Αποστολέας Θέμα: SU-30 M2 1/48 Academy  (Αναγνώστηκε 4168 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
SU-30 M2 1/48 Academy
« στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 06:11:53 μμ »
Καλησπέρα σας.Νέο μοντέλο στον πάγκο εδώ και 1 μήνα , το γνωστο σε αρκετούς su-30 M2 της academy.

σκοπεύω να το κάνω ρώσικο 8) 8)

το κιτ ουσιαστικά είναι το su-27 ub (διθέσιο) με κάποια πλαίσια που περιέχουν εξτρά κομμάτια για να φτιάξει κανείς ένα 30αρι.

ξεκινώντας λοιπόν , το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να κοπεί το εμπρος μέρος της ατράκτου και να κολληθεί το κομμάτι που δίνει το κιτ.εσωτερικά έχει μια βαθειά γράμμωση σαν οδηγο , οπότε υπαρχει ένας μπούσουλας

-

έκανα με αρκετή προσοχή το κόψιμο και έβαλα δίπλα-δίπλα τα δυο κομμάτια για να υπάρχει μια σύγκριση

με ελάχιστο καθάρισμα είχα πολύ καλή εφαρμογή.το προσεκτικό κόψιμο απέδωσε.

-

σαν αποτέλεσμα είχα μια κόλληση που δεν χρειαζόταν καθόλου στόκο , μόνο λίγο τρίψιμο του πλαστικού.

-

στη συνέχει πήγα στο άλλο άκρο του μοντέλου , καθώς για να γίνει σωστό το μοντέλο πρέπει να γίνουν κι άλλες μετατροπές.
σειρά είχαν λοιπόν τα κάθετα σταθερά.αφαίρεσα υλικό καθώς αυτά που έχει το κιτ είναι από το 27αρι

με λωρίδα στυρενίου  εξαφάνισα το σκαλοπάτι

μετά έπρεπε να γεμίσω επιπλέον τα κάθετα σταθερά.αυτό έγινε με ορθογώνια διατομή πλαστικού

--

φυσικά χρειάζονται και τα κατάλληλα πηδάλια.οπότε πάλι με φ.π και ράβδους τα έφτιαξα πολύ εύκολα .

-

τέλος έπρεπε να κόψω το πάνω μέρος και να το αντικαταστήσω με αυτό που δίνει το κι.πιο σωστό μεν θέλει λίγο τρίψιμο δε , στο πίσω μέρος για να έρθει 100%.τίποτα δύσκολο

-

έπειτα ασχολήθηκα με το πιλοτήριο για να κλείσω την άτρακτο

-

μακροσκελές το πρώτο post :mrgreen: :mrgreen:θα ακολουθήσει κι άλλο υλικό , καθώς το έχω προχωρήσει αρκετά  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: su-30 M2 1/48 academy
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 06:46:33 μμ »
Ωραίο αεροσκάφος, ωραίο κιτ. Ωραία πράγματα! Έτσι πρέπει να είναι ο μοντελισμός: να βλέπεις το κιτ, να παίρνεις τις μπογιές σου, να βλέπεις αποτέλεσμα, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ και να συνεχίζεις!
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος The Saint

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορυδαλλός
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 09:18:40 μμ »
Όμορφα!
Το κοκπιτ είναι αυτό που δίνει η academy?
"...ούτως εξ ιστορίας αναιρεθείσης της αληθείας το καταλειπόμενον αυτής ανωφελές γίνεται διήγημα".
Πολύβιος, Ιστορίαι 1.14.4-7

Αποσυνδεδεμένος LEFTERIS1979

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 09:54:19 μμ »
Ωραίο αεροσκάφος, ωραίο κιτ. Ωραία πράγματα! Έτσι πρέπει να είναι ο μοντελισμός: να βλέπεις το κιτ, να παίρνεις τις μπογιές σου, να βλέπεις αποτέλεσμα, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ και να συνεχίζεις!
Και κάτι ακόμα.....να σκέφτεσαι τις επόμενες μέρες τι ωραία πέρασες κάνοντας όσα ανέφερες και εσύ.

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 09:57:19 μμ »
Ωραία πάει. Τι χρώμα είναι το εσωτερικό του κόκπιτ; Έχεις αδυναμία στα ρωσικά έχω παρατηρήσει. Θα ήθελα πολύ να έπιανες στα χέρια σου και κανένα από early cold era. Su17 modelsvit ίσως που πρέπει να είναι και πολύ ποιοτικό και αδυναμία μου. Έχω όμως μαζέψει στοκ και δεν προτίθεμαι να το αγοράσω άμεσα.

