0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όντως ωραία δουλειά , αλλά και ωραίο κιτ , όχι σαν τα χάλια τα δικά μου
Καλημέρα σας παίδες!! Πολύ ωραία εικόνα μέχρι στιγμής. Το silvering δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές τουλάχιστον σε εμένα. Το χρώμα έστρωσε μια χαρά. Επίσης καί τά σήματα στα κάθετα δείχνουν πολύ καλά. Όλα τα λεφτά είναι η κεντρική δεξαμενή καυσίμων. Αυτό το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με τα σήματα είναι απίστευτα όμορφη εικόνα. Τα καλύτερα από εμένα. Καλά τελειώματα!!
καλημέρα σας.σχεδόν τελείωσε και το 2ο μοντέλο με τις χαλκομανίες και ομολογώ πως ομόρφυνε αρκετά χρησιμοποίησα την παρακάτω καρτέλα για να το κάνω VF-211 CHECKMATTES.οι χαλκομανίες αν και έχουν κάπως χοντρό φιλμ , είναι πολύ μαλακές και κάθονται πολύ καλά.Ειδικά με τη χρήση βελτιωτικού είναι σαν βαμμένες πάνω στο μοντέλο.ίσως να έπαιξε ρόλο και το gloss που έριξα με ελάχιστη αραίωση ξανά στο μοντέλο --τα μπροστά φώτα σχηματισμού να έβαλα ανάποδα , αλλά ευτυχώς έχω άλλο ένα ζευγάρι οπότε θα το βάλω σωστά από πάνωοι χαλκομανίες στα πηδάλια δεν κάθονται σωστά , δεν ακολουθούν το σχήμα του πηδαλίου , προφανώς προορίζονται για άλλο κιτ : : : τέλος μπήκαν και οι χαλκομανίες της δεξαμενής.η χαλκομανία που μπαίνει στον κώνο της δεξαμενής δεν είχε καθόλου σωστό σχήμα και δεν καθόταν με τίποτα.την έκοψα και την έβαλα όπως-όπως ώστε να φαίνεται κάπως σωστή αυτά για τώρα.καλή συνέχεια σε όλους
Πολυ ωραια δουλειά Θεόδωρε
Θοδωρή είναι λόγω Κιτ για τις χαλκομανιες. Επειδή τις ξέρω καλά τις Fighter town είναι για το Hasegawa και ταιριάζουν μια χαρά και σε Revell. Αν έχεις Italeri να ξέρεις ότι είναι λίγο γεια σου στις διαστάσεις. Οι Fightertown να ξέρεις είναι εξαιρετικές σαν ποιότητα και μερικές φορές δεν χρειάζεται ουτε βερνίκι αρκεί η βαφή από κάτω να είναι λίγο γυαλιστερή.
Τα βερνίκια, γυαλιστερά και μάτ, είναι ακρυλικά της Model Master. Απλά εξαιρετικά και άκρως αξιόπιστα σε όλα τους.
Ομορφιές!!! Και τα όπλα σου, όπως πάντα... μπιζουδάκια!
Αυτό με τα όπλα του Bad_Omen πολύ το ζηλεύω κάθε φορά!!!
Ομορφιές!!! Και τα όπλα σου, όπως πάντα... μπιζουδάκια! Απο GE Hobbies τα είχα πάρει. Ελπίζω να τα φέρνει ακόμα...