Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για σκόνες pigments AK-Vallejo-MIG  (Αναγνώστηκε 2519 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: Ερώτηση για σκόνες pigments AK. Vallejo.mig
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 01:24:49 μμ »
Αυτό είναι σοβαρό marketing Κώστα.  :wink: λες να κάνω κάτι τέτοιο στην Ταϊβάν με κινεζικές ονομασίες? Αλλά δεν θα είμαι Ισπανός αλλα Έλληνας. 🤣 . Εχεις δίκιο. Έχει ξεχαστεί το πώς φτιάχνουμε πραγματα και έχει έρθει η δυναμη και φήμη μοντελιστων και εταιρειών κάνοντας σωστή δουλειά μπερδεύοντας πιο πολύ γενικώς τα πράγματα. Αφού και εγώ μετά από χρόνια που ξαναείδα τον μοντέλισμο χαθηκα τελείως. 🤣
Με 66EUR επένδυση (6EUR ο στόκος και 60EUR τα 200 μπουκαλάκια) βγάζεις 1000EUR. Και αυτά από το ένα χρώμα μόνο. Δεν είναι κακό ::lol18::

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος trelopanzerakias

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λουτρακι
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 01:25:12 μμ »
Καλή ιδέα. Θα ψάξω και θα πειραματιστω. Για οτιδήποτε θα επανέλθω. Ασφαλώς όχι με εταιρεία σκονιτσες Α.Ε . 🤣 Ε βέβαια. Αυτό είναι marketing φίλε μου.  :wink: ειδικά στην Ασία δεν το συζητάω καθόλου.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 01:27:50 μμ »
Θα δοκιμάσω και τον αρμόστοκο, γιατί νομίζω ότι κάπου μου έχει ξεμείνει ένα σακουλάκι (σε απόχρωση urban dust αν θυμάμαι καλά :mrgreen: ). Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό σαν υλικό και ευχαριστώ πολύ Blitz-X για την ιδέα! Είναι πολύ ευρηματική.

Έχω αγοράσει πολλά διοραματικά και μοντελιστικά προϊόντα και εργαλεία και έχω δει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες βίντεο - tutorial. Έχω μαζέψει υλικά που δεν πρόκειται ποτέ να προλάβω να χρησιμοποιήσω στις στατιστικές δεκαετίες ζωής που μου απομένουν (στατιστικά, γιατί κανείς δεν μας εγγυάται ότι θα είμαστε και αύριο εδώ). Και δεν έχω που να τα βάλω, δεν τα βρίσκω όταν τα χρειάζομαι.

Μέρος της χαράς του μοντελισμού είναι να μην μοντελάρεις αλλά να συζητάς για το μοντελισμό.  :D :D :D Καθώς και να ανοίγεις το πακέτο που παρέλαβες με την τελευταία παραγγελία σου.

Πέρα από την πλάκα, κάνω αυτό ακριβώς που περιέγραψα. Έχω πάρει ωραία πάμφθηνα βαζάκια, έχω φτιάξει και ωραίες ετικέτες και βάζω σε αυτά τις σκόνες ζωγραφικής για να μπορώ να τις έχω στον πάγκο σε μικρά βαζάκια και όχι στα μεγάλα που είναι αυτές (δεν το συζητώ να έχω να κυκλοφορούν τα 4 κιλα σακιά).

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 01:35:17 μμ »
Έχεις απόλυτο δίκιο και είσαι πολύ σωστός Κώστα. 😊 Συμφωνώ απόλυτα.  ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 01:48:16 μμ »
Και για να μην παρεξηγηθώ, τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα που έχω πάρει είναι πάρα πολύ καλά. Για καθένα από αυτά μπορώ να πω τα καλύτερα λόγια. Είναι ακριβά για τις ποσότητες που περιέχονται στα βαζάκια, αλλά από την άλλη, πολύ λίγα προϊόντα έχω προλάβει να τα τελειώσω και χρειάστηκε να τα πάρω δεύτερη φορά. Αυτά που συνήθως τελειώνουν είναι τα αστάρια και τρία ή τέσσερα συγκεκριμένα χρώματα. Το πρόβλημα μου είναι η ποικιλία των προϊόντων που χρειάζομαι παρά η ποσότητα. Συνεπώς τελευταία προσανατολίζομαι (όχι πολύ επιτυχημένα γιατί πάντα μπαίνω στον πειρασμό για ένα νέο προϊόν) στα ευέλικτα υλικά. Δηλαδή σε ένα υλικό που θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω με διαφορετικούς τρόπους προσθέτωντάς του κάποιο χρώμα ή κάποιο υλικό που θα του αλλάξει την υφή ώστε να πάρω διαφορετικό αποτέλεσμα.

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 14, 2021, 01:55:08 μμ »
Σωστά πράττεις. Ποιος ο λόγος να αγοράζεις κάτι άλλο εφόσον μπορείς να κάνεις μόνος σου. Δεν είναι μονο τα λεφτά αλλά μαζεύονται και πολλά πράγματα που δεν τελειώνουν. Σαφώς αν σου λείπει κάτι και δεν υπάρχει ποικιλία αναγκαστικά θα αυτοσχεδιάζεις ανάλογα. Και έτσι βοηθά στην δημιουργικότητα και μπορεί να ανακαλύψεις και κάτι διαφορετικό. :wink:

Tags: