Το καλούπι κατά καιρούς το έχουν κουτιάσει όλες (ΜΑ ΟΛΕΣ) οι ανατολικές εταιρίες, αλλά και η Revell και είναι αξιοπρεπέστατο, δεδομένης μάλιστα της πανάκριβης τιμής του αντίστοιχου της Τρουμπέτας.
Μοναδικό μελανό σημείο τα λάστιχα, τα οποία πέρα από λάθος/φτωχή αποτύπωση στο πέλμα, σχεδόν κατά 100% μετά από μερικά χρόνια, ή ίσως και μήνες θα πολυμεριστούν και θα γίνουν μια μάζα με τις ζάντες.
Μπορείς να το αποφύγεις αυτό, ή έστω να το καθυστερήσεις πολύ, κολλώντας αλουμινόχαρτο και μετά ασταρώνοντας τις ζάντες, περιμετρικά στα σημεία επαφής με τα λάστιχα πριν τα ζαντάρεις

Κι εγώ το έχω στο ράφι και το προορίζω για ρώσικη Pimp My Ride κατάσταση, γι' αυτό και έχω προμηθευτεί δύο διαφορετικά σέτ, τεράστιων για το συγκεκριμένο, ρητινένιων ρώσικων τροχών και όταν θα έρθει η ώρα του, θα αποφασίσω ποιον κάγκουρα θα φτιάξω ακριβώς

Αν θέλεις, επειδή έχω μαζέψει αρκετές φωτό από περίεργα GAZ-66, μπορώ να σου τις στείλω

Επίσης υπάρχουν πολλά βίντεο με κάγκουρες (αυτά που ανεβαίνουν πλαγιές και crawlers) στο YouTube.
Καλή συνέχεια
ΜΦΧ