0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προσωπικά μου φαίνονται μια χαρά.αν κάνεις όμως have glass δεν έχουν και πολλή σημασίες οι παρούσες αποχρώσεις , καθώς στο τέλος θα αρχίσουν να γκριζάρουν τα χρώματα και θα χαθεί αρκετά η παραλλαγή.και στα δικά μου είχα κάνει ωραιότατες <<φρέσκιες>> παραλλαγές , αλλά στο τέλος δεν είχαν καμία σχέση τα μοντέλα.οπότε για μένα προχώρα ακάθεκτος.πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα να <<καταστρέφεις>> αυτό που έφτιαξες μέχρι τώρα
Το συγκεκριμένο θα γίνει πιο καθαρό απ ο,τι έχω δει τα Block 52M διατειρούν σχεδόν ανέπαφα τα χρώματα τους.
Στο - 52Μ οι αποχρώσεις είναι μια χαρά μην το πειράξεις καθόλου σε ότι αφορά το 52αρη νομίζω ότι πρέπει να το ταλαιπωρήσεις λιγάκι το σηκώνει και η κλίμακα .
Πέρασες have glass αλλά δεν έπρεπε τα -52Μ αγοράστηκαν χωρίς την συγκεκριμένη βαφή γι'αυτό και διατηρούν σχεδόν ανέπαφα ακόμα και τώρα τα χρώματα τους . Βγάλε μία φωτογραφία ολόκληρο το μοντελο να δούμε πως είναι και τι μπορείς να κάνεις για να το διορθώσεις .
Εάν δεν κάνω λάθος για οικονομικούς λόγους τα δικά μας -52Μ αγοράστηκαν με have glass I αυτή που έχουν και τα BLK 30-50 την ειδική επίστρωση μόνο στις καλύπτρες .Όπως και εάν είναι όντως η προσθήκη είναι ελάχιστη και από τι βλέπω τα χρώματα είναι ok η γνώμη μου είναι και πάλι να τα αφήσεις όπως είναι .
Παναγιώτη ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Θάνο ανεβάζω μια φωτογραφία από το δικό μου 72αρη kinetic για να πάρεις μια γεύση για το πώς θα είναιμε wash (έγινε με λάδι paynes gray ).
πολύ ωραίο , μπράβο
Πολύ όμορφο βγαίνει! Μαθιός
Θάνο μια χαρά έκατσαν τα σήματα άντε να το δούμε και τελειωμένο.
Θάνο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην παραλλαγή και τα σήματα! Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα!Στα καθίσματα εφόσον δεν τα έχεις τοποθετήσει θα σου πρότεινα να τραβήξεις και άλλο το wash.