Τοποθετήθηκαν όλα στην θέση τους, κολλήθηκε η άτρακτος και τα φτερά πήρε σχήμα ''η δασκάλα''. Η εφαρμογή πολύ καλή προσέγγισε το τέλειο!! Κάποιες παραφωνίες ειχαν να κάνουν με δικές μου απροσεξίες!! Με δεδομένο το μεταλλικό φινίρισμα, τρίφτηκαν όλα πολύ καλά και γυαλίστηκαν με micromesh!! Στην συνέχεια ψεκάστηκε το Ak extreme metal aluminium, λεπτά χεράκια, κατευθείαν πάνω στο πλαστικό. Το φινίρισμα υπέροχο, αυτό που ήθελα, λίγο ευαίσθητο βέβαια μιας και δεν είχα κάποιο υπόστρωμα!! Με λίγο βερνικάκι γκλός της ταμίγια όλα έφτιαξαν! Σημειωτέον, ότι το βερνικάκι δεν μου πείραξε αισθητά το φινίρισμα που θέλω, άλλωστε δεν θα το έφτιαχνα κατσαρόλα το αεροπλάνο, το θέλω λίγο πιο ταλαιπωρημένο!!

Ότι βλέπετε εδω ειναι όλα βαφτά!!
Τοποθετήθηκαν και οι χαλκομανίες...

και το αγαπημένο μου σημείο...weathering...
Η γνώμη μου ε'ιναι ότι αυτό το στάδιο ειναι καθαρά προσωπικό. Το μέτρο για μένα είναι, όχι στην υπερβολή, όχι στην ισπανική σχολή

, να σταματάς εκεί που λες..''οκ είμαι'' και πάντα να σκέφτεσαι την κλίμακα!!
Στην φάση αυτή χρησιμοποιώ κατά κόρον λαδάκια που συγχωρούνε, μιας και με τον αερογράφο δεν το έχω και πολύ!! Λαδάκια λοιπόν, είτε αραιωμένα για το γουός, είτε ''ωμά'' για dry brush!