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 15, 2021, 08:47:21 πμ »

είναι όντως όμορφο αεροσκάφος.το κιτ θα έλεγα οτι είναι μέτριο.κάποια στιγμή θα πιάσω της hobbyboss για να συγκρίνω.έχω μπόλικο στοκ απο flanker οπότε πρέπει να φτιάχνω κανένα που και που :mrgreen: :mrgreen:

Όμορφα!
Το κοκπιτ είναι αυτό που δίνει η academy?

ναι το πιλοτήριο είναι του κιτ.ευτυχώς σε κάποια σημεία το συγκεκριμένο κιτ έχει τεράστιες βελτιώσεις σε σχέση με το 27αρι ::salut:: ::salut::

Ωραία πάει. Τι χρώμα είναι το εσωτερικό του κόκπιτ; Έχεις αδυναμία στα ρωσικά έχω παρατηρήσει. Θα ήθελα πολύ να έπιανες στα χέρια σου και κανένα από early cold era. Su17 modelsvit ίσως που πρέπει να είναι και πολύ ποιοτικό και αδυναμία μου. Έχω όμως μαζέψει στοκ και δεν προτίθεμαι να το αγοράσω άμεσα.

το χρώμα είναι μιξη.και ναι όντως έχω αδυναμία στα ρώσικα και και κυρίως στα flanker :mrgreen: :mrgreen:εκτός από 2 mig-21 δεν έχω πιάσει κανένα άλλο early cold war era.φυσικά έχω κάποια su-22 και su-25 με τα οποία θα πιαστώ μελλοντικά ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 15, 2021, 11:32:50 πμ »
Ως συνήθως μια καλή αρχή από τον Θοδωρή με ένα γνωστό θηρίο αλλά σχετικά δύσκολο τόσο λόγω κοψιμάτων όσο και εφαρμογής.

Ωραίο το κόκπιτ!

Καλή συνέχεια.

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 15, 2021, 12:07:42 μμ »
Καλη αρχη και απο εμενα θοδωρη.Τι παραλλαγη θα κανεις;Αυτη που δειχνει το κουτι;

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 15, 2021, 06:17:50 μμ »
Ως συνήθως μια καλή αρχή από τον Θοδωρή με ένα γνωστό θηρίο αλλά σχετικά δύσκολο τόσο λόγω κοψιμάτων όσο και εφαρμογής.

Ωραίο το κόκπιτ!

Καλή συνέχεια.

Μαθιός

Να'σαι καλά Μαθιέ.πλέον με τόσες μετατροπές που έχω κάνει κατά καιρούς στα flanker της academy και της trumpeter , το συγκεκριμένο είναι είναι piece of cake που λεν' στο χωριό μου :mrgreen: :mrgreen:

Καλη αρχη και απο εμενα θοδωρη.Τι παραλλαγη θα κανεις;Αυτη που δειχνει το κουτι;

σ'ευχαριστώ Στάθη.ναι θα κάνω την κλασσική παραλλαγή .μελλοντικά θα κάνω και κάποια διαφορετικά  :wink: :wink: ::salut:: ::salut::

προχωρώντας , αερόφρενο έχει τραγική εφαρμογή , οπότε μόνο με τρίψιμο και επαναχάραξη το έκανα καλύτερο οπτικά

μπήκαν οι εισαγωγές όπου εκεί ήθελε λίγο στόκο και τρίψιμο για να φύγει το μικρό σκαλοπάτι

το κλασικό σημείο των flanker που δεν γλυτώνεις το στόκο....

στην ένωση του μπροστινού μέρους χωρίς στόκο και μόνο με τρίψιμο είχα καλό αποτέλεσμα

-

έτοιμα τα κάθετα σταθερά

παραδόξως η εφαρμογή του κώνου ήταν πολύ καλή με ελάχιστο σκαλοπάτι.

