιάσω.  δεν είναι τέλειοι αλλά θεωρώ ότι είναι αποδεκτοί για την κλίμακα.  . Καθε σχόλιο οπως παντα καλοδεχουμενο  .

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 06, 2023, 07:38:49 πμ »
Τις φωτογραφίες ξέχασες.....

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 06, 2023, 08:38:27 πμ »
Καλά, έκανες μόνος σου τους τροχούς??Πως??Κάτι παίχτηκε με τις φωτο,τις ξέχασες μάλλον,για βάλε να δούμε..

Tags: