Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... Ειλικρινά 99% θα έρθω το Σάββατο στο καφέ και ήδη ανυπομονώ γι'αυτό!. (όσοι με δείτε, θα καταλάβετε γιατί έχω ιδιάιτερη σχέση με τα ... κυλικεία

)
Θα 'θελα όμως να απαντήσω και σε κάποιες ερωτησούλες που μου κάνατε
Μelpoas1013: Πρέπει να έχω στο πατρικό μου σπίτι πολλά τεύχη από το Modelling. (αλήθεια βγαίνει ακόμα? ). Όντως θέλω να ψάξω να τα βρω...(συζητάμε για τεύχη προ 15ετίας )
Ramfighter: Για τι τιμή συζητάμε το dvdάκι που ανέφερες? Δεν μπορεί να βρεθεί μέσω net? ¨Οπως και να χει ακούγεται ενδιαφέρον και μάλλον θα το χρειαστώ.
Wildcat : Πίστεψε με δεν θέλετε να ανεβάσω φωτός .... συζητάμε εντελώς αρχάρια φάση. Για την ακρίβεια έχω 2 ραφάκια στο πατρικό μου από μοντέλα που είχα φτιάξει μικρός , στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο... Πολύ άσχημο θέαμα και είναι στις σκέψεις μου ακόμα κι αυτά με κάποιο τρόπο να τα επισκεύασω (όσο γίνεται). Συζητάμε πάντα για αεροσκάφη 1/72.
Mmaker : Όπως προανέφερα τα παλιά φτιαγμένα Kit που έχω φτιάξει είναι σε άθλία κατάσταση. Αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου 5-6 μοντέλα άφτιαχτα . Για να είμαι ειλικρινής , στην όλη (σοβαρή) αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος μου για τον μοντελισμό, έπαιξε το γεγονός ότι έπεσε στα χέρια μου ένα συγκεκριμένο Kit. Ένα VF-1 A/j/S Valkyrie από την παλιά anime σειρά Robotech , το οποίο ήταν κάτι σαν παιδικό όνειρο.... Όπως καταλαβαίνετε θέλω πρώτα να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία και μετά να ασχοληθώμε το συγκεκριμένο μοντέλο...
Υ.Γ. Αλήθεια, το καφέ, σε τι αριθμό είναι στην Ιπποκράτους? (κάποιος κάθετος δρόμος ίσως?....) Ευχαριστώ