οι ουρές κολλήθηκαν και τρίφτηκαν κατάλληλα στο πάνω μέρος για να είναι σωστά

-

επειδή τις οδηγίες δεν τις χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου , καθώς έχω μάθει απ'έξω τη συναρμολόγηση πλέον , εκεί ήταν που την πάτησα και δεν έβαλα τις p.e. fod σίτες πριν βάλω τις εισαγωγές. αναγκάστηκα να τις βάλω εκ των υστέρων αλλά λογικό είναι να μην κάτσουν καλά :roll: :roll: :roll:

μόλις χτες έφτιαξα όσο μπορούσα κοντά στο πραγματικό , το hud  διότι το κιτ δίνει ένα απλό τζαμάκι

-

ομοίως και πίσω έκανα την κατάλληλη διαμόρφωση η οποία θα τοποθετηθεί στο τέλος

-

ξεκίνησα , αλλά δεν τελείωσα ακόμα τον μηχανισμό στήριξης της καλύπτρας καθώς το κιτ δεν δίνει τίποτα

τέλος τοποθετήθηκαν οι βάσεις για τους φορείς των όπλων και γενικότερα οδεύω προς το βάψιμο.από το μοντέλο δεν έχει μείνει κάτι νομίζω.σειρά έχουν τα περιφερειακά

-

αυτά προς το παρόν :D :D ::salut:: ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 15, 2021, 07:27:07 μμ »
είναι όντως όμορφο αεροσκάφος.το κιτ θα έλεγα οτι είναι μέτριο.κάποια στιγμή θα πιάσω της hobbyboss για να συγκρίνω.έχω μπόλικο στοκ απο flanker οπότε πρέπει να φτιάχνω κανένα που και που :mrgreen: :mrgreen:

ναι το πιλοτήριο είναι του κιτ.ευτυχώς σε κάποια σημεία το συγκεκριμένο κιτ έχει τεράστιες βελτιώσεις σε σχέση με το 27αρι ::salut:: ::salut::

το χρώμα είναι μιξη.και ναι όντως έχω αδυναμία στα ρώσικα και και κυρίως στα flanker :mrgreen: :mrgreen:εκτός από 2 mig-21 δεν έχω πιάσει κανένα άλλο early cold war era.φυσικά έχω κάποια su-22 και su-25 με τα οποία θα πιαστώ μελλοντικά ::salut:: ::salut::
Τα περιμένουμε με αδημονία

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 16, 2021, 08:40:48 πμ »
ελπίζω  σύντομα να ξεκινήσω τα βαψίματα    :) :)

Αποσυνδεδεμένος Ευαγγελος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μαρκοπουλο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 17, 2021, 08:34:18 μμ »
Για άλλη μία φορά κατασκευή υψηλού επιπέδου σε παρακολουθώ και μάλλον θα σε χρειαστώ στην επόμενη
προσπάθεια μου SU33-D ( η πρώτη μου σε ρώσικα ) αφού το έχεις με τα συγκεκριμένα ::salut:: 

Αποσυνδεδεμένος Sarunas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βολος
  • Γιωργος Σαρρης
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 19, 2021, 08:28:52 μμ »
Καλή δουλειά! Προσθέτω το θέμα στους σελιδοδείκτες μου γιατί έχω το κίτ και οι γνώσεις σου θα μου φανούν χρήσιμες.
 ::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 20, 2021, 08:38:04 μμ »
Για άλλη μία φορά κατασκευή υψηλού επιπέδου σε παρακολουθώ και μάλλον θα σε χρειαστώ στην επόμενη
προσπάθεια μου SU33-D ( η πρώτη μου σε ρώσικα ) αφού το έχεις με τα συγκεκριμένα ::salut::

Καλή δουλειά! Προσθέτω το θέμα στους σελιδοδείκτες μου γιατί έχω το κίτ και οι γνώσεις σου θα μου φανούν χρήσιμες.
 ::good_job_smilie::

