0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία τα τερατάκια!!Με τα φορτώματα τους θα δείξουν ακόμα πιο καλά.Θα παίξει και καμιά βασουλα??
Μου φαίνεται γύρω στο 1995-96 το είχε παρουσιάσει το περιοδικό FineScale Modeler το θέμα που φτιάχνεις.Ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο.
Σάκη έπιασες πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον θέμα, κι έχεις κάνει μέχρι τώρα πολύ ωραία δουλειά και στα δυο. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω φάει ένα ιδιαίτερο κόλλημα τον τελευταίο καιρό με την εποχή του Βιετνάμ και ιδιαίτερα με τα Gun trucks, οπότε έχω στα σκαριά διάφορα Μ35 όσο και Μ54. Αναμένω το τελείωμα με ενδιαφέρον
...κρίμα που δεν βγαίνει το Μ54 σε 1:72...
Τι είπες τώρα? Εδώ γεράσαμε για να βγεί 35άρι Βγάζει η germania-figuren πολλά θέματα για Βιετνάμ σε 1:72 από 3D εκυπωτή ρητίνης μέσα στα οποία υπάρχει και το Μ35 gun truck με το τερτράκανο επάνω... μελλοντικό project!
Βγάζει η germania-figuren πολλά θέματα για Βιετνάμ σε 1:72 από 3D εκυπωτή ρητίνης μέσα στα οποία υπάρχει και το Μ35 gun truck με το τερτράκανο επάνω... μελλοντικό project!
Εξαιρετικά και τα δύο, Σάκη Μοναδική παρατήρηση ίσως, μιας και δεν φαίνεται και καλά στις φωτό, λίγο silvering στους αριθμούς στο καπώ του ενός : Καλά τελειώματα και με τη βάση και τις φιγούρες ΜΦΧ