σας ευχαριστώ αμφότερους :D :D

εννοείται με μεγάλη μου  χαρά να βοηθήσω  όπου μπορώ  :D :D

σύντομα θα έχω και εγώ πρόοδο  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 22, 2021, 08:58:19 πμ »
καλημέρα σε όλους.το Σ/Κ  αφιερώθηκε σχεδόν εξ'ολοκλήρου στο flanker ενώ  σκεφτόμουν να πάω με χαλαρούς ρυθμούς.Το Σάββατο έριξα αστάρι και διόρθωσα κάποια σημεία με στόκο και χθες έριξα όλη την παραλλαγή με ελεύθερο χέρι, οπότε και ξεμπέρδεψα με τα βασικά βαψίματα 8) 8) 8).pre-shade δεν έκανα καθώς θέλω να έχω λίγες φθορές - ίσως κάποια ξεθωριάσματα και post-shade στη συνέχεια.
Πάτησα πάνω στη συνταγή χρωμάτων που είχα φτιάξει για το su-35s παλιότερα , με κάποιες τροποποιήσεις στο γκρί και στο σκούρο μπλε , τα οποία απλώς έκανα λίγο πιο ''ανοιχτά''.γλίτωσα έτσι άπειρο χρόνο από τις δοκιμές των χρωμάτων ,αλλά και μεγάλες ποσότητες χρωμάτων κατά την αναζήτηση των σωστών τονικοτήτων.  λόγω φωτισμού δεν φαίνονται σωστά τα χρώματα οπότε μη δίνετε και πολύ σημασία :mrgreen: :mrgreen:.σειρά έχει ο κώνος και τα διηλεκτρικά , φωλεές σ.π. , θυρίδες , όπλα και φορείς και στο τέλος λέω να ασχοληθώ με τους κινητήρες.αυτά για την ώρα ::salut:: ::salut::

--

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 23, 2021, 03:59:43 πμ »
Νομίζω στην πρώτη φωτογραφία έχει πάρει τη σωστή έκθεση χρωμάτων ο φακός και έχει αποδοθεί σωστά η παραλλαγή. Είναι εξαιρετική η σύνθεση της τεχνικά και η ομογενοποίηση των χρωμάτων. Συγχαρητήρια. ʼποψη μου μη το κακομεταχειριστεις με φθορες. Με σωστή απόδοση και των μεταλλικών σκελών στους κινητήρες και τους εξαγωγείς θα έχεις ένα διαμάντι.

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 23, 2021, 08:16:17 πμ »
Νομίζω στην πρώτη φωτογραφία έχει πάρει τη σωστή έκθεση χρωμάτων ο φακός και έχει αποδοθεί σωστά η παραλλαγή. Είναι εξαιρετική η σύνθεση της τεχνικά και η ομογενοποίηση των χρωμάτων. Συγχαρητήρια. ʼποψη μου μη το κακομεταχειριστεις με φθορες. Με σωστή απόδοση και των μεταλλικών σκελών στους κινητήρες και τους εξαγωγείς θα έχεις ένα διαμάντι.

έχεις δίκιο , στην πρώτη φωτο τα χρώματα φαίνονται πιο σωστά ,αλλά από κοντά είναι ακόμη καλύτερα κατά την άποψη μου.θέλω να κάνω λίγο πιο κοφτά τα όρια της παραλλαγής , αλλά όπως αναφέρεις και εσύ , δεν θέλω να το σακατέψω στις φθορές.σίγουρα ένα light wash και ίσως κάποια ξεθωριάσματα.θα δω στην πορεία :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 28, 2021, 01:19:55 μμ »
προχωρώντας λίγο την κατασκευή ,έκανα λίγο πιο ''κοφτή'' την παραλλαγή ενώ παράλληλα ''άνοιξα'' κάπως τα χρώματα και στη συνέχεια έβαψα λευκά κάποια διηλεκτρικά και και τον κώνο του ρύγχους.

-

στη συνέχεια πέρασα με ανοιχτό γκρι τα χείλη προσβολής στην άτρακτο και στις πτέρυγες και με το ίδιο χρώμα έβαψα  τα αντίστοιχα πάνελ.προσπάθησα να τα κάνω σχεδόν ''αόρατα'' γιατί στα su-30 με λευκά διηλεκτρικά , με τον καιρό αρχίζουν να μη φαίνονται.όταν τα διηλεκτρικά είναι γκρι τότε και τα υπόλοιπα είναι αρκετά εμφανή με γκρι....οπότε είχα το παρακάτω αποτέλεσμα

-

βέβαια αυτό δεν είναι κανόνας , έχω δει πολλές διαφοροποιήσεις , οπότε προτίμησα την πιο εύκολη λύση για να μη μπλέκω με πολλά χρώματα 8)

σειρά έχουν τα όπλα.οι kh-31 είναι του κιτ.τους αστάρωσα για ντους βάψω αργότερα

οι kh-29L είναι απο το su-24 που είχα τελειώσει πέρυσι

οι φορείς τους , οι aku-28 , είναι από το κιτ της academy οι 2 για τους kh-31 και από το su-24 οι άλλοι 2  , οι οποίοι παραδόξως είναι ολόιδιοι  :!: :!: :!:
οπότε εδώ δε θα χρειαστούν μετατροπές

επίσης σκοπεύω να βάλω τις 2 kab-500L , καθοδηγούμενες με laser βόμβες των 500 kg .και αυτές από το su-24 της trumpeter

Από α/α όπλα έχω 2 r-72 και 2 r-77 από το κιτ οι οποίοι είναι αρκετά καλοί και επιπλέον 2 r-72 και 2 r-77 από το ίδιο κιτ που είχα μετατρέψει σε su-30sm πριν 4 χρόνια αλλά τότε είχα χρησιμοποιήσει ρητίνες , οπότε αυτά περίσσεψαν. θα βάλω 2 r-73 και 4 r-77 ή 4r-73 και 2 r-77.αυτό θα το δω στην πορεία.

-

τέλος ασχολήθηκα με το σ.π. αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μεταλλικά σκέλη της sac για περισσότερη αντοχή.για κάποιο λόγο η κυανοακρυλική κόλλα δεν κολλάει αμέσως τα κομμάτια και θέλει καμιά ώρα να σταθεροποιηθεί.προσπάθησα να τα κολλήσω με κασσιτεροκόλληση - το γνωστό καλάι - αλλά είχα μια υπόνοια ότι τα σκέλη είναι από το ίδιο υλικό .τελικά οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν όταν τα σκέλη άρχισαν να λιώνουν με το κολλητήρι ...οπότε μακριά.....

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 28, 2021, 02:35:58 μμ »
Ωραίο και αρκετά φορτωμένο συνέχισε έτσι ακριβώς !!

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 02, 2021, 09:02:16 πμ »
να'σαι καλά Ευάγγελε προοδεύει η κατασκευή , σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφίες ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 16, 2021, 07:46:06 πμ »
καλή Σαρακοστή σε όλους.εν μέσω σεισμών βρήκα λίγο χρόνο να προχωρήσω το μοντέλο.

έκανα κάποια μεταλλικά , όπως η θερμική ασπίδα από το κανόνι τους φορείς στα ακροπτέρυγα και κάτω από τα πηδάλια

---

στη συνέχεια έβαψα τις φωλεές του σ.π. και το εσωτερικό των εισαγωγών με γκρι

-

αφού πέρασαν κάποιες μέρες βαρεμάρας χωρίς να κάνω τίποτα μόλις μου ήρθε όρεξη έβαψα τους <<μεντεσέδες>> των flaps με gun grey και το χείλος προσβολής των πηδαλίων με γκρι

-

τέλος πέρασα τα α/α όπλα με λευκό και σχεδόν ολοκλήρωσα τους kh-31 (μένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμα)

-

σειρά έχουν τα μέταλλα των κινητήρων.χτες μασκάρισα οπότε μόλις βρω χρόνο θα το κάνω και αυτό.έτσι θα μείνουν 2-3 πραγματάκια για βάψιμο πριν τα βερνίκια.

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 16, 2021, 07:46:19 μμ »
Ωραία κυλάει. Τα ΚΗ31 τα έχεις περιποιηθεί παρά πολύ. Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 17, 2021, 06:44:12 πμ »

σ'ευχαριστώ Λευτέρη.σύντομα τελειώνω και με τους κινητήρες οπότε και θα ανεβάσω φωτογραφίες  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 17, 2021, 06:59:57 μμ »
Παράθεση
Χ2 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 17, 2021, 08:54:13 μμ »
σ'ευχαριστώ Ευάγγελε!!

επιτέλους τελείωσα με τους κινητήρες  ::pop:: ::pop:: ::pop:: ::pop:: και παιδεύτηκα αρκετά

-

αφού ξεμασκάρισα πέρασα και βερνίκι από πάνω ενώ πρόσθεσα τις τελευταίες πινελιές βάφοντας τα καπάκια με χρώμιο.μένει μόνο wash στο τέλος
δυστυχώς ο φακός αδυνατεί να συλλάβει όλες τις αποχρώσεις ::dontknow:: ::dontknow::

-

στα ακροφύσια φαίνονται καλύτερα τα χρώματα
-

άντε , έφυγε ένας μεγάλος βραχνάς , να προχωράμε σιγά-σιγά ::salut:: ::salut::

Tags: